51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Kundeservice - Få svar på dine spørgsmål her

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring køb, fragt og returnering her. Hvis du ikke finder svaret her eller gerne vil have personlig betjening er du meget velkommen til at kontakte Wondersport.

FRAGT

Der er gratis fragt på alle ordrer over 349 kr i Danmark.

På ordrer under 349 kr koster fragten 49 kr.

Ordrer sendes med GLS til afhentning i en GLS pakkeshop.

RETURNERING

På alle varer er der 30 dages returret fra den dag du modtager din forsendelse/afhenter din forsendelse i pakkeshoppen.

Du er velkommen til at returnere varer fra flere forskellige bestillinger i samme forsendelse. Vedlæg venligst en returseddel pr. ordre. Retursedlen har du fået tilsendt sammen med din ordre. Grunden til at retursedlen skal vedlægges er, at vi skal kunne se hvem det er, der sender retur, så vi kan tilbagebetale pengene til den rigtige person. Vedlæg derfor en returseddel fra HVER ordre du sender retur fra og opdel varerne så de ligger sammen med retursedlen svarende til den ordre varerne sendes retur fra.

Når du returnerer skal du selv betale for returforsendelsen (med mindre du har taget prøverummet med hjem - se beskrivelse af det længere nede på siden).

For at gøre det nemt for dig tilbyder vi at du kan anvende den returfragtlabel, der ligger i din pakke. Det koster 39 kr at anvende den vedlagte label. Dette fratrækkes inden tilbagebetalingen til dit betalingskort.

Du kan naturligvis stadig vælge at sende uden at benytte labelen. Du kan sende retur med GLS eller Post Nord og du har selv ansvaret for forsendelsen indtil den er modtaget af os. Send IKKE retur med DAO.

Du kan returnere hele din ordre eller enkelte varer. For at gøre brug af returretten skal du sende din ordre/vare til ELGAARD MEDIA // wondersport.dk, c/o. Webpakkeriet, Vejlevej 15, Ølholm, 7160 Tørring. I pakken skal du vedlægge (en kopi af) retursedlen (følgesedlen) hvoraf det tydeligt fremgår hvem du er og hvilken ordre du returnerer fra. Retursedlen har du fået tilsendt sammen med din ordre.

Når du returnerer en ordre til wondersport.dk bliver dine penge automatisk overført til det betalingskort, der blev anvendt ved købet. Der kan gå et par dage inden du kan se pengene på din konto. Bemærk at hvis du betaler med kreditkort (f.eks. Mastercard) vil tilbageførslen af pengene fremgå at din kreditkort opgørelse og ikke direkte på din konto. Når din returnering er behandlet vil du modtage en e-mail, der bekræfter dette på den e-mailadresse, der blev anvendt ved købet.

OMBYTNING

Hvis du gerne vil bytte til anden størrelse eller vare, så skal du lave en ny bestilling i webshoppen. På den måde er vi sikre på, at varen ikke bliver udsolgt og at du får den rette størrelse og farve.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, så hold på det du har og bestil flere størrelser i webshoppen. Du er meget velkommen til at sende retur fra flere ordrer sammen.

Du er også velkommen til at bestille et prøverum med hjem og sende retur sammen med prøverummet for at spare en returforsendelse.

TAG PRØVERUMMET MED HJEM (kun Danmark)

Hvis du er i tvivl om din størrelse eller blot ønsker at prøve forskellige modeller er du meget velkommen til det.

Bestil gerne flere størrelser og/eller modeller og tag prøverummet med hjem til dig selv. Prøv i ro og mag. Hvis du har spørgsmål undervejs så kontakt wondersport.

Bestil det du ønsker at prøve i webshoppen. Du har altid 30 dages returret - så du sender blot de varer retur du ikke ønsker at beholde. Der bliver ikke hævet penge for de varer du prøver og når du returnerer prøverummet betaler du kun for de varer du ender med at beholde. Så bliver det ikke lettere. 30 dages prøvetid med kredit i prøveperioden. Varene skal selvfølgelig være ubrugte, men du må gerne prøve dem på ligesom i en almindelig butik.

Du får mulighed for at vælge "tag prøverummet med hjem" når du går til kassen. Denne service koster 79,- Læs meget mere om at tage prøverummet med hjem her>>

LEVERINGSTID

Ordrer ekspederes alle hverdage. Hvis du bestiller inden kl.12 på hverdage afsender vi samme dag. Du får en e-mail fra os når din ordre er afsendt. Hvis der sker en fejl så din bestilling ikke kan afsendes vil du få besked på mail.

Ordrer bliver altså afsendt alle hverdage og er oftest fremme dagen efter. Vi må selvfølgelig tage forbehold for forsinkelser og fejl i pakningen af din ordre og hos GLS. Hvis du har brug for speciel attention, så skriv til kundeservice@wondersport.dk. Så følger vi din ordre med ekstra omhu og orienterer dig undervejs.

FRAGTMULIGHEDER

Alle pakker sendes med GLS til afhentning i pakkeshop, da det er den leveringsform der efter vores erfaring er hurtigst og billigst i forhold til den type pakker vi afsender.

SALG UDENFOR DANMARK

Alle priser er i danske kroner (DKK).

Leveringsomkostninger for danske webshops er enorme! Derfor kan det sjældent betale sig at levere fra Danmark til andre lande. Hvis du sidder i udlandet og gerne vil handle, så kontakt kundeservice@wondersport.dk for at få oplyst hvilke leveringsomkostninger vi har til dit land.

For levering udenfor EU - dvs. til Norge, Færøerne og Grønland - gælder specielle regler da ikke-EU-borgere ikke skal betale dansk moms. Der kan blive opkrævet told og afgifter i modtagelseslandet ved modtagelsen af pakken. Disse udgifter skal du selv betale for. Toldreglerne varierer fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder hvis du er i tvivl.