51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

70B

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 70B.

Gode råd til lille skål

Ofte siger man, at en lille skål ikke behøver så meget støtte som en stor skål. Og det er på sin vis også rigtigt, at de fleste med en lille skål sagtens træne selvom støtten ikke er helt i top. Men men men ... Tag ikke fejl. Der er meget stor forskel på hvor meget sports bh'er til lille barm støtter. Det er en myte, at en lille skål ikke kræver støtte. Derfor skal du stadig vælge en sports bh med god støtte fremfor at træne i en almindelig BH eller en billig sports top.

 

Det er nemmere at lave en god sports bh til lille skål, så mulighederne er mange når du har en lille skål. Derfor skal du først og fremmest vælge efter funktion, dvs. hvilke ønsker har du til din sports bh?

 

Hvis du er løber, rytter eller bare søger den ultimative støtte, så skal du gå efter Shock Absorber Run. Her får du støtte i topklasse. Og selvom du har en lille barm, så vil du kunne mærke forskellen! Den støtter bare godt og holder brysterne på plads. Prisen for den gode støtte er, at den ikke får barmen til at fylde ret meget - noget som mange med en mindre barm gerne vil have til træning i f.eks. fitness centre.

 

Hvis du søger fylde og facon skal du i stedet kigge på sports bh'erne med fyld. Sports bh'erne med fyld er nøje udvalgt som dem, der giver bedst støtte indenfor modellerne med fyld.

 

Hvis du træner meget kan det være en fin løsning med en af hver - en med ekstra god støtte og en med fyld. Der er mange af wondersport's faste kunder, der har meldt tilbage, at de er meget glade for den kombi: en sports bh med meget støtte til løb og en sports bh med fyld til andre træningsformer (f.eks. fitness, golf og tennis).

 

De sidste modeller til lille barm er en sports top til at trække over hovedet. Den er god til all round sport og et meget populært valg som første sports bh. Sports toppene udmærker sig ved at være lidt billigere og meget smarte i farve og design - det er populært til idrætstimer og som gaveidé til unge piger pga. de lidt mere fleksible størrelser.

Sports bh'er i størrelse 70B

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side