51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

%

Shock Absorber Max Support D+

Klassisk sports bh med maksimal støtte. Bestseller. Populær blandt ryttere, der går efter funktion frem for udseende.

Shock Absorber Max Support D+ er til den større barm er wondersport's absolutte favorit når det kommer til støtte.

Denne sports bh kan være lidt gammeldags at se på, men der en del detaljer som alle medvirker til de gode egenskaber.

Skålens konstruktion er en 3 delt skål med ekstra indre støtte i sider og under barm. Syningerne ligger så skålen giver ekstra støtte, brystet holdes på plads og sports bh'en giver den bedst mulige adskillelse af brysterne. Skulderstropperne er brede og ekstra forede. Dog er stykket med foringen kort og nogle oplever at den stopper midt på skulderen og ikke bagpå som ellers ville have været perfekt. Men dette opvejer på ingen måde de andre helt fantastiske egenskaber ved denne sports bh.

Lukningen på ryggen (med 3 hægter) er gel-filled (hvilket betyder at der er trykabsorbering mellem lukning og hud). Et must når sports bh'en sidder stramt under brystet.

Farve: Sort, hvid og Cranberry (bordeaux)
Størrelse: 65-90 D/E/F/G/H/I samt 70-85 J/K
Uden bøjle

Størrelsesvejledning til Max Support D+


Materialet der er svedtransporterende, holdbart og modvirker stræk består af 50% polyamid, 47% polyester og 3% elastan.

Bemærk at materialet er meget fast, meget lidt strækbart og lidt stivere i denne model. Det betyder at den holder sin form i lang tid og giver sig meget lidt ved brug. Det er en meget klassisk og funktionel sports bh.

Læs mere om Shock Absorber Max Support D+ >>Prisgaranti på Max Support D+

Status: På lager

Pris: 349,00 kr

Tilbud 300,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Shock Absorber Max Support D+
Størrelse
65-90 D/E/F/G/H/I, 70-85 J-K
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler denne sports bh til stor barm. Shock Absorber Max Support D+ er til den større barm er wondersport's absolutte favorit når det kommer til støtte.

Denne sports bh kan være lidt gammeldags at se på, men der en del detaljer som alle medvirker til de gode egenskaber.
Materiale
Materialet der er svedtransporterende, holdbart og modvirker stræk består af 49% polyamid, 46% polyester, 5% elastan.

Bemærk at materialet er meget lidt strækbart og lidt stivere i denne model. Det betyder at den holder sin form i lang tid og giver sig meget lidt ved brug. Det er en meget klassisk og funktionel sports bh med ekstremt godt hold.
Front
Skålens konstruktion er en 3 delt skål med ekstra indre støttebånd i sider og under barm. Syningerne ligger, så skålen giver ekstra støtte, brystet holdes på plads og sports bh'en giver den bedst mulige adskillelse af brysterne.
Inderside
Shock Absorber Max Support D+ består af et enkelt lag stof. Det betyder, ar syningerne er synlige på indersiden af sports bh'en. Der er et ekstra støttebånd på indersiden. Det ligger under og i siden af hvert bryst.
Ryg
Lukningen på ryggen (med 3 hægter) er gel-filled (hvilket betyder at der er trykabsorbering mellem lukning og hud). Et must når sports bh'en sidder stramt rundt om kroppen. Der er et rygspænde med 3 hægter. Det betyder at Shock Absorber Max Support D+ kan forlænges med en BH-forlænger.
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Skulderstropperne er brede og ekstra forede. Foringen er dog alt for kort. Det betyder, at det bredeste stykke af stroppen ikke ligger helt ovenpå skulderen som man ville forvente. Dog er der gode justeringsmuligheder i stropperne og den ekstremt gode støtte opvejer de lidt "fejlkonstruerede" stropper.

En anden bemærkning omkring pasformen er at elastikken i omkredsen godt kan slippe en smule på midten foran (ligesom slippe en smule i elastikken lige mellem brysterne foran). Det oplever flere hvor sports bh'en ellers sidder perfekt! Årsagen er (tror wondersport) at den bærer og støtter enormt godt i bærestykket (stoffet i dobbelt lag) i det nederste af skålene (i morsætning til andre sports bh'er, der mere bærer i selve elastikken). Derfor bliver den ikke spændt ud og strukket ind til kroppen i midten. Så hvis du oplever at det nederste af elastikken (lige der ved mærket foran) slipper en smule, så skal du ikke bekymre dig om det hvis den ellers passer.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Shock Absorber Max Support D+ er lidt lille i størrelsen. Hvis du ligger mellem størrelser, skal du derfor vælge den største. En af årsagerne til at den føles lille i størrelsen er også, at den er meget fast i materialet. Den giver sig stort set ikke ved brug ligesom mange andre bh'er gør. Derfor opleves den meget stram sammenlignet med andre bh'er i samme størrelse (der har givet sig). De fleste fra F-skål og op bruger en skålstrørrelse større i denne sports bh i forhold til "deres normale" størrelse.
Alternativer

