51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Frontlukket sports bh

Hvis du har svage skuldre og derfor har svært ved at få en traditionel bh på vil du opleve fordelene ved en frontlukket sports bh. En frontlukket sportsbh tages på som en vest og lukkes foran enten med hægter eller lynlås.

En sports bh med frontlukning kan ikke justeres i omkredsen så det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Hvis du ikke har en i forvejen du kan sammenligne med er du meget velkommen til at bestille flere størrelser og sammenligne pasformen. Se tag prøverummet med hjem.

Når du tager en sports bh med frontlukning på, er det en god idé først at lukke de nederste hægter af frontlunkningen. Derfefter løfter du brysterne op, inden du lukker resten. På den måde kommer din sports bh med frontlukning til at sidde bedst og give den bedste støtte.

Fordele og ulemper ved en sports bh med lukning foran

En sportsbh med frontluk har typisk hægter foran. Hægterne sidder tæt, så trækket fordeles uden at frontlukningen gaber. Der er enkelte nye modeller med frontlukning med lynlås i stedet for hægter. Der er som sådan ingen forskel på om den frontlukkede sports bh lukkes med hægter eller lynlås. Det er et spørgsmål om smag.

Fordelene ved en sportsbh med frontluk er at den er nemmere at tage på, god hvis du ammer og god til øvelser hvor du ligger på ryggen (da der ikke er spænder bagpå).

Ulemperne er at der ikke er justeringsmuligheder i omkredsen og at støtten ikke er god nok til en stor barm. Derfor fås en sports bh med frontluk ikke i store skålstørrelser. Men til en mindre barm er en frontlukket sports bh et glimrende valg hvis du går efter en sports bh med lukning foran.

Justeringsmuligheder i en sportsbh med frontlukning

En frontlukket sportsbh har ikke så mange justeringsmuligheder som en sports bh med lukning bagpå. En sports bh med lukning bagpå kan oftest justeres fra 1-5 cm i omkreds alt efter om du sætter den i inderste eller yderste hægte. Den justeringsmulighed er der ikke i en sportsbh med lukning foran - der er kun en enkelt række hægter (eller lynlås) foran.

De frontlukkede sports bh'er har oftest bryderryg ligesom en sportstop. En bryderryg giver god bevægelsesfrihed til arme og skuldre.

Designet af en sportsbh med frontlukning minder i det hele taget meget om en sportstop. Men hvor en sports bh top trækkes over hovedet kan en frontlukket sports bh tages på som en vest og lukkes foran. Det betyder at en frontlukket sports bh kan sidde strammere (da den ikke skal kunne trækkes over hovedet) og på den måde give mere støtte end en sportstop.

Frontlukket sports bh i store størrelser?

Sports bh med frontlukning findes ikke i store størrelser. Årsagen er, at der ikke er støtte nok i en sports bh med frontluk til at bære og støtte en stor barm. De frontlukkede bh'er er designet som en sports top, og de er gode til en mindre barm, men en sports bh med frontluk kan ikke opnå den stramhed og fasthed, der kræves for at en stor barm kan få den støtte, der er nødvendig. Vælg derfor ikke en frontlukket sportsbh til en stor barm. Men til en mindre barm er en sportsbh med frontlukning et glimrende valg.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side