51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Lille barm

Når du skal vælge en sports bh til lille barm, så er du heldig i den forstand, at der ofte er et stort udvalg.

Da en lille barm "kan nøjes" med langt mindre støtte i forhold til en større barm, så er langt de fleste af de flotte, farverige og billigere sports bh'er lavet til en lille barm.

Men tag ikke fejl! Der er stor forskel på en sports bh med god støtte i forhold til en sports bh med mindre støtte. Også til en lille barm.

Se alle anbefalinger til lille barm nedenfor eller spring direkte til:

Den ultimative støtte: løbe bh til lille barm >>

Sports bh med fyld til lille barm >>

Frontlukket sports bh til lille barm >>

Sports toppe til lille barm >>
Den ultimative støtte - løbe bh til lille barm

Hvis du har lille barm og søger den bedste støtte du kan få, så er Shock Absorber Run det absolut bedste valg. Shock Absorber Run er en løbe bh med god støtte, gode materialer og absolut funktion i topklasse.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Sports bh med fyld til lille barm

En sports bh med fyld har indlæg, der giver fylde og facon, mens selve sports bh'en holder brystet på plads og giver støtte ved bevægelse. Til en lille barm kan de to funktioner kombineres så du alt i alt opnår både fylde og en tilfredsstillende støtte.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Frontlukkede sports bh'er til lille barm

En frontlukket sports bh tages på som en vest og lukkes foran enten med hægter eller lynlås. Fordelene ved en sports bh med frontluk er at den er nemmere at tage på og god til øvelser hvor du ligger på ryggen (da der ikke er spænder bagpå). Ulemperne er at der ikke er justeringsmuligheder i omkredsen og at støtten ikke er god nok til en stor barm. Derfor fås en sports bh med frontluk ikke i store skålstørrelser. Men til en mindre barm er en frontlukket sports bh et glimrende valg hvis du går efter en sports bh med lukning foran.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Sports top til lille barm

En sportstop kan være et super godt valg hvis du har en lille barm. De er ofte lidt billigere og meget smarte i farver og design. Så hvis du har en lille barm og har brug for en all-round sports bh, så er der ingen problemer i at vælge en sportstop.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side