51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

95J

Sports BH i størrelse 95J

Gode tips til omkreds

Hvis du er kommet frem til omkredsen ved at måle dig, så er det vigtigt at du har målt dig stramt. Det er vigtigt at sports bh'en sidder stramt til rundt om kroppen så den bærer i skålen og ikke i stroppene.

 

I forhold til sports bh størrelser, så følger de som udgangspunkt almindelige størrelser. Dvs. at du skal regne med at bruge samme størrelse som du bruger i "almindelig bh".

 

Når det er sagt så oplever mange at bruge en større omkreds i sports bh i forhold til f.eks. bh'er fra Change. Change BH'er giver sig nemlig meget ved brug og derfor kan du opleve at en ny sports bh i samme størrelse som du er vant til føles meget strammere end de bh'er du har liggende i skuffen. Det er simpelthen fordi Change Bh'erne giver sig. Det gør sports bh'erne fra Shock Absorber ikke.

 

Især Shock Absorber modellerne er stramme dvs. ligger du mellem to størrelser, så skal du gå efter den største.

 

Du er meget velkommen til at bestille flere størrelser, prøve dem mod hinanden derhjemme og sende dem/den retur du ikke vil beholde. Der er 30 dages returret på alt. Du kan også tage prøverummet med hjem.

Gode tips til stor omkreds

Desværre er det en udfordring, at de bedste sports bh'er kun går til 90 cm i omkreds. Heldigvis er det sådan, at nogle af de mest støttende, der findes (f.eks. Max Support D+ og Max Sport Top) kan forlænges med op til 1-2 bh-forlængere, så den kommer op på 95-100 cm i omkreds. Det kan være en bedre løsning end at vælge en med dårligere støtte, der er 95 cm eller 100 cm i omkreds.

 

Hvis du vælger at bruge løsningen med en sports bh i mindre omkreds med en forlænger, så skal du være opmærksom på at skålstørrelsen er relativ til omkredsen. Dvs. når du går en omkreds ned skal du købe en skål større for at få sammen skålstørrelse. Når du går to omkredse ned skal du købe to skålstørrelser større.

 

Hvis du ligger mellem skålstørrelser så skal du gå efter den største, da modellerne er meget fast i materialet og ikke giver sig ved brug.

Alternative løsninger til størrelse 95J

Når du vælger en mindre omkreds og sætter forlængere i, skal skålen vælges i en større størrelse. Da du skal ned i 90 i omkreds for at finde en alternativ løsning til 95J skal skålen være 1 skålstørrelser større. Derfor er alternativet til 95J at bruge en 90K med 1-2 forlængere i.

 

Bemærk at Max Sport Top har dobbeltlukning på ryggen. I stedet for at bruge en bh-forlænger med 3 hægter skal du derfor bruge to bh-forlængere med 2 hægter (den smalle model - 2s). Dvs. du skal bruge to bh-forlængere til at forlænge op til 4 cm og 4 bh-forlængere til at forlænge op til 8 cm. Men altså kun for Max Sport Top, da det er den eneste sports bh med dobbelt lukning.

2 vare(r)

pr. side

 • BH forlænger 2 hægter (smal) Sort

  Størrelse: 2 hægter (smal)

  Farve: Sort

  Køb en BH forlænger hvis din sports bh er lidt for stram men skålen passer. Eller brug den til dine normale bh'er hvis de strammer. Fås i sort og hvid med 1, 2, 3 og 4 hægter.

  Farve: Sort, hvid eller hudfarvet Vis detaljer
  29,00 kr

 • Max Sports Top 90K Sort

  Omkreds: 90 cm

  Skål: K

  Farve: Sort

  Sports bh i moderne sports top look. Dobbelt lukning på ryggen. Max sports top fra Shock Absorber kombinerer den gode støtte fra den populære (men lidt gammeldags) D+ model med et mere moderne sports top design. Sports bh med god støtte. Testvinder iForm 2014 og 2015. I iForm er den testet på E og F-skål. Super god til mellem til stor barm. Farve: Sort
  Sørrelse: 65-90 D/E/F/G/H/I/J/K/L
  Uden bøjle
  Størrelsesvejledning til Shock Absorber Max Sport Top

  Læs mere om Max Sports Top >>

  Prisgaranti på Shock Absorber Max Sport Top
  Vis detaljer
  399,00 kr

2 vare(r)

pr. side