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Ja

Bedømmelser

Den virker.Review by Dorthe
Vurdering
På de snart 2 år jeg har haft denne sports bh, har den været udsat for meget, alt lige fra vandreture, ridning, og fitness.
Jeg har i mange år savnet en sports bh der ikke gjorde mig hudløs pga sved eller gled for meget pga dårlig tilpasset bh.
Men denne her sports bh levere alt hvad jeg overhovedet turde håbe på. Jeg bruger en 90 G normalt i bh, og denne sports bh holder ikke bare min barm på plads, men sørger også for jeg ikke bliver overdrevet svedig ligegyldigt hvad jeg end giver mig i kast med.
Står for at skal købe endnu en sports bh, ikke fordi min nuværende er i stykker, men fordi det simpelthen er så fantastisk en sportsbh at jeg bliver nødt til at have 2. (Indsendt den 21/12/2018)
Bedste holdReview by Marie
Vurdering
Det er den bedste sports-bh, jeg har prøvet. Normalt giver bh’erne ikke nok støtte og de hænger i mine skuldre, så jeg får ondt i skuldre og nakke (jeg er en 70K). Denne model sidder så godt, at stropperne er sekundære og ikke har den store betydning udover at hjælpe med at stoffet bliver siddende det rigtige sted. Det er den eneste sports-bh, jeg har prøvet, der er god til løb, hvis man har en stor barm. (Indsendt den 25/06/2018)
Holder hvad den loverReview by Natanya
Vurdering
Den bedste bh til ridning inkl. nedsidning i trav (Indsendt den 02/12/2015)
Lille og skærer i skuldreneReview by anne
Vurdering
Vil ikke anbefale denne bh til kvinder med en meget stor barm. Jeg synes ikke at støtten var vildt god, derudover skar stropperne i skuldrene. Jeg købte skålen en størrelse større end normalt, men den er meget lille, selvom den skal sidde tæt. (Indsendt den 05/08/2015)
B1 og B2 nu på plads under løbReview by Marianne B. Pedersen
Vurdering
Kender du det? Du er næsten bange for at lave en knock out på dig selv under løb, med de der to "swingere" der sidder foran på kroppen. Endelig fandt jeg en bh der kunne levere varen. Jeg tog en løbetur på 6 km samme dag jeg fik denne bh - og selv på den sidste kilometer smilede jeg som et andet fjog, for det var bare så fedt at kunne løbe uden at skulle tænke på "hoppe, hoppe, hoppe" foran i t-shirten. Bh´en er meget behagelig, sidder godt også over skuldrene - og leveringstiden er perfekt til utålmodige sjæle som mig. Jeg bruger 90 D i øvrigt. (Indsendt den 14/06/2015)
Fantastisk sports-BH med optimal støtteReview by Renée H.
Vurdering
Jeg har en stor barm - 80J, og det har virkelig været svært at finde en sports-bh der har kunnet holde styr på brysterne under træning. Men denne.. Den lever op til alle forventningerne, og er klart pengene værd.

