51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sports bh til børn

Store børn kan opleve gener med ømme bryster eller brystvorter når de dyrker idræt. Også før de får synlige bryster og kommer i puberteten.

Til de store børn anbefaler wondersport den elastiske sportstop. Sportstoppen sidder stramt og støtter de begyndende bryster. Samtidig skånes brystvorterne mod slid. Det er især vigtigt når der dyrkes sport med sportstøj med påsyede mærker eller broderi på brystet.

Sports bh til børn - den første sports bh

Sportstoppen har flere fordele. Dels er den noget billigere end en "rigtig" sports bh. Men vigtigst er det at den ikke ligner en bh. Børn kan have den på i omklædningsrummet uden at det bliver bemærket at de bruger en sports bh.

Sportstoppen fås i mange flotte farver. Vi sælger udgåede farver med rabat. Det er årsagen til at der er en del med nedsat pris. Der er ingen forskel på kvalitet eller model - det er udelukkende farven, der er forskel.

Den sportstop vi har absolut bedst erfaring med til børn er sportstoppen fra Purelime Seamless. Det er en skøn top, der er meget kraftig i kvaliteten i forhold til billige sportstoppe til børn. Sportstoppen fra Purelime er lavet i et 2-lags materiale, der giver en god stramhed (og dermed støtte af det begyndende bryst). Størrelsen er angivet i voksenstørrelser. Sportstoppen til børn er mærket med størrelsen XXS/XS. Vi har gode tilbagemeldinger fra 10-13 år. Alt efter størrelse plejer man at skulle bruge en størrelse større fra 13 år og op.

Hvis dit barn har brug for en "rigtig" sports bh som efterfølger til sportstoppen fra Purelime, anbefaler vi Casall sports bh top.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side