>" />
51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Purelime Seamless Hipsters

Seamless hipsters - Purelime. BESTSELLER.

Sømløs hipster i mange smarte farver. Den sømløse hipster er holdbar og med god pasform. Den sidder hvor den skal uden at krybe.

Kraftig og meget elastisk kvalitet. Materialet er 94% Tactel og 6% elastan, der giver dig åndbart, svedtransporterende, hurtigtørrende og meget strækbart undertøj. Perfekt til sport og hverdag.

Purelime seamless hipster har god plads til hofter og bag. Og holder faconen vask efter vask.

At den er sømløs betyder at hipsteren ikke har sidesømme - den er syet i et rør. Der ligger en kile i skridtet med sømme.

I siden er der lidt struktur i stoffet med nogle vandrette "ventilationshuller" - det er mest tydeligt på billedet af de hvide hipsters. Der er god åndbarhed og svedtransport.

Farver: Sort, hvid, meleret koksgrå og meleret fuchsia - og enkelte andre farver i nogle af størrelserne
Størrelse: XXS/XS, S/M, L/XL, 44/46 og 48/50.

Størrelsevejledning: XXS/XS = 30/34, S/M = 36-40, L/XL = 42-46. XXS/XS er en god størrelse til børn. De kan bruges af børn fra ca. 11 år og op.

Læs mere om Purelime Seamless Hipster >>

Status: På lager

99,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Purelime hipsters
Størrelse
XXS/XS, S/M, L/XL, 44/46 0g 48/50. Ikke alle farver findes i alle størrelser.
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler disse hipsters til "bred bag". Der er god elastik i og størrelserne er meget strækbare. Det gør også Purelime hipsters til en god gaveidé, der sjældent byttes.
Materiale
94% tactel og 6% elastan
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
XXS/XS = 30/34, S/M = 36-40, L/XL = 42-44. XXS/XS er en god størrelse til børn. De kan bruges af børn fra ca. 11 år og op.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Smarte farver??? Review by Marianne Bager
Vurdering
Jeg synes, det er nogle super underbukser, de er behagelige, sidder godt osv. I skriver også, at de er gode til en bred bag, og hvis det er str. L/XL, som jeg bruger, så er det rigtigt.
MEN de smarte farver er åbenbart kun for dem i str. XS og XXS - de sidste mange gange, jeg har chekket, har jeg kun kunnet købe sort og grå. Det kunne I godt lige tænke på! (Indsendt den 23/11/2016)
Seamless er de ikke... Review by Sine
Vurdering
Disse trusser er IKKE seamless. De har en søm rundt i livet (den, synes jeg, ikke generer), og sømme rundt i benåbningerne. Dé generer! Man mærker dem med det samme, man tager trusserne på, og også når man bevæger sig rundt. Derudover ses de tydeligt under fx et par tights.
Pasformen i øvrigt er rigtig god, stoffet behageligt, og elasticiteten super.
Servicen fra wondersport var fantastisk! Hurtig levering, prisen på trusserne lavere end andre steder, og gratis levering. De skriver også i beskrivelsen, at det er sidesømme, trusserne ikke har, så på den måde kompenserer de for fabrikantens seamless-prædikat (der altså ikke holder). Så vil varmt anbefale butikken. (Indsendt den 21/04/2015)
Gode hipsters til ridningReview by Kristina
Vurdering
Jeg synes purelime undertøjet er rigtigt godt. Jeg havde lidt problemer med almindeligt undertøj til ridning, dette løste undertøjet fra purelime. Desuden er det i super fede farver. Dog synes jeg det er lidt ærgeligt at det ikke må vaskes ved mere end 30 grader, undertøj bør vel egentlig helst vaskes ved 60 grader (til nøds ved 40). (Indsendt den 22/03/2013)
Rigtig godt sportsundertøjReview by Arendse Harbo
Vurdering
Jeg er 10 år og går til basketball. Jeg har fået hipsters og BH-top i julegave. Det er rigtig blødt undertøj, der sidder godt når jeg dyrker sport. Almindeligt undertøj kan godt irritere når jeg sveder, men det gør det her undertøj ikke. Jeg kan også godt lide de smarte farver :o) Hilsen Arendse (Indsendt den 06/01/2013)
Super underbukserReview by Joan Kelly
Vurdering
Jeg har lige modtaget 3 par hipsters. De er super dejlige at have på - især når jeg går til Zumba, latin mix m.v. de sidder bare som de skal og glider ikke ned.
Man kan ikke mærke man har underbukser på.
Flotte farver - jeg valgte lilla og sort. Jeg har fået super god service af wondersport
hvor jeg også købte super sports Bra som varmt kan anbefales.
Fantastisk service - hurtig levering - det er ikke sidste gang jeg handler hos
wondersport.
MVH
Joan Kelly (Indsendt den 09/04/2012)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Purelime Seamless Hipsters

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.