51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Bryderryg

Sports bh med bryderryg.

Før i tiden var bryderryg i sports bh ensbetydende med sportstop med lav støtte. Sådan er det SLET IKKE længere. Der er kommet mange rigtigt gode sports bh'er med bryderryg. Også i de større størrelser.

Der er to typer af sports bh med bryderryg: dem hvor selve konstruktionen er bryderryg og dem hvor der på de almindelige stropper sidder et lille klikspænde, der kan samle stropperne til en bryderryg. Begge typer af sports bh med bryderryg har jeg samlet på denne side.

Det er meget individuelt om man foretrækker bryderryg eller ej. En bryderryg ændrer trækket over skuldrene og giver - udover en god bevægelsesfrihed til skuldrene også et ekstra træk på siden af brystet. Det kan give en oplevelse af ekstra støtte i sports bh'en.

Især slanke piger og piger med lilel barm kan have glæde af bryderryggen (da det giver lidt ekstra stramhed og løft på siden af brystet. Men også piger med tung barm kan foretrække det ekstra løft en bryderryg giver.

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side