51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Ballet

Trikot

TRIKOT / BALLETTIGHTS

Convertible foot

Kan bruges både som strømpebuks og leggings

Læs mere og køb >>

Ballet

Er du lige startet til ballet? Eller har du brug for nyt ballettøj og udstyr?

Så er du kommet til det rette sted. Her finder du balletdragter, balletsko, trikot (ballettights) og benvarmere.

Desuden kan du finde et stort udvalg af hudfarvet undertøj og bh'er, der er usynlige under din balletdragt.

Brands
Shock Absorber
Purelime
Champion
Bodywrappers
Casall
Brazabra
Magic
BlackSpade
Seamless
Braccessories
Bling Bling
Brands
Om wondersport

Hej! Jeg hedder Louise, og det er mig du handler med, når du bestiller hos wondersport.dk.

Wondersport.dk er oprindelig en butik med fokus på sports bh'er i store størrelser og med maksimal støtte. Og det er det er det stadig.

Men udover at være en sports bh nørd med stor interesse i at vide hvilke sports bh'er, der er bedst til stor barm, så er jeg er dansemor på 11. år og jeg har derfor også en helt enorm stor viden om hudfarvet undertøj, bh'er der er gode til turneringsdans og træningstøj - herunder ballet som mine to piger også går til ved siden af deres anden dans.

Jeg går selv meget op i kvalitet (det må meget gerne holde mere end en sæson) og især komfort. Og derfor er det også den slags ballettøj du kan finde her hos Wondersport.

Jeg har brugt en del tid på at lave guides omkring størrelser og valg. Jeg håber at især nye balletbørn og forældre kan få glæde af det. Hvis du har brug for hjælp ud over de mange guides, så skriv endelig til mig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig.

Jeg håber du vil støtte min butik. Jeg sætter oprigtigt utrolig stor pris på hver eneste bestilling, der bliver lavet i webshoppen. Det betyder nemlig, at jeg kan fortsætte og udvikle en af de få danske specialbutikker med personlig service på nettet. Det betyder så utroligt meget for mig. Tak for din bestilling!

Venlig hilsen Louise - sports bh nørd, dansemor og ejer af wondersport.dk.