51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Shock Absorber Infinity Power Bra

Frontlukket sports bh med formstøbte skåle (let padding), bryderryg og gode justeringsmuligheder i ryggen. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er fakta omkring den helt nye Infinity Power Bra fra Shock Absorber.

Infinity Power Bra er meget støttende. Den fås op til G-skål. Hvilke størrelser omkredsen fås i afhænger af skålstørrelse.

Ryggen er konstrueret i et elastisk mesh-materiale, der er tyndt og elastisk. Ryggen er bryderryg, men med gode justeringsmuligheder. Stroppernes længde justeres i den lodrette strop og omkredsen kan justeres i ryglukningen. Ryglukningen (med 2 hægter) kan også forlænges med en BH-forlænger hvis du har brug for lidt ekstra cm.

Fronten er ekstrem høj og med lynlås. Infinity Power Bra er altså en frontlukket sports bh. Bemærk ryggen, der har gode justeringsmuligheder.

Skålene er formstøbte i et tykt materiale med let padding, der hjælper til at forme barmen og undgå synlige brystvorter. Bag lynlåsen er der et stykke stof, der sikrer at lynlåsen ikke rører huden. Der er en hægte, der kan lukkes inden du lyner lynlåsen. Hægten samler åbningen så lynlåsen er nemmere at lukke og der er en beskyttelse på undersiden af lynlåsen (ned mod elastikken). Alt i alt nogle gode detaljer, der giver holdbarhed og især komfort!

Farve: Sort/grå
Størrelse: 70-80 A, 65-90 B, 65-95 C/D, 65-90 E, 65-85 F/G
Uden bøjle

Materialet der er svedtransporterende består af 66% polyamid, 17% polyester, 17% elastan

Læs mere om Shock Absorber Infinity Power Bra >>Prisgaranti på Infinity Power Bra

Status: På lager

549,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Shock Absorber Infinity Power Bra
Størrelse
70-80 A, 65-90 B, 65-95 C/D, 65-90 E, 65-85 F/G
Wondersport anbefaler
Infinity bra er en fantastisk nyhed, der kombinerer Shock Absorbers gode materialer og støtte med et moderne design med gode justeringsmuligheder. Wondersport anbefaler denne sports bh til alle sportsgrene - også dem, der kræver god støtte.
Materiale
66% polyamid, 17% polyester, 17% elastan
Front
Ekstrem høj front med lynlås. Skålene er formstøbte i et tykt materiale med let padding. Bag lynlåsen er der et stykke stof, der sikrer at lynlåsen ikke rører huden. Der er en hægte, der kan lukkes inden du lyner lynlåsen. Hægten samler åbningen så lynlåsen er nemmere at lukke og der er en beskyttelse på undersiden af lynlåsen (ned mod elastikken). Alt i alt nogle gode detaljer, der giver holdbarhed og især komfort!
Inderside
De formstøbte skåle er helt uden syninger - også på bagsiden. Der er ingen syninger henover brystvorterne.
Ryg
Ryggen er konstrueret i et elastisk mesh-materiale, der er tyndt (ventilerer godt) og elastisk (stækker sig godt og følger kroppens bevægelser). Ryggen er bryderryg, men med gode justeringsmuligheder. Stroppernes længde justeres i den lodrette silikonestrop og omkredsen kan justeres i ryglukningen. Ryglukningen (med 2 hægter) kan også forlænges med en BH-forlænger hvis du har brug for lidt ekstra cm.
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Pasformen er god og tæt. Den meget høje front betyder at sportsbh'en er synlig under en almindelig udskæring. Til gengæld er der helt lukket til foran og ingen mulighed for at brysterne kan falde ud eller mangle støtte i halsudskæringen.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Størrelsesvejledning er under udarbejdelse - umiddelbart virker størrelserne normale og ikke til den lille side som Shock Absorber ellers er kendt for.
Alternativer
Se andre fronlukkede sports bh''er eller andre sportsbh'er med maksimal støtte

Yderligere information

Bedømmelser

Tags på produktet