51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Seamless tank top - Purelime

Seamless tank top - Purelime. Top med bryderrryg.

Purelime Tank Top er en sømløs tank top. Dvs. der er ingen sidesømme i toppen. Ryggen har bryderryg, der giver god bevægelsesfrihed.

Brug tank toppen som top til dans, løbebluse om sommeren eller som mellemlag/undertrøje om vinteren. Holder faconen ved vask og kan bruges igen og igen - både til sport og hverdag.

Farve: Sort, hvid, meleret fuchsia, meleret koksgrå eller Diva Blue Melange (meleret lyseblå)
Størrelse: XXS/XS, S/M, L/XL, 44/46 og 48/50

Status: På lager

199,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Purelime Tank Top
Størrelse
XXS/XS, S/M, L/XL, 44/46 og 48/50. Ikke alle farver findes i alle størrelser.
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler Seamless Tank Top som top til sport eller som mellemlag om vinteren f.eks. til løb og ridning.
Materiale
94% tactel og 6% elastan
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
XXS/XS = 30/34, S/M = 36-40, L/XL = 42-44. XXS/XS er en god størrelse til børn. De kan bruges af børn fra ca. 11 år og op.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Rigtig godReview by Kristine
Vurdering
Perfekt til karate under gi'en. Det er den bedste sportstop jeg har haft, og jeg køber nu den samme for 3. gang :-) (Indsendt den 12/04/2016)
Flot top, men kravler opReview by Lea
Vurdering
Jeg købte denne lange top for at bruge den til løb. Lækker kvalitet, flot farve (pink batik) og dejlig blød. Desværre viste det sig allerede efter max. 100 m løb, at den havner oppe i taljen, hvilket hverken er særlig pænt eller behageligt. Så det er et fejlkøb, men jeg håber at kunne bruge den til noget andet, da den ellers er ret fin. (Indsendt den 10/05/2014)
Virkelig god serviceReview by Janni
Så har jeg snakket med Louise fra Wondersport om min tidligere bedømmelse og efter det kan jeg kun sige, at Jeres service virkelig er i top. Jeg er meget glad for den behandling jeg har fået efter I har læst min bedømmelse og det gør også, at jeg godt kunne finde på at købe hos Jer en anden gang. Så tusind tak for det! (Indsendt den 19/12/2012)
Snydt med farverneReview by Janni
Vurdering
Hej :)
Så fik jeg Jeres pakke og jeg føler mig virkelig snydt.. Farverne i virkeligheden passer overhovedet ikke med de farver, man kan se her på nettet og det er ikke engang tæt på.. Det synes jeg er en skam, for selve kvaliteten af toppen er rigtig fin og jeg kender den fra tidligere.. Det synes jeg, for jeres egen skyld, at I skal lave om..

Svar fra wondersport: Tusind tak for tilbagemeldingen. Vil du ikke lige kontakte kunderservice@wondersport.dk så jeg ved hvilken farve det drejer sig om og jeg får dine kontaktdata. Her i anmeldelsen kan jeg nemlig ikke se hvilken ordre det drejer sig om. Du kan selvfølgelig få den ombyttet til anden farve eller returnere uden at betale returfragt. Endnu engang tak for dit input. Jeg vil selvfølgelig lægge nye billeder i webshoppen så snart jeg ved hvilken farve det drejer sig om. /Louise wondersport.dk (Indsendt den 11/12/2012)
FantastiskReview by Mette Beck Lisberg
Vurdering
Hej :-)

Jeg træner rigtigt meget og havde set disse Purelime tanktops i en sports forretning, men de havde den ikke i sort i min størrelse, så jeg søgte på nettet og fandt dem på Wondersport.dk - de kom så med posten dagen efter og er så fantastiske at træne og den er også dejlig lang, så den ikke kryber op heletiden :-) (Indsendt den 06/07/2011)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Seamless tank top - Purelime

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.