51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sports bh med bøjle

Er du træt af at sports bh'en klemmer dine bryster flade og ind til kroppen? Så er en sports bh med bøjle løsningen.

Mange sports bh'er klemmer brysterne samen og ind til kroppen. Det betyder at mange med stor barm kan opleve ubehag med at svede mellem brysterne. Men der er faktisk en grund til at de bedste sports bh'er klemmer brysterne sammen og ind. Det er fordi det er sådan du opnår den bedste støtte. Derfor er det meget svært at finde en god sports bh med bøjle, der giver god støtte.

Sports bh med bøjle - mange støtter ikke nok

Wondersport har testet sports bh'er med bøjle i årevis uden at finde nogen, der er gode nok. Men nu har vi fundet to forskellige sports bh med bøjle (en lille lille barm og en til stor barm), der støtter nok til at du kan finde dem hos Wondersport. Derfor finder du ikke et stort udvalg af sports bh med bøjle her. Men de to der er kommer til gengæld med gode anbefalinger når det kommer til støtte og funktion.

Hvilken sports bh med bøjle skal jeg vælge?

Hvis du har en stor barm skal du vælge sports bh'en med bøjle fra Panache Sport. Den er helt fantastisk i sin støtte samtidig med at den giver en adskillelse af brysterne. Helt op til K-skål. Det er ret unikt. Indenfor sports bh med bøjle er det pt. den eneste wondersport.dk kan anbefale.

Der er desværre ingen varer...

Kig i en af de øvrige kategorier eller kig forbi igen en anden dag.