51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Casall sportstop (A-D skål)

Sports bh top med bryderryg i smarte farver. Populær gaveidé.

Model: Casall 1620 - Casall Muliti Sports bra.

Casall sports bh til dig, der vil have tætsiddende støtte. Sports bh'en fra Casall er designet som en top, der trækkes over hovedet. Bryderryggen giver god bevægelsesfrihed og laver et træk, der løfter barmen mens den brede elastik under barmen holder toppen på plads giver støtte.

Farve: Hvid, Turkis og Pink
Størrelse: XS (60-65cm), S (70-75cm), M (75-80 cm), L (80-85 cm) og XL (85-90cm) A/B og C/D

Materiale: Tactel® micro/Tactel Aquator®/Lycra® og Meryl® micro mesh.

God til den lille barm, der får støtte, et smart design og lækre materialer kombineret i Casall's sports bh top. Wondersport anbefaler Casall Multi sports bh til A, B og C skål. Godt valg som første sports bh eller til dig, der vil have en nem sports bh top til at trække over hovedet.

Funktionelt materiale i to lag: inderste lag transporterer hurtigt fugt væk fra huden og det yderste lag tørrer hurtigt.

Læs mere om Casall Multi Sports Top >>Prisgaranti på Casall Sports Top

Status: På lager

399,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Model: Casall 1620 - Casall Muliti Sports bra
Størrelse
60-90 A/B/C/D
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler denne sports bh til lille barm. Det er især en god sports bh til den unge pige, da design og materialer er i top samtidig med at den giver fin støtte til en lille barm. Det er en stor fordel at toppen er i stækbart materiale og derfor kan følge med når man vokser.
Materiale
Materialet der er svedtransporterende, strækbart og holder godt består af Tactel® micro/Tactel Aquator®/Lycra® og Meryl® micro mesh.
Front
Dobbelt lag (giver ekstra fasthed og støtte). I den mindste størrelse (A/B) er fronten hel sømløs. I den største støørelse (C/D) er der indsnit, der giver ekstra støtte til barmen.
Inderside
I den mindste størrelse er indersiden af fronten sømløs. I C/D størrelsen er sømmene vendt væk fra huden i inderskålen. Alle smøøe er flade og indersiden er som på en almindelig sportstop af god kvalitet.
Ryg
Bryderryg i kraftigt mesh-materiale (god ventilation). Lille Casall-mærke mnederst på bryderryggen hvor mesh-materialet slutter i en lille bue giver en flot ryg!
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Almindelig sports top pasform.
God til unge og slanke piger med en lille barm.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Størrelsen er almindelig og svarer meget godt til størrelsesanvisningerne, men bemærk at XS er meget stram. Det er en størrelse til MEGET slanke piger (60-65 cm i omkreds).
Alternativer
Søger du en helt billig sports top som første sports bh til helt unge piger, så kig også på Purelime Seamless Bra top.
Testresultater
Testvinder Søndagsavisens test af sportstoppe 2013 og testvinder i Politikens test af sports bh til lille barm 2013. Se alle testresultater her

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Okay men ikke til hård sport og store bryster! Review by Nicoline
Vurdering
Denne BH er rigtig god og bahagelig at have på. jeg syntes dog den giver sig hurtigt og bliver derfor for stor. Jeg har rimelig store bryster (F-G skål) og denne BH er rigtig god til cross træning, roning og zumba, men ikke sport hvor man hopper meget såsom løb og ridning, så kan den ikke holde en større barm.

Men en rigtig god og fin BH til prisen og let sport hvis man har en stor barm. (Indsendt den 13/11/2012)
God pasformReview by Anonym
Vurdering
Jeg har lige modtaget min sports-bh idag - 2 dage efter jeg bestilte den!
Den har en rigtig god pasform (jeg var meget nervøs for, om den ville blive enten for stram eller måske for stor), men den passer helt perfekt. Jeg købte en A/B 70 og bruger normalt B/C 70-75. :-)

Den støtter måske ikke så meget, som jeg gerne ville have haft - men den støtter jo absolut mere end en almindelig bh! Så jeg er glad for mit køb. (Indsendt den 25/10/2011)
FANTASTISK BHReview by sportspigen
Vurdering
Jeg elsker mine Casall SportsBH'er. Jeg købte 3 da jeg skulle starte i Militæret i aug. 2009, og jeg har brugt dem flittigt siden. Efter min værnepligt på 4 mdr. har jeg dyrket motion 4 gange om dagen, og har nu 4 Casall SPORTSBH'er. To hvide, 1 sort, og 1 lyserød. De holder sig fantastisk. De bliver brugt hver dag, da jeg også bruger dem i stedet for BH, da jeg har lille barm. De ser overhovedet ikke slidte ud, selvom de bliver vasket 2-3 gange om ugen! Kan klart anbefales. FANTASTISK BH! Bruder dem både til hverdag, fodbold, håndbold, løb, styrketræning og ridning (Indsendt den 28/06/2011)
Den bedste sportsbh jeg har haftReview by mig
Vurdering
Super sportsbh, som sidder som den skal, stramt omkring brystet, og støtter fordi den har bryder-ryg- Kan virkelig anbefales! :) (Indsendt den 23/02/2011)
godReview by anonym
Vurdering
Alle pengene værd, og mere til. Klart den bedste. Man skal ikke være nærrig med penge når det gælder sports bher. (Indsendt den 31/08/2010)
superpasformReview by Fan
Vurdering
Den sidder fantastisk godt- slutter til uden at stramme og god ryg (Indsendt den 15/07/2010)
God støtte uden at strammeReview by Naturlig
Vurdering
Virkelig komfortabel sports-bh. Den giver effektiv støtte, uden at elastikken strammer om kroppen. Efter vaskeanvisninger er klippet af og en gang vask, er det en meget behagelig sports-bh, som jeg har besluttet mig til at skulle have flere af. (Indsendt den 13/01/2010)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Casall sportstop (A-D skål)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.