51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

100A

Sports BH i størrelse 100A

Gode tips til omkreds

Hvis du er kommet frem til omkredsen ved at måle dig, så er det vigtigt at du har målt dig stramt. Det er vigtigt at sports bh'en sidder stramt til rundt om kroppen så den bærer i skålen og ikke i stroppene.

 

I forhold til sports bh størrelser, så følger de som udgangspunkt almindelige størrelser. Dvs. at du skal regne med at bruge samme størrelse som du bruger i "almindelig bh".

 

Når det er sagt så oplever mange at bruge en større omkreds i sports bh i forhold til f.eks. bh'er fra Change. Change BH'er giver sig nemlig meget ved brug og derfor kan du opleve at en ny sports bh i samme størrelse som du er vant til føles meget strammere end de bh'er du har liggende i skuffen. Det er simpelthen fordi Change Bh'erne giver sig. Det gør sports bh'erne fra Shock Absorber ikke.

 

Især Shock Absorber modellerne er stramme dvs. ligger du mellem to størrelser, så skal du gå efter den største.

 

Du er meget velkommen til at bestille flere størrelser, prøve dem mod hinanden derhjemme og sende dem/den retur du ikke vil beholde. Der er 30 dages returret på alt. Du kan også tage prøverummet med hjem.

Gode tips til stor omkreds

Desværre er det en udfordring, at de bedste sports bh'er kun går til 90 cm i omkreds. Heldigvis er det sådan, at nogle af de mest støttende, der findes (f.eks. Max Support D+ og Max Sport Top) kan forlænges med op til 1-2 bh-forlængere, så den kommer op på 95-100 cm i omkreds. Det kan være en bedre løsning end at vælge en med dårligere støtte, der er 95 cm eller 100 cm i omkreds.

 

Hvis du vælger at bruge løsningen med en sports bh i mindre omkreds med en forlænger, så skal du være opmærksom på at skålstørrelsen er relativ til omkredsen. Dvs. når du går en omkreds ned skal du købe en skål større for at få sammen skålstørrelse. Når du går to omkredse ned skal du købe to skålstørrelser større.

 

Hvis du ligger mellem skålstørrelser så skal du gå efter den største, da modellerne er meget fast i materialet og ikke giver sig ved brug.

Sports bh i størrelse 100A

Størrelsen 100A er en størrelse, der ikke dækkes af nogen af de gode sports bh'er. Det er en ekstrem sjælden størrelse. Se istedet alternativer for størrelse 100B.