51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Ekstra god støtte

De fleste vælger sports bh ud fra et ønske om at sports bh'en skal have godt støtte og holde brysterne på plads. Desværre er langt de fleste sports bh'er på markedet ikke ret gode til det, hvilket jo i virkeligheden er helt skørt!

Uanset om du har en lille eller en stor barm, vil du kunne mæke forskellen i en sports bh med god støtte. Men forskellen er klart størst når du har en stor barm. En lille barm kræver nemlig ikke helt så meget af en sports bh. Mange sports bh'er er derfor ok til en lille barm.

Til en stor barm, er det kun ganske få sports bh'er der giver en god støtte, og du vil virkelig kunne mærke forskellen. Årsagen er, at en sports bh, der er ok, simpelthen ikke er god nok til at støtte. Med andre ord: kun de bedste sports bh'er er gode nok til en stor barm.

Når du går efter en sports bh med maksimal støtte (uanset skålstørrelse), så er sports bh'erne fra Shock Absorber helt i top. De udmærker sig til at give en ualmindelig god støtte. Og især til den store barm er støtten klart i top.

Forskellen på de sports bh'er anbefaler som sports bh'er med god støtte ligger meget i design og udforming. Støtten er i top i dem alle.

Vælg altid først ud fra din størrelse. Hvis din størrelse kun fås i en enkelt model er valget let. Så skal du tage den. Hvis du er så heldig at din størrelse fås i flere modeller, så kan du vælge efter design og materialer.

Sammenligning af Shock Absorber sports bh

 

Hvis du vil læse om forskellen mellem sports bh'erne, der anbefales til at give maksimal støtte, så kan du læse en detaljeret sammenligning af de 3 sports bh'er med god støtte her >>

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side