51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sports bh med fyld/indlæg

En sports bh med fyld, er et godt valg til den lille barm. En sportsbh med fyld har indlæg, der giver fylde og facon, mens selve bh’en giver støtte og holder brystet på plads.

De tre modeller af sports bh med fyld er meget forskellige i sin udformning. Når du vælger skal du gå efter udformningen og justeringsmulighederne.

Du kan også finde flere gode råd til hvordan du vælger sports bh med fyld nederst på siden.

Hvorfor vælge en sports bh med fyld?

De fleste, der vælger en sports bh med fyld gør det for at få lidt fylde og facon til en lille barm. Mange sports bh’er klemmer brysterne flade og ind til kroppen. Og har du ikke for meget barm i forvejen vil der ikke være meget tilbage, når sports bh'en klemmer brysterne ind til kroppen. Så kan en sports bh med fyld være en god løsning til at give lidt facon.

En sports bh med fyld kan også hjælpe med at skjule synlige brystvorter.

Hvilken sportsbh med fyld skal jeg vælge?

Der er tre forskellige modeller af sportsbh med fyld. De er som udgangspunkt meget forskellige og du skal derfor vælge efter udseende og funktion.

Modellen fra Casall er en yogatop som du udelukkende skal vælge ud fra den lækre Casall-kvalitet og udseendet. Den er ualmindelig lækker, men vælg den KUN til en meget lille barm.

Hvis du går efter støtte kombineret med fylde skal du væge en af de to modeller fra Shock Absorber.

Shock Absorber Pump er en t-shirt sportsbh med fyld. Den giver rigtig god facon, og bruges bedst under en t-shirt. Udformningen er ala en sports top og med meget dyb udskæring.

Shock Absorber Padded er mere bh-agtig i sin udformning med tyndere stropper og push up effekt.

Er en sports bh med indlæg kun til en lille barm?

Som udgangspunkt anbefaler wondersport kun en sports bh med indlæg til en lille barm. Årsagen er at sports bh’erne med indlæg er designet med to funktioner for øje: at støtte og se godt ud. Fyldet i en sports bh med indlæg betyder at du ikke kan opnå den stramhed og støtte i en sports bh med indlæg, der skal til for at støtte en stor barm. Men til en lille barm kan de to funktioner kombineres så du alt i alt opnår både fylde og en tilfredsstillende støtte.

Kan jeg bruge en padded sports bh til løb?

Når du vælger en padded sports bh skal du være opmærksom på at du har gået på kompromis med støtten. Der er udmærket støtte i en padded sports bh til en lille barm. Og hvis du har en meget lille barm vil du sagtens kunne bruge de bedste af de paddede sports bh’er til løb. Men hvis du sammenligner med en god sports bh til løb vil du opleve at der er en forskel. Der er lidt mindre støtte i en padded sports bh. Hvis du løber meget skal du måske overveje at have to forskellige sports bh’er. En god sports bh til løb og en padded sportsbh med fyld.

Justeringsmuligheder i en sportsbh med indlæg

Alt efter hvilken model du vælger har du forskellige justeringsmuligheder. Generelt er der lidt mindre justeringsmuligheder i en sportsbh med indlæg i forhold til en traditionel bh. Du skal derfor være opmærksom på om stropperne kan justeres i længden og om sports bh’en med indlæg trækkes over hovedet når du vælger.

Hvis du har brug for god støtte er det bedst at sports bh’en sidder stramt ind til kroppen. Derfor er det en fordel at vælge en sports bh med indlæg OG gode justeringsmuligheder hvis du går efter støtten. De bedste justeringsmuligheder finder du i Shock Absorber Padded sports bh.

Kan jeg ikke finde en padded sports bh til stor barm?

Nej. Når du har en stor barm har du brug for meget mere støtte end en lille barm. Hos wondersport.dk siger vi tingene som de er. Derfor kan du ikke finde paddede sports bh’er til en stor barm her. Der er simpelthen ikke nok støtte i dem til at de kan fungere som sports bh til en stor barm.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side