51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Stor barm

Det kan være svært at finde en sports bh til stor barm. Og endnu sværere at finde en sports bh, der støtter godt i de store størrelser. Det var faktisk det, der var årsagen til at wondersport.dk i 2007 startede med at sælge sports bh'er på nettet. Men det er en anden historie...

Her på siden kan du finde de sports bh'er, du kan få en stor størrelse (op til L-skål), som samtidig støtter godt.

Der er tre rigtigt gode sports bh'er (når det kommer til at give støtte - og det er alt andet lige det vigtigste kriterie) til en stor barm. Den ene går dog kun til I-skål. De to andre fås til større størrelser (hhv. K og L skål).

De tre modeller fra Shock Absorber er meget ens i forhold til størrelser og støtte. Forskellen er materialer og udformning. For at du kan vælge hvilken, du foretrækker, kan du læse en detaljeret sammenligning af de tre sports bh'er til stor barm.

Sammenligning af Shock Absorber sports bh

 

Bemærk at sports bh'erne i store størrelser først og fremmest er sports bh'er til stor barm. Hvis du søger sports bh til stor omkreds skal du læse artiklen sports bh med stor omkreds.

Bemærk også at løbe bh'en Run fortrinvis er lavet til veltrænede løbere og er meget stram i designet - især i omkredsen. Hvis du har en meget tung barm eller har lidt ekstra på sidebenene vil du blive mere glad for en af de to andre sports bh'er med maksimal støtte: Max Support D+ eller Max Sport Top. Se en sammenligning her.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side