51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

75D

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 75D.

Gode råd til mellem skål

Måske synes du din skål er stor og det er svært at finde en god sports bh. Men faktisk er din skålstørrelse en mellem-størrelse-skål hos wondersport. Og det er ment i den aller mest positive betydning. For det er her, der er absolut flest GODE sports bh'er at vælge mellem. Men det kræver omvendt også at du skal tage stilling til hvad du søger, da det ellers kan være svært at navigere i de mange forskellige typer af sports bh'er.

 

Når du skal vælge mellem de forskellige typer af sports bh, skal du vælge hvad det er du søger i sports bh'en. Søger du maksimal støtte? Søger du frontlukning? Søger du bøjle?

 

Langt de fleste i din størrelse søger den maksimale støtte. Der er tre gode muligheder, der adskiller sig i design og udformning: Max Support D+, Max Sport Top og Shock Absorber Run. Alle tre i top hvad angår støtte. Du skal derfor vælge efter det design (både udseende men også placering af hægter og spænder) som tiltaler dig. Du kan læse en detaljeret sammenligning af de tre modeller med maksimal støtte her: sammenligning af Shock Absorber sports bh'er

Sports bh'er i størrelse 75D

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side