51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Shock Absorber

Shock Absorber er kendt i Europa, men har ikke været markedsført ret meget i Danmark. Alligevel er det et af de mest populære mærker på wondersport.dk's hylder. Og det er ikke uden grund.

Shock Absorber er nemlig eksperter i at producere sports bh'er, der holder. I ordets bredeste forstand. Støtten er helt i top - også til de aller største skålstørrelser og kvaliteten er i orden. Shock Absorber sports bh'er holder formen og giver sig ikke ved brug.

Shock Absorber er et mærke, der anbefales fra mund til mund. Især i diverse netfora for ridning og kvinder med stor barm.

Tit bliver Shock Absorber omtalt som en sports bh, men Shock Absorber er et brand, der har en hel serie af sports bh'er. Fælles for alle sports bh'er fra Shock Absorber er at støtten er god og kvaliteten i top. Der er enkelte sports bh'er i Shock Absorbers sortiment du ikke kan finde hos Wondersport. Det er der en årsag til. Enten er det fordi støtten ikke er så god (hos wondersport.dk kan du kun finde de bedste Shock Absorber sports bh'er) eller også er det fordi det er en udgået model, der er blevet erstattet af en bedre.

Shock Absorber sports bh'erne får mange gode anmeldelser (se nederst på siden ved den enkelte Shock Absorber sports bh) og de kommer også med de bedste anbefalinger fra wondersport.dk.

Shock Absorber sports bh

Shock Absorber er kendt for den gode støtte og er meget populær blandt ryttere - den er vurderet til at være en suveræn sports bh til ridning blandt vores rytter-kunder.

Vælg model efter din størrelse. Vælg Run fra A til G skål, vælg Max Support D+ fra D til K skål og vælg Max Sport Top fra D til H skål. Det er de 3 modeller hvor støtten er helt suveræn.

Ud over de 3 top-modeller har Shock Absorber lavet en række sports bh'er til mindre barm. De har forskellige funktioner: bøjle, fyld, indlæg eller med frontlukning. Dem kan du vælge hvis du har en mindre barm. De er flotte og alle er gode i støtten, men det er er de 3 modeller med maksimal støtte, der har gjort Shock Absorber kendt og elsket af ryttere og løbere. Og især ryttere og løbere med stor barm. Det er kun ganske få sports bh'er, der kan levere den støtte Shock Absorber gør.

Sammenligning af Shock Absorber sports bh

 

Når du vælger Shock Absorber sports bh skal du altid vælge ud fra din størrelse. Hvis du er så heldig, at din størrelse findes i flere modeller kan du se en sammenligning af Shock Absorber sports bh'er og blive klogere på hvilken du foretrækker.

Sports bh med maksimal støtte fra Shock Absorber

De tre absolut top-modeller fra Shock Absorber er de to d+ modeller (hvilket betyder, at de kun fås fra D-skål op op) og løbe bh'en Shock Absorber Run. I de tre modeller er støtten helt i top - også i de store skålstørrelser. Hvis du har svært ved at vælge hvilken, der er din favorit, så kan du se en detaljeret sammenligning, hvor materialer og design er grundigt beskrevet og sammenlignet.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Sports bh med fyld fra Shock Absorber

Hvis du har en lille barm og søger en sports bh, der giver fylde og facon, så er en sports bh med fyld løsningen. Der er to modeller, at vælge mellem. Du kan læse mere om de forskellige sports bh med fyld her.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Frontlukket sports bh fra Shock Absorber

Shock Absorber har lavet en meget moderne frontlukket sports bh, hvor hægterne foran er erstattet af en (solid) lynlås. Der er andre frontlukkede sports bh'er, men Shock Absorbers model udmærker sig ved at være meget gennemtænkt i design og materialer.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Løbeundertøj fra Shock Absorber

Shock Absorber er kendt for sports bh'er med god støtte. Nu har de lavet en løbehipster med fasthed og felksibilitet, specielt designet til løb.

There are no products matching the selection.