51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

100E

Sports BH i størrelse 100E

Gode tips til omkreds

Hvis du er kommet frem til omkredsen ved at måle dig, så er det vigtigt at du har målt dig stramt. Det er vigtigt at sports bh'en sidder stramt til rundt om kroppen så den bærer i skålen og ikke i stroppene.

 

I forhold til sports bh størrelser, så følger de som udgangspunkt almindelige størrelser. Dvs. at du skal regne med at bruge samme størrelse som du bruger i "almindelig bh".

 

Når det er sagt så oplever mange at bruge en større omkreds i sports bh i forhold til f.eks. bh'er fra Change. Change BH'er giver sig nemlig meget ved brug og derfor kan du opleve at en ny sports bh i samme størrelse som du er vant til føles meget strammere end de bh'er du har liggende i skuffen. Det er simpelthen fordi Change Bh'erne giver sig. Det gør sports bh'erne fra Shock Absorber ikke.

 

Især Shock Absorber modellerne er stramme dvs. ligger du mellem to størrelser, så skal du gå efter den største.

 

Du er meget velkommen til at bestille flere størrelser, prøve dem mod hinanden derhjemme og sende dem/den retur du ikke vil beholde. Der er 30 dages returret på alt. Du kan også tage prøverummet med hjem.

Gode tips til stor omkreds

Desværre er det en udfordring, at de bedste sports bh'er kun går til 90 cm i omkreds. Heldigvis er det sådan, at nogle af de mest støttende, der findes (f.eks. Max Support D+ og Max Sport Top) kan forlænges med op til 1-2 bh-forlængere, så den kommer op på 95-100 cm i omkreds. Det kan være en bedre løsning end at vælge en med dårligere støtte, der er 95 cm eller 100 cm i omkreds.

 

Hvis du vælger at bruge løsningen med en sports bh i mindre omkreds med en forlænger, så skal du være opmærksom på at skålstørrelsen er relativ til omkredsen. Dvs. når du går en omkreds ned skal du købe en skål større for at få sammen skålstørrelse. Når du går to omkredse ned skal du købe to skålstørrelser større.

 

Hvis du ligger mellem skålstørrelser så skal du gå efter den største, da modellerne er meget fast i materialet og ikke giver sig ved brug.

Alternative løsninger til størrelse 100E

Når du vælger en mindre omkreds og sætter forlængere i, skal skålen vælges i en større størrelse. Da du skal helt ned i 90 i omkreds for at finde en alternativ løsning til 100E skal skålen være 2 skålstørrelser større. Derfor er alternativet til 100E at bruge en 90G med 2-3 forlængere i.

 

Når du sætter mere end 2 bh-forlængere i en sports bh, så kan stropperne blive rykket lidt langt fra hinanden. Et tip er derfor at bruge en magic clip til at samle stroppen i en bryderryg (vælg i så fald den korte magic clip) eller bare samle stropperne lidt (vælg den mellem eller lange magic clip).

5 vare(r)

pr. side

 • BH forlænger 3 hægter Sort

  Størrelse: 3 hægter

  Farve: Sort

  Køb en BH forlænger hvis din sports bh er lidt for stram men skålen passer. Eller brug den til dine normale bh'er hvis de strammer. Fås i sort og hvid med 1, 2, 3 og 4 hægter.

  Farve: Sort, hvid eller hudfarvet Vis detaljer
  24,00 kr

 • Max Support D+ 90G Hvid

  Omkreds: 90 cm

  Skål: G

  Farve: Hvid

  Klassisk sports bh med maksimal støtte. Bestseller. Populær blandt ryttere, der går efter funktion frem for udseende. Shock Absorber Max Support D+ er til den større barm er wondersport's absolutte favorit når det kommer til støtte. Denne sports bh kan være lidt gammeldags at se på, men der en del detaljer som alle medvirker til de gode egenskaber. Skålens konstruktion er en 3 delt skål med ekstra indre støtte i sider og under barm. Syningerne ligger så skålen giver ekstra støtte, brystet holdes på plads og sports bh'en giver den bedst mulige adskillelse af brysterne. Skulderstropperne er brede og ekstra forede. Dog er stykket med foringen kort og nogle oplever at den stopper midt på skulderen og ikke bagpå som ellers ville have været perfekt. Men dette opvejer på ingen måde de andre helt fantastiske egenskaber ved denne sports bh. Lukningen på ryggen (med 3 hægter) er gel-filled (hvilket betyder at der er trykabsorbering mellem lukning og hud). Et must når sports bh'en sidder stramt under brystet. Shock Absorber Max Support D+ er uden bøjle. Materialet der er svedtransporterende, holdbart og modvirker stræk består af 50% polyamid, 47% polyester og 3% elastan. Fåes i følgende andre størrelser: 65-90 D/E/F/G/H/I og 70-85 J/K Se andre farver og vælg en anden størrelse her>> Bemærk at materialet er meget fast, meget lidt strækbart og lidt stivere i denne model. Det betyder at den holder sin form i lang tid og giver sig meget lidt ved brug. Det er en meget klassisk og funktionel sports bh.

