51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

85E

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 85E.

Gode råd til mellem skål

Måske synes du din skål er stor og det er svært at finde en god sports bh. Men faktisk er din skålstørrelse en mellem-størrelse-skål hos wondersport. Og det er ment i den aller mest positive betydning. For det er her, der er absolut flest GODE sports bh'er at vælge mellem. Men det kræver omvendt også at du skal tage stilling til hvad du søger, da det ellers kan være svært at navigere i de mange forskellige typer af sports bh'er.

 

Når du skal vælge mellem de forskellige typer af sports bh, skal du vælge hvad det er du søger i sports bh'en. Søger du maksimal støtte? Søger du frontlukning? Søger du bøjle?

 

Langt de fleste i din størrelse søger den maksimale støtte. Der er tre gode muligheder, der adskiller sig i design og udformning: Max Support D+, Max Sport Top og Shock Absorber Run. Alle tre i top hvad angår støtte. Du skal derfor vælge efter det design (både udseende men også placering af hægter og spænder) som tiltaler dig. Du kan læse en detaljeret sammenligning af de tre modeller med maksimal støtte her: sammenligning af Shock Absorber sports bh'er

Gode tips til omkreds

Hvis du er kommet frem til omkredsen ved at måle dig, så er det vigtigt at du har målt dig stramt. Det er vigtigt at sports bh'en sidder stramt til rundt om kroppen så den bærer i skålen og ikke i stroppene.

 

I forhold til sports bh størrelser, så følger de som udgangspunkt almindelige størrelser. Dvs. at du skal regne med at bruge samme størrelse som du bruger i "almindelig bh".

 

Når det er sagt så oplever mange at bruge en større omkreds i sports bh i forhold til f.eks. bh'er fra Change. Change BH'er giver sig nemlig meget ved brug og derfor kan du opleve at en ny sports bh i samme størrelse som du er vant til føles meget strammere end de bh'er du har liggende i skuffen. Det er simpelthen fordi Change Bh'erne giver sig. Det gør sports bh'erne fra Shock Absorber ikke.

 

Især Shock Absorber modellerne er stramme dvs. ligger du mellem to størrelser, så skal du gå efter den største.

 

Du er meget velkommen til at bestille flere størrelser, prøve dem mod hinanden derhjemme og sende dem/den retur du ikke vil beholde. Der er 30 dages returret på alt. Du kan også tage prøverummet med hjem.

Sports bh'er i størrelse 85E

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side