51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Holdbestilling med rabat

Jo flere i er desto mere sparer i. Der er højere rabat ved køb over 7 stk, 15 stk og 25 stk af samme model (valgfrie størrelser).

Når i laver en holdbestilling, så laver vi en samlet bestilling hos de forskellige leverandører og samler jeres bestilling sammen og sørger vi for samlet fremsendelse i god tid inden første opvisning/konkurrence.

Ved at samle sammen og sende til hele holdet samlet udenom vores dag-til-dag lager, så kan vi give en rabat til jer. Derfor giver vi holdrabat. Der er derfor en stor fordel for jer hvis i går flere sammen og bestiller i god tid.

PRØVESÆT

Vil i gerne prøve størrelser og modeller inden i bestiller til hele holdet?

I må gerne bestille flere forskellige prøvesæt i samme pakke og dermed kun betale fragt én gang.

Hvis i bestiller minimum 10 stk af bare én af modellerne indenfor 7 dage efter jeres prøvedag, så får i fragten retur igen. I så fald koster det ikke noget at låne prøvesættet. I får både depositum og fragt retur.

HOLDBESTILLING

Bestil til hele holdet og få rabat

Kan i samle over 7 personer, så giver vi rabat. Og er i flere så sparer i endnu mere. Rabatten stiger ved 15 personer og igen ved 25 personer.

Holdbestillinger med holdrabat sendes ikke fra dag til dag (vi samler bestillingen fra vores leverandører og sender samlet til jer når alle varer er kommet på lager), men vi sørger for at i har den i god tid inden jeres første opvisning/konkurrence og vi informerer jer selvfølgelig omkring leveringen undervejs.

Sådan foregår holdbestillingen:

  • Sammen med prøvesættet ligger en afkrydsningsseddel. Vælg selv hvor mange af hver størrelse i ønsker at købe og vælg ekstra tilbehør (stropper) efter behov. I
  • Hvis jeres bestilling er på over 10 stk og er lavet og betalt indenfor 7 dage fra modtagelsen af prøvesættet får i fragten retur for prøvesættet.
  • Jo flere i er desto mere sparer i. Der er højere rabat ved køb over 7 stk, 15 stk og 25 stk af samme model (valgfrie størrelser).
  • I kan lave holdbestillingen ved at sende en kopi af bestillingssedlen fra prøvesættet til kundeservice@wondersport.dk eller lave bestillingen selv i webshoppen (hvor holdrabatten bliver fratrukket automatisk når i bestiller til hele holdet).
  • Vi foretrækker at i bestiller i god tid. Men vi ved også godt hvordan den virkelige verden fungerer. Så uanset hvordan i bestiller, så har vi forståelse for vigtigheden at at alle størrelser kommer frem inden jeres opvisning/konkurrence. Derfor er det vigtigt at i informerer om jeres planer - også selvom i er i tvivl om antal og størrelser. Jo tidligere i informerer os des bedre service kan vi give. Kontakt os uforpligtende hvis i har spørgsmål eller går med overvejelser om holdbestilling.