51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Tag prøverummet med hjem

Tag prøverummet med hjem og prøv i ro og mag derhjemme.

Hvis du er lidt i tvivl om størrelsen eller gerne vil prøve forskellige sports bh'er inden du beslutter dig, så kan du tage prøverummet med hjem. Hvis du vil tage prøverummet med hjem, skal du lægge varer i kurven og gå til kassen - helt som når du normalt handler på nettet. Når du har indtastet din adresse får du mulighed for at sætte flueben ud for "tag prøverummet med hjem".

Sådan tager du prøverummet med hjem

 • Læg de sports bh'er og andre varer du vil prøve i kurven
 • Gå til kassen
 • Indtast navn og vælg leveringsformen: Tag prøverum med hjem
 • Gå til betaling
 • Det koster 79,- at tage prøverummet med hjem. Det dækker levering med GLS med Track&Trace (du skal selv hente pakken i nærmeste pakkeshop), betalt returporto (du skal blot aflevere returpakken i en GLS pakkeshop) og op til 30 dages kredit på dit køb.

Det med småt

Der er faktisk ikke rigtigt noget med småt, men der er et par ting, jeg tænker du gerne vil være sikker på:

 • Når du godkender betalingen af prøverumspakken, skal du godkende et beløb svarende til den fulde prøverumspakke. Beløbet bliver ikke hævet på dit kort. Når du betaler på nettet er det blot en reservation af at butikken han hæve op til dette beløb på et senere tidspunkt.
 • Ved afsendelsen af prøverumspakken, bliver der hævet 79,- på dit betalingskort.
 • Der bliver ikke hævet yderligere penge på dit kort i "prøveperioden".
 • Der ligger en ny forsendelsespose i pakken sammen med din returlabel og en lille folder med information om at tage prøverummet med hjem. Du skal derfor ikke bøvle med at finde nye kasser eller tape. Alt er inkluderet i pakken, så du nemt kan pakke de varer sammen du ikke vil beholde. Du skal blot putte de varer du ikke vil beholde i forsendelsesposen og aflevere den i en GLS pakkeshop.
 • Når du har sendt de sports bh'er retur du ikke vil beholde vil der blive hævet penge for de sports bh'er du har beholdt. Dette sker først efter din returpakke er modtaget og gjort op på vores lager.
 • Hvis du vælger at beholde alle varer du har prøvet, så bliver det fulde beløb hævet på dit kort. Men selvfølgelig først efter 30 dage.
 • Når prøverumspakken er sendt retur og vi har gjort din bestilling op (eller der er gået 30 dage) får du en mail om dette. Dvs. vi informerer om hvor meget, der er hævet af beløbet. Der bliver ALDRIG hævet mere end de varer du vælger at beholde.

Ofte stillede spørgsmål om at tage prøverummet med hjem


Hvorfor kan jeg ikke nøjes med at godkende en betaling på 79 kr?

Når du handler på nettet og laver en betaling med dit kort, så bliver pengene ikke hævet med det samme. Faktisk er det sådan i Danmark, at butikken først må hæve pengene når din bestilling er afsendt. Det du laver når du betaler på nettet er en godkendelse af, at butikken kan hæve op til det beløb du godkender. Butikken kan altså ikke bare hæve løs på dit kort. Vi kan kun hæve op til det beløb du godkender.

Derfor er det ikke nok at lave en godkendelse af de 79,-. Så kan vi nemlig ikke afslutte din bestilling og hæve penge for de sports bh'er du ender med at beholde.

Når vi afslutter din bestilling og hæver penge for de sports bh'er du beholder, så bliver resten af din betalingsgodkendelse slettet. Det betyder, at vi ikke efterfølgende kan hæve penge på dit kort. Hvis du gerne vil købe en sports bh på et senere tidspunkt, så skal der laves en ny betaling.Hvordan bliver pakken sendt til mig?

Pakken bliver sendt med GLS til en pakkehop i nærheden af dig. Når du går til kassen, får du selv mulighed for at vælge hvilken GLS pakkeshop du foretrækker.Hvad nu hvis pakken bliver væk undervejs?

Pakken sendes forsikret med GLS. Hvis pakken bliver væk undervejs (det sker dog stort set aldrig), så tager vi os af bøvlet. Du kan derfor roligt bestille "tag prøverum med hjem" uden at bekymre dig om forsendelserne. Du skal blot sørge for at få en kvittering for din indlevering af pakken. Så tager vi os af resten.Der er næsten gået 30 dage. Risikerer jeg at der bliver hævet penge for hele prøvepakken?

Inden vi hæver penge efter 30 dage, så tjekker vi altid trackingnummeret for at se om pakken er på vej. Vi hæver ikke penge for en pakke, der er på vej. Og som regel går der også lige et par dage mere end de 30 inden pengene hæves.

Hvis du er lidt sent ude, så send en mail til kundeservice@wondersport.dk. Så finder vi ud af det.