51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Prøvesæt

Hvis i er et helt hold (minimum 7 personer), der overvejer at bestille, tilbyder vi at i kan låne et prøvesæt til at finde den helt rigtige størrelse til alle.

Der er ingen købetvang og i er meget velkomne til at bestille flere forskellige prøvesæt hvis i gerne vil prøve noget forskelligt.

Det koster som sådan ikke noget at låne et prøvesæt. Dog skal I selv betale for fragten frem og tilbage (79 kr). Prøvesættet skal sendes retur indenfor 7 dage.

Hvis i er hurtige – indenfor 7 dage fra den dato i har angivet som jeres prøvedag - til at lave en bestilling på minimum 10 stk betaler vi for fragten. Dvs, så får i de 79 kr i har betalt for fragt af prøvesætte retur. Så er i mange og hurtige er det ganske gratis at låne prøvesættet. Er i få eller langsomme betaler i selv for fragten.

Der betales et depositum ved lån af prøvesættet. Dette depositum tilbagebetales hurtigt (ca.1 arbejdsdag) efter vi har modtaget det fulde prøvesæt retur.

2 vare(r)

pr. side

 • PRØVESÆT Pull-on hudfarvet bh

  Hudfarvet bh top med ryg.

  Fås i størrelserne:

  8/10, 12/14, XS, S, M, L, XL

  Størrelse: One size

  Farve: Hudfarvet

  250,00 kr

 • PRØVESÆT Hudfarvet bh med fyld

  Hudfarvet bh med bar ryg. Udskæringen er lige og der er en smule fyld i bh'en.

  Fås i størrelserne:

  XS, S, M, L, XL

  Størrelse: One size

  Farve: Hudfarvet

  300,00 kr

2 vare(r)

pr. side