51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Shock Absorber Zipped med lynlås

Frontlukket sports bh med lynlås. Hurtig og nem at tage på. Mange lækre detaljer! Plunge model (dyb udskæring) giver god ventilation foran.

Modellen er meget lille og stram i størrelsen.

Farve: Grå/koral (bubbles)
Størrelse: 70-85 B/C/D/E/F/G
Uden bøjle

Shock Absorber Zipped Plunge Bra fra Shock Absorber til mellem barm (B-G skål).

Shock Absorber Zipped er en frontlukket sports bh med lynlås. Hurtig og nem at tage på.

Der er virkelig kræset for detaljerne i Shock Absorber Zipped. Det er en lækker sport bh i meget moderne design. De limegrønne kanter giver en god kontrast. Især ryggen er superflot under en udringet top.

Under lynlåslukningen er der en sikkerhedshægte, der holder sports bh'en sammen når du lukker den og gør lukningen nem. Bag lynlåsen er der et bredt panel af svedtransporterende stof hvilket betyder at lynlåsen ikke ligger direkte ind til huden. Det beskytter også så huden ikke kommer i klemme ved lukning. Bemærk at beskyttelsen på bagsiden er foret med skum og går 0,5-1 cm ned under lynlåsen så huden er beskyttet - også når du er i bevægelse. Det er en god detalje, men det kan man ikke se på billedet (se de ekstra nærbilleder for at se denne detalje).

Lynlåsen på Shock Absorber Zipped sportsbh med lynlås er lavet af kraftig plastic og er derfor nikkelfri. Desuden er der et beskyttelseslag inderst så lynlåsen under alle omstændigheder ikke kommer i kontakt med huden.

Forsiden er i to lag hvilket giver bedre støtte og holdbarhed. Ryggen er i et enkelt og luftigt lag hvilket giver god ventilation.

Shock Absorber Zipped Plunge Bra er en Plunge model, hvilket på almindeligt dansk betyder at Shock Absorber Zipped Plunge Bra er meget udringet. Den er derfor et godt valg hvis du har brug for meget ventilation foran.

Bemærk at ryggen er helt uden spænder. Det er derfor ikke muligt at regulere stropperne. Men god hvis du laver mange øvelser på ryggen.

Materialet der er svedtransporterende og holdbart består af 49% polyester, 45% polyamid og 6% elastane

Læs mere om Zipped - fronlukket sports bh med lynlås >>Prisgaranti på Zipped

Status: På lager

489,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Shock Absorber Zipped Plunge
Størrelse
70-85 B/C/D/E/F/G
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler denne sports bh til lille og mellem barm. Vælg Shock Absorber Zipped hvis du søger en fronlukket sports bh, en sports bh med lynlås eller en sports bh, der er meget nedringet fortil.
Materiale
49% polyester, 45% polyamid og 6% elastane
Front
Fronten består af to lag. Yderlaget i den smarte farve har et snit henover skålen for at give en god facon til brystet. Det andet lag er en sømløs inderskål i et glat materiale, der føles glat mod huden og transporterer sveden væk.
Inderside
På inderskålen er der isyet et ekstra lag under og på ydersiden af brystet med en zig-zag søm. Det giver ekstra støtte til brystet. Det er en meget fin detalje rent funktionsmæssigt.

Lynlåsen er gemt væk bag et bredt beskyttelseslag så lynlåsen ikke kommer i kontakt med huden. Lynlåsen er i øvrigt i kraftigt plastik, så der er ingen problemer i forhold til nikkelallergi.
Ryg
Ryggen (der er lavet i et mesh materiale og er derfor meget luftig) har ingen spænder. Overhovedet. Det betyder at sports bhen med lynlås ikke kan justeres i stropper eller omkreds. Til gengæld er den det perfekte valg til træning hvor du ligger på ryggen eller hvis du vil undgå generende spænder på ryg og skuldre.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Modellen er lille i størrelsen. Både i omkreds og skål. Samtidig er den dejlig fast i materialet (det skal den være for at give god støtte) men det betyder, at den føles mindre end en almindelig bh i strækbart materiale i samme størrelse. Vælg derfor en større størrelse hvis du er i tvivl.
Alternativer
Sports bh med frontluk med hægter (billigere model): Purelime frontlukket sports bh

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Shock Abs. ZippedReview by Birgit Modin
Vurdering
Den er intet mindre end fantastisk at ride med, og så behagelig, at jeg glemmer, at jeg har den på. Jeg er ikke generet af lynlås eller indlæg, og har heller ikke behov for regulering af stroplængde eller omkreds. Jeg er sikker på, at det bliver en sællert, :-). (Indsendt den 22/10/2013)
Shock Absorber ZippedReview by Louise Lou
Vurdering
Så fik jeg min nye Shock Absorber Zipped i går og den passede heldigvis fint! Den var dog købt en størrelse større i omkreds end jeg normalt bruger, men det er min erfaring fra min Shock Absorber run, at man skal købe SA et nummer større i omkreds – Man kan så lige få brysterne ned i den skålstørrelse jeg bruger, men da den ikke fås større, så var der jo ikke mulighed for at købe en den med en større skålstørrelse. De indlæg der skal beskytte for lynlåsen kan kilde en lille smule og så er den ikke helt sømløs indvendig. Jeg har købt den for at bruge den i fitness centeret og ikke til løb eller ridning - og den målsætning er den alle tiders til! I forhold til SA Run er der nemlig ingen spænder til at genere på ryggen i fitness centeret og holdet var rigtig godt – mindst lige så godt som i min Purelime sports bh. Jeg var lidt betænkelig over at købe en sports bh jeg hverken kunne indstille i omkreds eller i stropperne, men det ser ikke ud til at være noget problem. Jeg ved ikke om den vil give sig i omkreds med tiden, men min erfaring fra SA Run er at de ikke giver sig, så det håber jeg også vil holde til denne. Jeg følte heller ikke noget behov for at kunne justere skulderstropperne, da jeg først havde bh’en på. I skrivende stund har jeg kun prøvet den til Crosstræning – med løb og hop til opvarmning og en masse liggende øvelser og jeg er virkelig glad for den, så det er helt sikkert en jeg kunne finde på at købe igen, hvis den vil undlade at give sig i vask og brug. I modsætning til en masse andet er den meget nem at lukke fordi den har 2 hægter, der lukkes inden man lukker inden lynlåsen, så min mand er også glad for at han ikke skal hjælpe med at lukke den. (Indsendt den 16/10/2013)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Shock Absorber Zipped med lynlås

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.