Se min mere fyldestgørende bedømmelse på min blog:
http://fraflaeskestegtillaberlarve.bloggersdelight.dk (Indsendt den 02/02/2015)
Det virker! Review by S.P
Vurdering
Jeg købte min for snart to år siden nu, og den har bare holdt og gjort alt så meget lettere! Det er virkelig en BH der er pengene værd. Jeg fortryder bestemt ikke at jeg brugte penge på den, og jeg er ellers ikke meget for at bruge summe i de højder på bh'er, men denne her, hold da op. Det hele sidder bare suget fast og man føler sig ikke klemt eller noget. Som de mange andre er jeg bestemt heller ikke en kvinde med lille barm, så det at finde noget som holder brysterne på plads har altid været en lettere krævende ting, men ikke med denne BH - så nu har jeg tænkt mig at købe den igen, eftersom min fars hund æd den jeg havde D: (Indsendt den 09/01/2015)
Super lækker og behagelig støtteReview by Camilla
Vurdering
Jeg har ledt over alt efter en sports Bh der kunne dække alle mine behov. Og her var den så :) Jeg har en lidt over gennem snittet barm (80J), så jeg havde brug for lidt ekstra støtte. Denne sports Bh gnaver ikke, er behagelig, og brysterne bliver hvor de skal :) Jeg har ingen problemer med ondt i skuldrene og ryggen efter at jeg er begyndt at bruge denne vidunderlige Bh.
Håber at i andre stor-barmede piger får lige så stor glæde af denne Bh. (Indsendt den 25/05/2014)
Aldrig mere ondt i nakken!!!Review by Alice
Vurdering
Jeg er den største fan af den her BH. Jeg er ivrig løber med en stor barm (80J), og jeg har altid gået til kiropraktor og massør hver 14. dag for at kunne holde min nakke nogenlunde smertefri. Der er ingen tvivl om, at det har været forkert løbeBH men jeg har ikke kunnet finde en der sidder perfekt.
Det har jeg nu!!!
Jeg måtte en skål og en omkreds op, fordi der absolut intet elastik er i den, men aldrig har jeg følt mig så godt tilpas i nakke, skuldre og ryg efter en løbetur, som jeg har efter jeg har fået min shock absorber. Brystvævet gør ikke ondt mere, og selvom der ikke er elastik i, så nager den ingensteder. Det er en ren fornøjelse!!!
Tak for hjælpen Louise - du er en verdensstjerne (Indsendt den 13/03/2014)
Den perfekte sportsbh til kvinder med stor barm.Review by Tanja Holm Rasmussen
Vurdering
Jeg bestilte igår denne sportsbh efter kyndig vejledning fra Wondersport og det er simpelthen den mest fantastiske bh den holder tøserne på plads uanset om du hopper - danser eller hvad man nu finder på. Jeg har selv en meget stor barm og bruger i denne BH 85 J med 3 forlængere og det fungerer bare perfekt, det er super dejligt at man kan købe de forlængere så hvis man ligesom jeg er igang med et vægttab så kan BHen følge med en i lang tid.. Kun thumbs op herfra og vil klart anbefale denne sportsbh til alle der søger en BH der holder tøserne på plads og har en helt fantastisk pasform. (Indsendt den 20/02/2014)
Perfekt sportsbhReview by Ellen
Vurdering
Den er slet og ret perfekt. Troede efterhånden, at det var umuligt at finde en sportsbh, der rent faktisk holdt min barm ordentligt på plads. Fatter simpelthen ikke, at jeg har kunnet leve uden denne! Det er ligefrem behageligt at hoppe og løbe og hvad ved jeg. SÅ skønt :-) (Indsendt den 13/12/2013)
Jeg har haft den i et år den er SKØNReview by Anja Hansen
Vurdering
Bedste BH jeg har haft ever til sport og løb.!!
Babs og nutte bliver hvor de skal, jeg skal helt sikker have en mere !
Det dejligt at dyrke sport uden at skulle tænke på forpartiet.
Jeg har selv en 80G (Indsendt den 23/08/2013)
Den skønneste BHReview by Pia
Vurdering
Den er super støttende og mega behagelig at have på. Førhen når jeg red med en almindelig sports BH hoppede brysterne op og ned, så jeg red nærmest i "solformørkelse", men nu er der slet ikke det problem mere. Skal helt sikker have mindst en mere (Indsendt den 25/05/2013)
"Must have"Review by Lizette Andersen
Vurdering
Superfantastisk sports-bh, der virkelig holder hvad den lover - sidder fast og tæt på en dejlig behagelig måde - skønneste sportsbh, som jeg har benyttet - vil anbefale den til ALLE med lille omkreds og stor skål - simpelthen en "must have" - ved ikke hvordan jeg har levet uden tidligere - tak.
Fra bestilling og til den lå i min postkasse gik der under 2 døgn - trods 1 helligdag - super flot service.
Vh Lizette Andersen, Slagelse (Indsendt den 17/05/2013)
Fri som en fuglReview by Berit
Vurdering
Kære Wondersport.

