51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

75L

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 75L.

Gode råd til stor skål

Maksimal støtte til stor skål er wondersport's speciale. Det kan nemlig være ualmindeligt svært at finde en god sports bh til stor barm. Det var faktisk det problem, der grundlagde wondersport, men det er en helt anden historie.

 

I din størrelse går langt de fleste efter maksimal støtte. Og det er netop i de større skålstørrelser en virkelig god sports bh gør en enorm forskel. Mange bruger faktisk en to-tre bh'er og sportstoppe udenpå hinanden for at få ordentlig støtte. Det er ikke nødvendigt når du har skiftet til en af de gode sports bh'er med maksimal støtte til stor barm. Så kan du nøjes med den - det gør en kæmpe forskel!

 

Med en stor skål vil du opleve, at det er svært at finde en sport bh med fyld, med frontlukning, med bøjle, med bryderryg og med andre specialdesign. Og det er der en god grund til. De specielle modeller giver noget mindre støtte og er derfor ikke velegnede til stor barm - derfor finder du ikke de sports bh'er hos wondersport. Her er kun dem, der er vurderet bedst indenfor de forskellige kategorier. Og specielt indenfor støtte! Derfor er udvalget ikke specielt stort. Til gengæld er det et lille eksklusivt udvalg, der er testet, afprøvet og godkendt af ryttere, løbere og sportspiger med stor barm.

Valgmuligheder til stor skål

I din størrelse (der er en yderstørrelse indenfor stor skål) er der ikke mange muligheder. Årsagen er at din størrelse kræver en GOD sports bh. Heldigvis er der en rigtig stærk sports bh med god støtte. Så selvom udvalget er lille, så findes der en gos sports bh i din størrelse.

 

Årsagen til at der ikke er så mange at vælge imellem er at der er få gode sports bh'er på markedet i din størrelse. Det er svært (hvis ikke umuligt) at finde gode og støttende alternativer til den sports bh du finder her. Derfor har wondersport valgt ikke at fylde siden med dårlige alternativer bare for at få et stort udvalg.

Sports bh'er i størrelse 75L

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side