51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Info om retur

I din pakke lå der en følgeseddel med information om retur. Denne side indeholder samme information.

BEMÆRK omkring returnering af ordrer modtaget før 10/8
Pr. 10/8 flyttede vores lager (og dermed returadresse) fra Veilgårdsvej 4, 8340 Malling til Vejlevej 15, 7160 Tørring. Der er en overgangsperiode hvor nogle ordrer indenfor returretsperioden på 30 dage er sendt ud med returadresse i 8340 Malling mens webshoppens returadresse er skiftet til 7160 Tørring. Uanset hvilken returadresse du anvender er det helt ok. Vi skal nok tage imod din pakke. I overgangsperioden tager vi nemlig imod returpakker på begge adresser for ordrer, der er sendt ud før 10/8.

Tip: Hvis du vil returnere fordi størrelsen ikke passer kan du lave en ny ordre hvor du tager prøverummet med hjem og prøve flere størrelser i ro og mag derhjemme. I prøverums-pakken ligger der en pose med betalt returfragt. Du må gerne sende din returnering med sammen med prøverummet, når du sender det retur. Dvs. du kan lave en ny bestilling hvor du tager prøverummet med hjem i stedet for at købe returfragt. Læs mere her: tag prøverummet med hjem Husk at gøre det tydeligt at du returnerer en ordre sammen med prøverummet. F.eks. ved at lægge varen du returnerer sammen med en returseddel med ordrenummer i en seperat pose i returneringen sammen med prøverummet.  • Du sender retur for egen regning. Du kan sende retur med GLS eller Postnord efter dit ønske og du har selv ansvaret for returneringen indtil den er modtaget hos os. Send IKKE retur med DAO (da de bliver leveret udenfor åbningstid og derfor ikke kan modtages).

  • På alle varer er der 30 dages returret fra den dag du modtager din bestilling.

  • Hvis din ordre er afsendt efter 11/8 ligger der en returlabel i pakken du kan bruge til at returnere din bestilling. Det koster 39 kr. at anvende denne returlabel. Dette fratrækkes før tilbagebetaling af ordrebeløbet.

  • Hvis din ordre er fra før 10/8 tilbyder vi at du kan købe en returlabel til 49,- du kan bruge til at returnere med. Når du anvender returlabelen kan du spore din pakke med Track&Trace. Du kan bestille returlabelen her: returfragt

  • Du kan naturligvis også sende retur uden at købe returfragten gennem os hvis du har mulighed for – og foretrækker - at gøre det på anden vis.

  • Hvis der er tale om en reklamation så skriv til kundeservice@wondersport.dk – send IKKE varen retur. Afvent i stedet hjælp fra kundeservice.

  • Hvis du er i tvivl om størrelsen så hold på det du har, bestil flere størrelser i webshoppen og send retur til sidst. Du er meget velkommen til at sende retur fra flere ordrer sammen. Du skal blot informere om dette ved at skrive alle ordrenumrene på retursedlen – eller endnu bedre: vedlægge en returseddel pr. ordre.

  • Hvis du gerne vil bestille et prøverum med hjem eller allerede har et prøverum hjemme, så er du velkommen til at sende varer fra andre ordrer retur sammen med prøverummet. Vedlæg en returseddel pr. ordre du sender retur fra. Læs om prøverum her: tag prøverummet med hjem

  • Når du har sendt retur tilbagebetaler vi til det betalingskort, der er anvendt ved købet. Du modtager også en bekræftelse på tilbagebetalingen til den e-mail, der er anvendt ved købet. Det går som regel ret hurtigt efter modtagelsen af din returpakke. Hvis du er i tvivl om noget, så skriv til kundeservice@wondersport.dk.