51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sports bh med bøjle

Er du træt af at sports bh'en klemmer dine bryster flade og ind til kroppen? Så er en sports bh med bøjle løsningen. I teorien. For i praksis har forskning indenfor området desværre vist sig at det er præcis på den måde den bedste støtte opnås. Altså med at klemme brysterne flade og ind til kroppen.

Derfor klemmer mange sports bh'er klemmer brysterne samen og ind til kroppen. Det betyder at mange med stor barm kan opleve ubehag med at svede mellem brysterne. Men der er faktisk en grund til at de bedste sports bh'er klemmer brysterne sammen og ind. Det er fordi det er sådan du opnår den bedste støtte. Derfor er det meget svært at finde en god sports bh med bøjle, der giver god støtte.

Sports bh med bøjle - mange støtter ikke nok

Wondersport har testet sports bh'er med bøjle i årevis uden at finde nogen, der er gode nok. Derfor finder du IKKE sports bh'er med bøjle her. Men der er en model, der er tæt på i designet. Og den er så god at vi gerne vil anbefale den som alternativ til en sports bh med bøjle. Se derfor på Padded Athletic Bra som alternativ til sports bh med bøjle.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side