51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

60L

Her er udvalget af sports bh'er i størrelse 60L. Dette er en yderstørrelse hvor udvalget er meget lille.

Gode råd til lille omkreds

Når du er 60 eller 65 cm i omkreds har du en mindre omkreds end de fleste. Derfor kan det være svært at finde en god sports bh, der sidder stramt.

 

En typisk fejl mange laverer derfor at få valgt en for stor omkreds (så sports bh'en ikke sidder stramt til rundt om kroppen). Når omkredsen er for stor vælger man ofte en for lille skål for at kompensere. Det er helt normalt og den løsning man oftest vælger når man simpelthen ikke kan finde en spotrs bh, der er stram nok.

 

En bedre løsning til dig er at vælge en god sports bh med lille omkreds og den rigtige skålstørrelse. De findes heldigvis selvom udvalget ikke er så stort.

Sports bh'er i størrelse 60L

There are no products matching the selection.

Alternative løsninger til størrelse 60L

Omkreds 60 er en yderstørrelse hvor der ikke er så mange muligheder (hvis nogen overhovedet). Men fortvivl ikke - der er alternative løsninger.

 

Et alternativ er at vælge en sports bh i omkreds 65. Når man vælger en større omkreds bliver skålen også lidt større (i runde talt svarende til en skålstørrelse). Derfor skal man ofte en skålstørre ned når man vælger en omkreds større. Kig derfor på sports bh'erne herunder som alternativ til din størrelse.

There are no products matching the selection.