51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Purelime

Purelime er et Dansk firma med sports Bh'er i verdensklasse. Purelime Compression sports bh har vundet flere sports bh test i iForm.

Du kan med fordel vælge sports bh fra Purelime hvis du søger

  • Frontlukket sports bh
  • Padded sports bh
  • Sports bh med MEGET lille omkreds
  • sports bh med stor omkreds

Purelime Seamless er en serie af sportsundertøj i høj kvalitet med utrolig god pasform. Sort er basisfarve i alle Purelime Seamless modeller. Derudover kommer der løbende nye sæsonfarver i begrænset tid og mængde. De "sjove" farver kan findes i webshoppen så længe lager haves.

Både sportsbh fra Purelime og sportsundertøj fra Pure lime er lavet i moderne materialer, der er specielt udviklet til sport. Det sømløse udnertøj er elastisk i materialet mens Pure lime sportsbh'erne er mere faste (for at give bedre støtte). Men fælles for alle materialer er, at de er svedtransporterende og tørrer hurtigt efter vask.

Alle Purelime sports bh'er (undtagen den frontlukkede) følger almindelige bh-størrelser og de giver sig ved brug. Den frontlukkede er lille og stram i størrelsen.

56 vare(r)

pr. side

56 vare(r)

pr. side