51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Seamless bh top - Purelime

Seamless bra top - Purelime.

Elastisk top med bryderryg i smart design. Materialet er Tactel, der giver dig åndbart, svedtransporterende, hurtigtørrende og meget strækbart undertøj. Kvaliteten er kraftig men stadig blød og yderst strækbar.

Materialet er et dobbelt lag i fronten. Dvs. der er støtte til en lille/begyndende barm.

Dette er ikke en sports bh: Til en større barm er der ikke støtte nok til sport. Brug istedet toppen som en blød top udenpå sports bh eller som aflastningstop. Det er denne top meget populær til pga. det faste materiale og den gode kvalitet, der holder faconen og beholder sin stramhed - også efter vask og mange ganges brug.

BH toppen fås også i XXS/XS og er meget populær som første sports top til den unge pige. Denne størrelse er en voksenstørrelse men den passer fint store børn fra ca. 10-11 år og op.

Farver: Sort, Hvid, Wheat (hudfarvet), Fiesta (orangerød), Tawny Port (bordeaux) - og enkelte andre farver i nogle af størrelserne
Størrelse: XXS/XS, S/M og L/XL

Status: På lager

249,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Seamless bra top - Purelime.
Størrelse
XXS/XS, S/M, L/XL. Ikke alle farver findes i alle størrelser.
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler Purelime Seamledd bra top som første sportstop til børn i størrelse XXS/XS eller som støttebh til større størrelser. Dette er ikke en sports bh, men en let støttende top. Brug den evt. udenpå en sports bh hvis du har større barm.
Materiale
94% tactel og 6% elastan
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
XXS/XS = 30/34, S/M = 36-40, L/XL = 42-44. XXS/XS er en god størrelse til børn. De kan bruges af børn fra ca. 11 år og op.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Seamless bh top - Purelime

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.