51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Efterskole, danseskole eller gymnastikforening?

Er i mange og har i brug for praktisk hjælp til at stå for indkøb af dragter, hudfarvet undertøj eller tilbehør til jeres hold og elever, så kan vi hjælpe!

Vores mål er at gøre det nemt for jer!

Uanset om i foretrækker at stå for det selv ved at låne prøvesæt eller hellere vil have besøg af en konsulent, så hjælper vi gerne helt gratis og uforpligtende.

Til større klubber, efterskoler og hold kører vi gerne ud og står for prøvningen af størrelser og koordinerer bestillingen så i ikke behøver at bøvle med det selv. Vi står for alt det praktiske og sørger for at jeres elever er ens påklædt inden jeres første opvisning/konkurrence.

Til mindre hold og klubber hjælper vi jeres kontaktperson med al den information han eller hun har brug for for at kunne gennemføre en prøvning og efterfølgende holdbestilling.

Vi sammensætter gerne et specielt udvalg til jer efter jeres egne ønsker.

Kontakt os uforpligtende hvis i har spørgsmål eller brug for hjælp. Eller læs mere om holdbestilling.

Rabataftaler for hold, klubber og danseskoler

Uanset om i bestiller selv via webshoppen eller lader os står for det gennem et besøg så får i adgang til en rabataftale når i bestiller som hold, danseskole, gymnastikforening eller efterskole.

Du kan opnå holdrabat selv for små hold. Vi giver nemlig holdrabat til grupper på 7 personer eller derover. Men jo større hold du bestiller til des mere rabat kan du få.

Har du ansvaret for en klub eller et hold?

Hvis du gerne vil stå for en prøvning og koordinere jeres indkøb, så kontakt os. Vi stiller prøvesæt til rådighed og hjælper dig gerne med de informationer du har brug for til at gennemføre prøvningen og den samlede bestilling (og du får selvfølgelig adgang til vores rabataftale for hold).

Vi laver gerne en specialaftale med din klub eller skole hvis du har brug for noget specielt. Bare kontakt os - så finder vi en løsning, der gør det nemt for dig.

Har du spørgsmål om produkter eller brug for tips og tricks?

Hvis du er i tvivl om hvilken bh eller underdragt, der er god under en speciel halsudskæring eller i er i gang med at overveje fordele og ulemper ved et specielt dragtdesign, så kontakt os,

Vi har stor erfaring med små tricks til at skjule stropper og bh-kanter, til forskellige dragtudskæringer og hvilke modeller børn, der normalt ikke bruger bh bedst kan lide at have på under dragten. Vi ved alt om hvordan et hold ser ens ud og hvordan vi evt. kan kombinere forskellige modeller i et prøvesæt hvis ikke alle på holdet har samme størrelse (det er mest i forhold til bh'er dette kommer i spil).

Vi har stor specialviden indenfor dette område og har set det meste før. Derfor kan det være trygt og godt at tale med os om undertøj og sport selvom det er lidt privat for mange - især børn og unge. Kontakt os og bed om at blive ringet op af Louise. Så tager vi en uforpligtende snak om det.