51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

80I

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 80I.

Gode råd til stor skål

Maksimal støtte til stor skål er wondersport's speciale. Det kan nemlig være ualmindeligt svært at finde en god sports bh til stor barm. Det var faktisk det problem, der grundlagde wondersport, men det er en helt anden historie.

 

I din størrelse går langt de fleste efter maksimal støtte. Og det er netop i de større skålstørrelser en virkelig god sports bh gør en enorm forskel. Mange bruger faktisk en to-tre bh'er og sportstoppe udenpå hinanden for at få ordentlig støtte. Det er ikke nødvendigt når du har skiftet til en af de gode sports bh'er med maksimal støtte til stor barm. Så kan du nøjes med den - det gør en kæmpe forskel!

 

Med en stor skål vil du opleve, at det er svært at finde en sport bh med fyld, med frontlukning, med bøjle, med bryderryg og med andre specialdesign. Og det er der en god grund til. De specielle modeller giver noget mindre støtte og er derfor ikke velegnede til stor barm - derfor finder du ikke de sports bh'er hos wondersport. Her er kun dem, der er vurderet bedst indenfor de forskellige kategorier. Og specielt indenfor støtte! Derfor er udvalget ikke specielt stort. Til gengæld er det et lille eksklusivt udvalg, der er testet, afprøvet og godkendt af ryttere, løbere og sportspiger med stor barm.

Valgmuligheder til stor skål

I din størrelse (som er sådan en midterstørrelse indenfor stor skål) er der et godt udvalg af sports bh'er med maksimal støtte. Det er på den ene side dejligt, da der er noget at vælge mellem. Omvendt kræver det, at du tager stilling til hvad du går efter.

 

De tre modeller med maksimal støtte er: Max Support D+, Max Sport Top og Shock Absorber Run. Støtten er i top på alle tre. Det er design, hægternes placering og materialer, der adskiller dem. Du kan finde en detaljeret sammenligning af de tre modeller her: sammenligning af sports bh'er med maksimal støtte.

 

Du er velkommen til at bestille flere sports bh'er og prøve dem mode hinanden derhjemme. Der er 30 dages returret. Bestil som almindeligt køb (med 30 dages returret) eller tag prøverummet med hjem.

Sports bh'er i størrelse 80I

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side