51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Shock Absorber

Shock Absorber

Shock Absorber er kendt for fantastisk støtte i sports bh'er. Og det er det et af de mest populære mærker på wondersport.dk's hylder. Og det er ikke uden grund.

Shock Absorber er nemlig eksperter i at producere sports bh'er, der holder. I ordets bredeste forstand. Støtten er helt i top - også til de aller største skålstørrelser og kvaliteten er i orden. Shock Absorber sports bh'er holder formen og giver sig ikke ved brug.

Shock Absorber er et mærke, der anbefales fra mund til mund. Især i diverse netfora for ridning og kvinder med stor barm.

Tit bliver Shock Absorber omtalt som en sports bh, men Shock Absorber er et brand, der har en hel serie af sports bh'er. Fælles for alle sports bh'er fra Shock Absorber er at støtten er god og kvaliteten i top. Der er enkelte sports bh'er i Shock Absorbers sortiment du ikke kan finde hos Wondersport. Det er der en årsag til. Enten er det fordi støtten ikke er helt så god som som i de andre sports bh'er (hos wondersport.dk kan du kun finde de bedste Shock Absorber sports bh'er) eller også er det fordi det er en udgået model, der er blevet erstattet af en ny og bedre.

Shock Absorber sports bh'erne får mange gode anmeldelser (se nederst på siden ved den enkelte Shock Absorber sports bh) og de kommer også med de bedste anbefalinger fra wondersport.dk.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side