51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Dans

Dans er en sportsgren hvor udseendet vægtes højt. Derfor skal undertøjet ikke dække for meget, være usynligt under dragten/kjolen og samtidig skal funktionen være i top. Det kræver en del af kvaliteten.

Her finder du sportsundertøj, der er specielt velegnet til dans. Især de hudfarvede bh'er til dans er meget populære. I en del af dem er ryggen nemlig fri. Derfor er de yderst velegnede som BH under en discodragt eller dansekjole med bar ryg.

Tip: Både Bh'er, stropper og de klare silikone rygstropper er meget velegnede til at blive anvendt som sy-tilbehør. Brug dem som en del af discodragten/dansekjolen.

Til træning finder du nederst en række modeller indenfor sømløst undertøj. Det er svedtransporterende, tætsiddende og elastisk undertøj med en kvalitet og udseende, der kan anvendes til dans uden at ligne undertøj. Vælg tank-top og capri til showdance. Og brug den langærmede undertrøje under opvarmning.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Hudfarvet BH

Vælg hudfarvet bh til dans under dansekjoler og discodragter med bar ryg. De hudfarvede bh'er til dans er også velegnede til at blive syet ind i dragten. Brug BH'ens rygstrop til at samle dragten på ryggen.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Hudfarvede trusser

Hudfarvede trusser er det mest usynlige valg under en hvid kjole eller discodragt.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Undertøj og toppe til dans

Seamless.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side