51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

70J

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 70J.

Gode råd til stor skål

Maksimal støtte til stor skål er wondersport's speciale. Det kan nemlig være ualmindeligt svært at finde en god sports bh til stor barm. Det var faktisk det problem, der grundlagde wondersport, men det er en helt anden historie.

 

I din størrelse går langt de fleste efter maksimal støtte. Og det er netop i de større skålstørrelser en virkelig god sports bh gør en enorm forskel. Mange bruger faktisk en to-tre bh'er og sportstoppe udenpå hinanden for at få ordentlig støtte. Det er ikke nødvendigt når du har skiftet til en af de gode sports bh'er med maksimal støtte til stor barm. Så kan du nøjes med den - det gør en kæmpe forskel!

 

Med en stor skål vil du opleve, at det er svært at finde en sport bh med fyld, med frontlukning, med bøjle, med bryderryg og med andre specialdesign. Og det er der en god grund til. De specielle modeller giver noget mindre støtte og er derfor ikke velegnede til stor barm - derfor finder du ikke de sports bh'er hos wondersport. Her er kun dem, der er vurderet bedst indenfor de forskellige kategorier. Og specielt indenfor støtte! Derfor er udvalget ikke specielt stort. Til gengæld er det et lille eksklusivt udvalg, der er testet, afprøvet og godkendt af ryttere, løbere og sportspiger med stor barm.

Valgmuligheder til stor skål

I din størrelse (der er en lidt yderlig størrelse indenfor stor skål) er der et lidt mindre udvalg. Årsagen er at din størrelse kræver en GOD sports bh. Dem er der ikke mange af. Heldigvis er det nogle stærke modeller.

 

Årsagen til at der ikke er så mange at vælge imellem er at der er få gode sports bh'er på markedet i din størrelse. Det er svært (hvis ikke umuligt) at finde alternativer til de modeller du finder her når det kommer til støtten og derfor har wondersport valgt ikke at fylde siden med dårlige alternativer bare for at få et stort udvalg.

 

De to modeller med maksimal støtte er: Max Support D+ og Max Sport Top. Støtten er i top på begge to. Det er design, hægternes placering og materialer, der adskiller dem. Du kan finde en detaljeret sammenligning af de to modeller her: sammenligning af sports bh'er med maksimal støtte. Bemærk at der i sammenligningen er en 3. sports bh (Shock Absorber Run). Den findes ikke i din størrelse, så den skal du se bort fra. Du skal koncentrere dig om sammenligningen af Max Support D+ og Max Sport Top.

 

Du er velkommen til at bestille flere sports bh'er og prøve dem mode hinanden derhjemme. Der er 30 dages returret. Bestil som almindeligt køb (med 30 dages returret) eller tag prøverummet med hjem.

Sports bh'er i størrelse 70J

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side