51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Om wondersport.dk

Louise Elgaard

Firmadata

wondersport.dk drives under CVR nr 30658620

Firmaet hedder Elgaard Media og er ejet af Louise Elgaard.

Elgaard Media ejer og driver to webshops under det fælles navn e-undertøj.dk.

Lager og returadresse: Wondersport.dk, Ajstrupvej 44, 8340 Malling (der er ikke butik på adressen).

Kontor og administration: Ajstrupbvej 44, 8340 Malling.

Tlf. kundeservice: 51 35 66 09 (hverdage mellem 10 og 14)

E-mail: kundeservice@wondersport.dk

Sports bh'er på nettet siden 2007

Hos wondersport finder du sports bh, sportsundertøj, skiundertøj og sømløst undertøj til kvinder. Kort sagt - det inderste lag til sport.

Wondersport er etableret i 2007 og drives udelukkende som webshop. Ved at servicere HELE landet kan wondersport have mange størrelser og modeller på lager. Hos wondersport finder du de bedste sports bh'er fra A skål til M skål.

Fælles for alle modeller hos wondersport.dk er, at alle produkter er udvalgt med henblik på at være velegnet til sport. Du kan naturligvis også bruge vores undertøj i hverdagen – i skole og på job.

Udvalget af sportsBH'er hos wondersport.dk er modeller med maksimal støtte til ridning, løb, boldspil og andre sportsgrene med hoppebevægelser.

Og her er også noget for dem med store barme, da udvalget af sportsBH'er hos wondersport fås op til M skål.

Vi tilbyder modeller fra A til M skåle. Du kan finde en vejledning til valg af sportsBH under find din størrelse/målskema på hvert produkt.

Service

wondersport.dk leverer fra dag til dag.

Du er altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@wondersport.dk eller bruge kontaktformularen hvis du har kommentarer, specielle ønsker eller savner information på hjemmesiden.

Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service og er glade for kommentarer, ris og ros. Som kunde hos wondersport.dk kan du altid være med til at forbedre både webshop og produktsortiment.

Tak fordi du handler hos wondersport.dk. Det er jeg oprigtig glad for!

Louise Elgaard
ejer af wondersport.dk