51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sports bh til ridning

Ridning er måske den sportsgren, der kræver aller mest støtte i sports bh'en. Dur en sports bh til ridning så dur den til alt. Her på siden kan du finde anbefalinger til en god ride bh.

Wondersport.dk er grundlagt i 2007 da jeg (Louise - ejer af wondersport.dk) fandt ud af hvor svært det er at finde en sports bh, der giver ordentlig støtte til ridning. Langt de fleste sports bh'er i sportsforretninger og supermarkeder er simpelthen ikke gode nok til ridning. I hvert fald ikke til en lidt større barm. Både jeg og mine veninder red med 2-3 bh'er ovenpå hinanden for at holde brysterne på plads når vi red. Det er heldigvis slut nu.

Her på siden får du mine anbefalinger til en GOD sports bh til ridning. Fra rytter til rytter - uden salgsgas og udenomssnak. For som rytter ved man hvad det drejer sig om. Nemlig at sports bh'en holde brysterne fast og ind til kroppen - også i nedsidning.

Jeg anbefaler 2 forskellige ride bh'er alt efter hvilken størrelse du er. De er begge gode ridebh'er. Også til en stor barm.

Sammenligning af Shock Absorber sports bh - hvilken skal jeg vælge?

Shock Absorber sports bh til ridning

Shock Absorber er min favorit til ridning. I de små skålstørrelser er der ikke så stor forskel på de gode sports bh'er, men hvis du har en lidt større barm er Shock Absorber min helt klare favorit. Det er den jeg selv bruger og den jeg får de aller bedste tilbagemeldinger på.

I begyndelsen havde Shock Absorber kun en enkelt model, men har nu udvidet med flere. Der er to af Shock Absorbers sports bh'er, der (efter min mening) udmærker sig ved at være fantastisk godt støttende til ridning. De er i princippet lige gode som ridebh hvad angår støtten. Forskellen ligger i at de dækker forskellige størrelser og har forskelligt design. Så hvis din størrelse kun findes i den ene model, skal du bare vælge den. Hvis din størrelse fås i begge modeller kan du finde en sammenligning nederst på siden.

De to sports bh'er wondersport.dk anbefaler til ridning er Shock Absorber Max support D plus (65-90 D-K) og Shock Absorber Run (65-85 A-G).

MODELBEMÆRKNINGER
SHOCK ABSORBER
MAX SUPPORT D+


65-90 D-I
Vælg denne hvis du er ligeglad med udseende. Den er lidt "gammeldags" i sit snit, men funktionen er top. Det er en videreudvikling af en af Shock Absorbers top modeller som havde lidt tendens til at give spidse bryster. Det gør denne ikke. Men den er meget "basis" i sin udformning og al fokus har været på funktion fremfor design. Den er meget populær blandt ryttere pga. den fantastiske støtte. Dette er en SUPER sports bh hvis du går efter funktion.

Og den bedste anbefaling er vel i virkeligheden, at det er den her jeg selv bruger til ridning.

Læs mere og køb her >>
SHOCK ABSORBER RUN

65-85 A-G
Hvis du gerne vil have samme funktion, men i mere moderne udforming skal du vælge denne moderniserede udgave, nemlig Shock Absorber Run.

Her er et ekstra rygspænde og den er derfor god hvis du foretrækker bryderryg. Som modellens navn antyder er det en sports bh, der markedføres specielt til løb. Men det betyder bare at der er kræset for detaljer, der giver ekstra støtte til hop (og 8-tals) bevægelser, dvs. de bevægelser du også møder i ridning. Den er meget moderne i sin udformning og er meget populær.

Vælg denne sports bh hvis du gerne vil have lækre materialer, design og ekstra rygspænde.

De ekstra spænder og justeringsmuligheder gør også at den kan blive noget begrænset i hvilke størrelser den dækker. Nogle oplever at den er for stram over skulderen. I det hele taget er den meget stram i det. Vælg en omkreds større end du plejer at bruge. Den skal strækkes meget før den når sin omkreds.

Læs mere og køb her >>
Sammenligning af Shock Absorber sports bh - hvilken skal jeg vælge?

Tag prøverummet med hjem

Hvis du gerne vil prøve begge er du velkommen til at bestille flere størrelser/modeller og prøve i ro og mag derhjemme. Du har 30 dages returret. Se mere her: tag prøverummet med hjem.

Hjælp! Jeg bruger over 90 cm i omkreds. Hvad skal jeg så gøre?

Fortvivl ikke. Andre har haft gode erfaringer med at forlænge Shock Absorber Max Support D+ med bh-forlængere. Læs mere om sports bh med stor omkreds.