51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

85A

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 85A.

Gode råd til lille skål

Ofte siger man, at en lille skål ikke behøver så meget støtte som en stor skål. Og det er på sin vis også rigtigt, at de fleste med en lille skål sagtens træne selvom støtten ikke er helt i top. Men men men ... Tag ikke fejl. Der er meget stor forskel på hvor meget sports bh'er til lille barm støtter. Det er en myte, at en lille skål ikke kræver støtte. Derfor skal du stadig vælge en sports bh med god støtte fremfor at træne i en almindelig BH eller en billig sports top.

 

Det er nemmere at lave en god sports bh til lille skål, så mulighederne er mange når du har en lille skål. Derfor skal du først og fremmest vælge efter funktion, dvs. hvilke ønsker har du til din sports bh?

 

Hvis du er løber, rytter eller bare søger den ultimative støtte, så skal du gå efter Shock Absorber Run. Her får du støtte i topklasse. Og selvom du har en lille barm, så vil du kunne mærke forskellen! Den støtter bare godt og holder brysterne på plads. Prisen for den gode støtte er, at den ikke får barmen til at fylde ret meget - noget som mange med en mindre barm gerne vil have til træning i f.eks. fitness centre.

 

Hvis du søger fylde og facon skal du i stedet kigge på sports bh'erne med fyld. Sports bh'erne med fyld er nøje udvalgt som dem, der giver bedst støtte indenfor modellerne med fyld.

 

Hvis du træner meget kan det være en fin løsning med en af hver - en med ekstra god støtte og en med fyld. Der er mange af wondersport's faste kunder, der har meldt tilbage, at de er meget glade for den kombi: en sports bh med meget støtte til løb og en sports bh med fyld til andre træningsformer (f.eks. fitness, golf og tennis).

 

De sidste modeller til lille barm er en sports top til at trække over hovedet. Den er god til all round sport og et meget populært valg som første sports bh. Sports toppene udmærker sig ved at være lidt billigere og meget smarte i farve og design - det er populært til idrætstimer og som gaveidé til unge piger pga. de lidt mere fleksible størrelser.

Gode tips til omkreds

Hvis du er kommet frem til omkredsen ved at måle dig, så er det vigtigt at du har målt dig stramt. Det er vigtigt at sports bh'en sidder stramt til rundt om kroppen så den bærer i skålen og ikke i stroppene.

 

I forhold til sports bh størrelser, så følger de som udgangspunkt almindelige størrelser. Dvs. at du skal regne med at bruge samme størrelse som du bruger i "almindelig bh".

 

Når det er sagt så oplever mange at bruge en større omkreds i sports bh i forhold til f.eks. bh'er fra Change. Change BH'er giver sig nemlig meget ved brug og derfor kan du opleve at en ny sports bh i samme størrelse som du er vant til føles meget strammere end de bh'er du har liggende i skuffen. Det er simpelthen fordi Change Bh'erne giver sig. Det gør sports bh'erne fra Shock Absorber ikke.

 

Især Shock Absorber modellerne er stramme dvs. ligger du mellem to størrelser, så skal du gå efter den største.

 

Du er meget velkommen til at bestille flere størrelser, prøve dem mod hinanden derhjemme og sende dem/den retur du ikke vil beholde. Der er 30 dages returret på alt. Du kan også tage prøverummet med hjem.

Sports bh'er i størrelse 85A

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

Alternativer til 85A

Løbe bh

Den populære løbebh Shock Absorber Run findes desværre ikke i din størrelse. En alternativ løsning er at bruge en med mindre omkreds og sætte en forlænger i. Du skal bruge en bh-forlænger med 2 hægter til Shock Absorber Run. En bh-forlænger kan forlænge omkredsen med op til 4 cm.

 

Hvis du vælger at bruge løsningen med en sports bh i mindre omkreds med en forlænger, så skal du være opmærksom på at skålstørrelsen er relativ til omkredsen. Dvs. når du går en omkreds ned skal du købe en skål større for at få sammen skålstørrelse. Derfor er de sports bh'er du ser præsenteret herunder alle en skålstørrelse større end den størrelse du ellers ser på siden. Når der kommer forlænger i vil de to størrelser stemme overens.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side