51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sports bh med bøjle

Er du træt af at sports bh'en klemmer dine bryster flade og ind til kroppen? Så er en sports bh med bøjle løsningen. I teorien. For i praksis har forskning indenfor området desværre vist sig at det er præcis på den måde den bedste støtte opnås. Altså med at klemme brysterne flade og ind til kroppen.

Så der er faktisk en grund til at de bedste sports bh'er klemmer brysterne sammen og ind. Det er fordi det er sådan du opnår den bedste støtte. Derfor er det MEGET svært at finde en god sports bh med bøjle, der giver god støtte.

Sports bh med bøjle - mange støtter ikke nok

Kan jeg få en god sports bh med bøjle?

Nej, ikke umiddelbart. Måske kan du finde en, men udvalget er ikke så stort. Og du kan ikke finde den hos wondersport. Og det er der en god grund til!

Jeg har ledt og ledt efter en god sports bh med bøjle, men udfordringen har været at ALLE dem jeg har prøvet ikke giver god nok støtte.

Årsagen er, at sports bh forskning (ja, det findes faktisk) har vist, at den den bedste støtte opnås når sports bh'en sørger for, at brysterne klemmes sammen og ind til kroppen. Det er præcis det modsatte de fleste gerne vil opnå i en sports bh med bøjle. Derfor er langt de fleste sports bh'er med bøjle ikke gode nok i støtten til at jeg vil kalde det en sports bh.

Sports bh med bøjle

Hos Wondersport har jeg testet sports bh'er med bøjle i årevis uden at finde nogen, der er gode nok. Derfor finder du pt. kun en enkelt sports bh'er med bøjle her. Det er desværre en model, der udgår fra producenten, så der er kun begrænsede størrelser at vælge mellem.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side