51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sports bh med fyld/indlæg

En sports bh med fyld - også kaldet en padded sports bh - har indlæg eller en fast kerne, der giver fylde og facon, mens selve bh’en giver støtte og holder brystet på plads.

De forskellige modeller af sports bh med fyld er meget forskellige i sin udformning. Når du vælger skal du gå efter hvilken model, der er bedst til din størrelse, udformningen og justeringsmulighederne.

Nogle vælger en padded sports bh for at få ekstra fylde til en lille barm. Men det er ikke den eneste fordel. Det giver god mening også at vælge en padded sports bh til en større barm, da paddingen giver ekstra fasthed og mindre elasticitet i materialet selve skålen er lavet af. Derfor vil du opleve at en padded sports bh kan give ekstra løft og fasthed til en tung barm.

Du kan også finde flere gode råd til hvordan du vælger sports bh med fyld nederst på siden.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Hvorfor vælge en sports bh med fyld?

Til lille barm:

De fleste, der vælger en sports bh med fyld gør det for at få lidt fylde og facon til en lille barm. Mange sports bh’er klemmer brysterne flade og ind til kroppen. Og har du ikke for meget barm i forvejen vil der ikke være meget tilbage, når sports bh'en klemmer brysterne ind til kroppen. Så kan en sports bh med fyld være en god løsning til at give lidt facon.

Til større barm:

Hvis du har en større barm skal du ikke vælge en padded sports bh for at få mere fylde. Derimod skal du vælge den for at få mere støtte til en tung barm. En padded sports bh har nemlig et lag af fast (og ca. 1mm tykt) materiale, der ikke giver sig i materialet. Derfor giver selve materialet skålen er udformet af ekstra støtte, da det ikke kan strække sig når du bevæger dig. Derfor giver en padded sports bh støtte i BÅDE materialet og udformningen. Derfor er det et godt valg til en større og tung barm.

En sports bh med fyld kan også hjælpe med at skjule synlige brystvorter.

Hvilken sportsbh med fyld skal jeg vælge?

Der er flere forskellige modeller af sportsbh med fyld. De er som udgangspunkt meget forskellige og du skal derfor vælge efter udseende og funktion. Men først og fremmest også efter hvilken sports bh med fyld, der findes i din størrelse.

Lille barm:

Til lille barm kan du vælge frit efter hvilken model, der tiltaler dig. De er alle gode hver især og de fleste vælger efter udformningen. Søger du en top, der trækkes over hovedet eller en mere traditionel bh-udformning med tynde stropper og ryglukning?

Stor barm:

De tre første modeller fås ikke til stor barm. Det dur simpelhen ikke med de modeller til en større barm, da de ikke kan give støtte nok. Vælg istedet Padded Athletic Bra, der er et super godt valg til en større barm, da der er mere støtte i selve konstruktionen i forhold til de andre modeller, der er lavet til en lille barm.

Justeringsmuligheder i en sportsbh med indlæg

Alt efter hvilken model du vælger har du forskellige justeringsmuligheder. Generelt er der lidt mindre justeringsmuligheder i en sportsbh med indlæg i forhold til en traditionel bh. Du skal derfor være opmærksom på om stropperne kan justeres i længden og om sports bh’en med indlæg trækkes over hovedet når du vælger.

Hvis du har brug for god støtte er det bedst at sports bh’en sidder stramt ind til kroppen. Derfor er det en fordel at vælge en sports bh med indlæg OG gode justeringsmuligheder hvis du går efter støtten. De bedste justeringsmuligheder finder du i Padded Athletic Bra.