51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

90H

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 90H.

Gode råd til stor skål

Maksimal støtte til stor skål er wondersport's speciale. Det kan nemlig være ualmindeligt svært at finde en god sports bh til stor barm. Det var faktisk det problem, der grundlagde wondersport, men det er en helt anden historie.

 

I din størrelse går langt de fleste efter maksimal støtte. Og det er netop i de større skålstørrelser en virkelig god sports bh gør en enorm forskel. Mange bruger faktisk en to-tre bh'er og sportstoppe udenpå hinanden for at få ordentlig støtte. Det er ikke nødvendigt når du har skiftet til en af de gode sports bh'er med maksimal støtte til stor barm. Så kan du nøjes med den - det gør en kæmpe forskel!

 

Med en stor skål vil du opleve, at det er svært at finde en sport bh med fyld, med frontlukning, med bøjle, med bryderryg og med andre specialdesign. Og det er der en god grund til. De specielle modeller giver noget mindre støtte og er derfor ikke velegnede til stor barm - derfor finder du ikke de sports bh'er hos wondersport. Her er kun dem, der er vurderet bedst indenfor de forskellige kategorier. Og specielt indenfor støtte! Derfor er udvalget ikke specielt stort. Til gengæld er det et lille eksklusivt udvalg, der er testet, afprøvet og godkendt af ryttere, løbere og sportspiger med stor barm.

Valgmuligheder til stor skål

I din størrelse (som er sådan en midterstørrelse indenfor stor skål) er der et godt udvalg af sports bh'er med maksimal støtte. Det er på den ene side dejligt, da der er noget at vælge mellem. Omvendt kræver det, at du tager stilling til hvad du går efter.

 

De tre modeller med maksimal støtte er: Max Support D+, Max Sport Top og Shock Absorber Run. Støtten er i top på alle tre. Det er design, hægternes placering og materialer, der adskiller dem. Du kan finde en detaljeret sammenligning af de tre modeller her: sammenligning af sports bh'er med maksimal støtte.

 

Du er velkommen til at bestille flere sports bh'er og prøve dem mode hinanden derhjemme. Der er 30 dages returret. Bestil som almindeligt køb (med 30 dages returret) eller tag prøverummet med hjem.

Gode tips til omkreds

Hvis du er kommet frem til omkredsen ved at måle dig, så er det vigtigt at du har målt dig stramt. Det er vigtigt at sports bh'en sidder stramt til rundt om kroppen så den bærer i skålen og ikke i stroppene.

 

I forhold til sports bh størrelser, så følger de som udgangspunkt almindelige størrelser. Dvs. at du skal regne med at bruge samme størrelse som du bruger i "almindelig bh".

 

Når det er sagt så oplever mange at bruge en større omkreds i sports bh i forhold til f.eks. bh'er fra Change. Change BH'er giver sig nemlig meget ved brug og derfor kan du opleve at en ny sports bh i samme størrelse som du er vant til føles meget strammere end de bh'er du har liggende i skuffen. Det er simpelthen fordi Change Bh'erne giver sig. Det gør sports bh'erne fra Shock Absorber ikke.

 

Især Shock Absorber modellerne er stramme dvs. ligger du mellem to størrelser, så skal du gå efter den største.

 

Du er meget velkommen til at bestille flere størrelser, prøve dem mod hinanden derhjemme og sende dem/den retur du ikke vil beholde. Der er 30 dages returret på alt. Du kan også tage prøverummet med hjem.

Sports bh'er i størrelse 90H

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Alternativer til 90H

Løbe bh

Den populære løbebh Shock Absorber Run findes desværre ikke i din størrelse. En alternativ løsning er at bruge en med mindre omkreds og sætte en forlænger i. Du skal bruge en bh-forlænger med 2 hægter til Shock Absorber Run. En bh-forlænger kan forlænge omkredsen med op til 4 cm.

 

Hvis du vælger at bruge løsningen med en sports bh i mindre omkreds med en forlænger, så skal du være opmærksom på at skålstørrelsen er relativ til omkredsen. Dvs. når du går en omkreds ned skal du købe en skål større for at få sammen skålstørrelse. Derfor er de sports bh'er du ser præsenteret herunder alle en skålstørrelse større end den størrelse du ellers ser på siden. Når der kommer forlænger i vil de to størrelser stemme overens.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side