51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Casall sportstop (A-D skål)

Sports bh top med bryderryg i smarte farver. Populær gaveidé..

Model: Casall 1620 - Casall Muliti Sports bra.

Casall sports bh til dig, der vil have tætsiddende støtte. Sports bh'en fra Casall er designet som en top, der trækkes over hovedet. Bryderryggen giver god bevægelsesfrihed og laver et træk, der løfter barmen mens den brede elastik under barmen holder toppen på plads giver støtte.

Farve: Hvid, Turkis og Pink
Størrelse: XS (60-65cm), S (70-75cm), M (75-80 cm), L (80-85 cm) og XL (85-90cm) A/B og C/D

Materiale: Tactel® micro/Tactel Aquator®/Lycra® og Meryl® micro mesh.

God til den lille barm, der får støtte, et smart design og lækre materialer kombineret i Casall's sports bh top. Wondersport anbefaler Casall Multi sports bh til A, B og C skål. Godt valg som første sports bh eller til dig, der vil have en nem sports bh top til at trække over hovedet.

Funktionelt materiale i to lag: inderste lag transporterer hurtigt fugt væk fra huden og det yderste lag tørrer hurtigt.

Læs mere om Casall Multi Sports Top >>Prisgaranti på Casall Sports Top

Status: På lager

399,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Model: Casall 1620 - Casall Muliti Sports bra
Størrelse
60-90 A/B/C/D
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler denne sports bh til lille barm. Det er især en god sports bh til den unge pige, da design og materialer er i top samtidig med at den giver fin støtte til en lille barm. Det er en stor fordel at toppen er i stækbart materiale og derfor kan følge med når man vokser.
Materiale
Materialet der er svedtransporterende, strækbart og holder godt består af Tactel® micro/Tactel Aquator®/Lycra® og Meryl® micro mesh.
Front
Dobbelt lag (giver ekstra fasthed og støtte). I den mindste størrelse (A/B) er fronten hel sømløs. I den største støørelse (C/D) er der indsnit, der giver ekstra støtte til barmen.
Inderside
I den mindste størrelse er indersiden af fronten sømløs. I C/D størrelsen er sømmene vendt væk fra huden i inderskålen. Alle smøøe er flade og indersiden er som på en almindelig sportstop af god kvalitet.
Ryg
Bryderryg i kraftigt mesh-materiale (god ventilation). Lille Casall-mærke mnederst på bryderryggen hvor mesh-materialet slutter i en lille bue giver en flot ryg!
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Almindelig sports top pasform.
God til unge og slanke piger med en lille barm.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Størrelsen er almindelig og svarer meget godt til størrelsesanvisningerne, men bemærk at XS er meget stram. Det er en størrelse til MEGET slanke piger (60-65 cm i omkreds).
Alternativer
Søger du en helt billig sports top som første sports bh til helt unge piger, så kig også på Purelime Seamless Bra top.
Testresultater
Testvinder Søndagsavisens test af sportstoppe 2013 og testvinder i Politikens test af sports bh til lille barm 2013. Se alle testresultater her

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Casall sportstop (A-D skål)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.