Denne BH er simpelthen i en verdensklasse for sig selv. Jeg købte den for en måneds tid siden, efter at jeg i mange år har forsøgt med forskellige (udelige og tåbelige og latterlige) løsninger, alt andet jeg havde 'på lager' af sports BH'er er simpelthen røget i skraldespanden nu.
Jeg er rytter og med en størrelse 85 H har det ikke været nemt at finde noget der holder og holder og holder. Men denne her, wauv det føles som om brysterne er suget fast til kroppen og de bliver der, selv efter flere timers træning. Ingen fare for at blive slået ned af sine fortrin mere:)
(Indsendt den 15/01/2013)
BEDSTE SPORTSBH I VERDEN!Review by Lise HB
Vurdering
Dette er sipelthen et mirakel, indenfor kvindesporten. I årevis har jeg måtte købe dyre sports bh'er til mine 70F, og derefter mærket hvordan støtten har været mangelfuld eller bh'en simpelthen gav sig i stoffet.
Takket være denne sports bh, kan jeg ride uden problemer, løbe uden at føle et ubehageligt ryk i kroppen, samt ingen rygproblemer mere.
Thumbs up til Wondersport for super god service også! :-) (Indsendt den 05/08/2012)
Super fantastisk sports bhReview by Joan Kelly
Vurdering
Jeg har lige bestilt min anden sports bh Shcok Absorber Max Support D. Super fin service og ultra hurtig levering. Jeg går til Zumba, Latin mix m.v.
Hurrah... endelig en BH der holder hvad der bliver lovet. Brysterne er på plads under træningen + det er en yderst behagelig BH at have på. Kan varmt anbefales herfra.
Jeg bruger 90 FF og er yderst tilfreds - super kvalitet.
Tusind tak for en fantastisk handel og super service/guide. (Indsendt den 03/04/2012)
Det var dog utroligt.Review by Marianne
Vurdering
Har lige modtaget min sports bh. Har hoppet rundt i hele huset. Det er første gang jeg har prøvet at have så meget styr på de bage kartofler. Hvor er det skønt. Normalt bruger jeg en 80 J i alm bh. I sports bh er det en 80 G med en forlænger så er det bare sagen. Så er der også plads til at smide nogle kg uden den bliver for stor.
Tak for en fantastisk handel. God hjælp og hurtig fremme. (Indsendt den 28/02/2012)
Fantastisk sportsbh!Review by Catrine
Vurdering
Har været div. sportsbutikker igennem, men uden held.. Ingen havde min størrelse (75 G). Besluttede mig for at kigge på nettet og der fandt jeg denne sportsbh. Sidder rigtig godt og god pris. Blev så glad da jeg prøvede den - kan varmt anbefales. (Indsendt den 01/02/2012)
top dollarReview by merete b
Vurdering
Jeg rider og løber med denne sports bh, og jeg har prøvet lidt af hvert af bhér til sport og denne er klart den bedste og til en fornuftig pris. Det er ca et år siden jeg købte den første og den er ikke blevet slap i materialet, selvom den er blevet brug meget og maskinvask. Højeste anbefalinger fra mig:-) (Indsendt den 11/12/2011)
Shock Absorber Max SupportReview by birthe Heinricy
Vurdering
jeg ærgrer mig over ikke at have købt en sådan før. Godt, at kan både kan angive skålstørrelde og omkreds. Den er bare helt super, både til gymnastik, Zumba og løb. Rigtig god støtte - bare helt o.k.
Spar ikke på sko, men absolut heller ikke på en sports-BH. (Indsendt den 16/10/2011)
godt købReview by pernille
Vurdering
Kan kun anbefales, den er virkelig god og holder ro på sagerne... (Indsendt den 04/10/2011)
Fantastisk!Review by Nadia
Vurdering
Jeg bruger 70G og har ikke fundet en god sports bh før nu. Denne bh holder simpelthen styr på sagerne - det er sports bh'en til dem med en større barm! (Indsendt den 22/07/2011)
Super bh til os med STORE brysterReview by Charlotte Kristensen
Vurdering
Jeg har lige købt shock Absorber Max support D+ sports bh og kan kun sige ENDELIG. Alle ved at man skal motionerer hvis man gerne vil tabe sig og helst hvor pulsen kommer op, men hvor mange af eksperterne har prøvet at dyrke Zumba med 5 kg kartofler hængende foran og hoppe op og ned, nej vel !! det holder ikke, men at købe en sportsbh til os kan man jo eller ikke de stopper ved str XL, ikke før nu :o) jeg har for første gang fået en sportsbh som jeg kan passe 90FF og som holder "kartoflerne" på plads og de bliver der. Fantastisk (Indsendt den 18/03/2011)
Super bh til dig med større barmReview by Christina
Vurdering
Jeg har netop i denne uge modtaget denne sports bh, og har prøvet den af til træning. Kan kun sige endelig en ordentlig sports bh som holder, for os med større barm (75 F). Simpelthen en fornøjelse at det hele ikke flyver rundt men blot bliver hvor det skal. (Indsendt den 14/01/2011)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Shock Absorber Max Support D+

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.