51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Max Sports Top

Sports bh i moderne sports top look. Dobbelt lukning på ryggen.

Max sports top fra Shock Absorber kombinerer den gode støtte fra den populære (men lidt gammeldags) D+ model med et mere moderne sports top design.

Sports bh med god støtte. Testvinder iForm 2014 og 2015. I iForm er den testet på E og F-skål. Super god til mellem til stor barm.

Farve: Sort samt flere spændende sæsonfarver (i begrænsede størrelser)

Sørrelse: 65-90 D/E/F/G/H/I/J/K/L
Uden bøjle

Størrelsesvejledning til Shock Absorber Max Sport Top


Læs mere om Max Sports Top >>Prisgaranti på Shock Absorber Max Sport Top

Status: På lager

399,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Shock Absorber Max Sports Top
Størrelse
65-90 D/E/F/G/H/I/J/K/L - ikke alle farver findes i alle størrelser
Wondersport anbefaler
Sports bh med god støtte.

Max sports top fra Shock Absorber kombinerer den gode støtte fra den populære (men lidt gammeldags) D+ model med et mere moderne sports top design.

Wondersport anbefaler denne sports bh til stor barm.
Materiale
60% polyamid, 36% polyester, 4% elastan

Materialet er svedtransporterende og åndbart. Men stoffet er tykt og i dobbelt lag og tørrer derfor ikke helt så hurtigt som de andre modeller fra Shock Absorber. Til gengæld er modellen fantastisk til dig, der gerne vil have en top, der føles fast, tætsiddende og i kraftigt materiale. Det dobbelte materiale sikrer god stramhed.
Front
Fronten består af 2 lag samt ekstra støttebånd. Skålens konstruktion i yderste lag er en 2 delt skål med ekstra støtte på yderside og mellem brysterne. Skålen konstruktion i inderste lag er også en 2 delt skål med ekstra støtte på underside og yderside af brystet. Dvs. de to lag er konstreret forskelligt og giver på den måde ekstra støtte ved at supplere inanden. Der er derudover et indre støttebånd i siderne og under barmen. Syningerne ligger, så skålen giver ekstra støtte og brystet holdes på plads.
Inderside
Shock Absorber Max Sports Top består af et enkelt lag stof. Det betyder, ar syningerne er synlige på indersiden af sports bh'en. Der er et ekstra støttebånd på indersiden. Det ligger under og i siden af hvert bryst. På indersiden er der også et ca. 2 cm bredt elastikbånd med flad syning forneden.
Ryg
Der er dobbelt lukning på ryggen, der sikrer god stramhed. Det er nødvendigt for at opnå god støtte. Det ekstra spænde på ryggen lukker Max Sports Top højere end en traditionel bh. Næsten som en bryderryg.

Ryggen med dobbeltlukning med 2x2 hægter gør det muligt at sætte to BH forlængere i og dermed gøre omkredsen større. Til Shock Absorber Max Sports Top passer 2 stk BH forlængere med 2 hægter (smal).

Materialet i ryggen består af et enkelt lag stof i mesh (dvs. meget tyndt og åndbart materiale).
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
I modsætning til modellerne til lille barm kan denne sports bh kan have lidt tendens til at klemme brysterne sammen. Det er dog svært at undgå da nyeste forskning viser at brysterne skal klemmes sammen og ind til kroppen for at give den bedste støtte. Derfor får Shock Absorber Max Sports Top Wondersport's anbefaling som en sports bh med GOD STØTTE - også til større barm. Vi har endnu ikke fundet en sportsbh, der kan adskille brysterne og samtidig give en god støtte til stor barm. Denne sports bh leverer støtten!

Stropperne er let forede og justerbare.

Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
I forhold til andre Shock Absorber sports bh'er, der er meget små i størrelsen, så er denne mere almindelig i størrelsen. Hvis du kender din bh-størrelse, så plejer man at skulle bruge samme størrelse i denne model.

Hvis du ligger mellem størrelser skal du typisk gå efter den største.

Hvis du ligger ud over 90 cm og er større end L-skål, så er det denne model, der bedst strækker sig og kan bruges.
Alternativer
Testresultater
Testvinder i iForm's sports bh test 2015, 2014 og nr.2 året før i iForm's test af sports bh'er 2013. Se alle testresultater her >>

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Max Sports Top

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.