  Læs mere om Shock Absorber Max Support D+ >>

  Vis detaljer

  Pris: 489,00 kr

  Tilbud 349,00 kr

 • BH forlænger 3 hægter Hvid

  Størrelse: 3 hægter

  Farve: Hvid

  Køb en BH forlænger hvis din sports bh er lidt for stram men skålen passer. Eller brug den til dine normale bh'er hvis de strammer. Fås i sort og hvid med 1, 2, 3 og 4 hægter.

  Farve: Sort, hvid eller hudfarvet Vis detaljer
  24,00 kr

 • Magic Clip i klar silikone

  Magic Clip er en must have! Her er en enkel clip, der samler stropperne på ryggen. Du kan både samle stropperne for at få dem væk fra ryggen (hvis de kan ses under en top med bryderryg) men også for at få et ekstra løft. Når du samler stropperne på din bh får du et ekstra løft i siden af din bh. Det giver pænere barm og mere støtte. Brug magic clip til at lave bryderryg på din sports bh. Fordelen ved Magic clip i forhold til almindelige bh-clips er, at magic clip er mere holdbar, den springer ikke op ved bevægelse og magic clip kan bære langt mere vægt. Med Magic Clip kan du bruge dine almindelige BH'er under dine sommertoppe og sportstoppe med bryderryg. Magic Clip kan også bruges til at ændre vægtfordelingen på dine skuldre. Brug Magic Clip hvis du har stor barm og har problemer med ømme skuldre. Magic clip kan også bruges hvis du har problemer med at stropperne på din bh eller bluse glider ned. Brug Magic clip til at samle stropperne og undgå problemet. Størrelse: Kort, mellem og lang. Alle stropperne er justerbare og kan kortes ind og forlænges efter behov. De forskellige længder er: Kort måler 11-19,5 cm i udslået mål (dvs. ca.5-9,5 cm mellem bh-stropper når den samles til en ring) Mellem måler 19-35 cm i udslået mål (dvs. ca.9,5-17 cm mellem bh-stropper når den samles til en ring) Lang måler 22,5-41,5 cm i udslået mål (dvs. ca. 11-20,5 cm mellem bh-stropper når den samles til en ring) Vælg kort længde hvis du vil have stropperne samlet helt sammen. Vis detaljer
  49,00 kr

 • Padded Athletic Bra 95D Sort/grå

  Omkreds: 95 cm

  Skål: D

  Farve: Sort/grå

  Purelime 0095 - Padded Sports bh fra Purelime. Flot design med ekstra padding. Vælg Padded Athletic Bra hvis du søger sports bh i almindelig bh-look med formstøbte skåle og bøjlebh-look. Der er ikke bøjler i Padded Athletic Bra. Men dette design er det, der kommer tøttest på - dog uden at have bøjlerne. Padded Athletic Bra har formstøbte skåle med ekstra padding. Det giver en mere støttende konstruktion, der er god til at løfte og forme en tung barm og til at undgå synlige brystvorter. Stropperne er justerbare og kan sættes som almindelige bh-stropper eller hægtes sammen til en bryderryg med et lille (men meget holdbart) spænde. Du kan finde andre størrelser og farver her: Padded Athletic Bra Farve: Sort/grå og sort/pink Størrelse: 70-95 A/B/C/D/E/F/G Uden bøjle. Men med padding og i bøjlebh-snit. Se billederne!

  Læs mere om Purelime Athletic Padded Bra >>

  Vis detaljer
  499,00 kr

5 vare(r)

pr. side