51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Sammenligning af Shock Absorber sports bh'er

Shock Absorber er kendt for den gode støtte og anbefales igen og igen i debatfora på nettet. Men hvilken skal du vælge?

Her på siden finder du en sammenligning af Shock Absorbers sports bh'er med meget støtte. Støtten er helt i top i dem alle. Læs alt om forskellen i materialer, udformning og detaljer herunder.

Hvilken Shock Absorber sports bh skal jeg vælge?

Shock Absorber har en hel serie af gode sports bh'er til forskellige størrelser. Tre af dem har rigtig god støtte og er dem wondersport.dk anbefaler når du søger en sports bh med maksimal støtte, f.eks. til løb eller ridning. Det er de tre sports bh'er vi sammenligner på denne side.

Du skal altid vælge sports bh efter din størrelse. Hvis din størrelse kun fås i den ene model så vælg den. De er begge lige gode hvad angår støtten. Forskellen ligger i pasformen, materialer, udseende og detaljer. Hvis din størrelse kan fås i begge modeller så kan det være svært at vælge. Her kan du se en sammenligning af detaljer som du kan bruge til at vælge hvad der er vigtigst for dig.

Hvis du bruger A, B eller C skål så vælg Shock Absorber Run.

Hvis du bruger D, E, F, G, H eller I-skål så kan du vælge mellem alle tre modeller: Shock Absorber Run, Shock Absorber Max Support D+ eller Shock Absorber Max Sports Top (se sammenligning i skemaet nedenfor).

Hvis du bruger J eller K-skål så kan du vælge mellem Shock Absorber Max Support D+ og Shock Absorber Max Sports Top (se sammenligning i skemaet nedenfor).

Hvis du bruger L-skål skal du vælge Shock Absorber Max Sports Top.

Hvis du bruger en skål eller omkreds, der ligger ud over de størrelser de tre modeller dækker, så er det Shock Absorber Max Sports Top, der strækker sig bedst. Prøv om den måske kunne være en løsning for dig.

Du er meget velkommen til at tage prøverummet med hjem og prøve begge modeller i ro og mag derhjemme.

MODEL

RUN
MAX SUPPORT D+
MAX SPORTS TOP
Shock Absorber Run
Shock Absorber Max Support D plus
Shock Absorber Max Sports Top

STØRRELSE

Fås også til lille barm - helt ned til A-skål.

65-80 A og 65-85 B-I

Omkredsen går kun til 85 cm så hvis du er over G skål eller over 85 cm i omkreds skal du vælge Shock Absorber Max Support D+ i stedet.

Omkredsen er meget stram i denne model. Den skal strækkes meget før den når sin omkreds og vil derfor være meget strammere end du er vant til. Vælg evt. en omkreds større eller brug en BH forlænger.
Kun fra D skål og op.

65-90 D-I og 70-85 J/K

Størrelsen kan opleves lille da materialet er meget fast. Modellen giver sig ikke. Så hvis du sammenligner med de bh’er du har liggende i skuffen (som ofte har givet sig meget) vil du opleve denne sports bh som lille i størrelsen. Hvis du ligger mellem to størrelser så vælg den største – både i skål og omkreds.
Fra D-skål og op.

70-90 D/E/F/G/H/I/J/K/L

Er lille til almindelig i skål-størrelsen. Vælg den største skålstørrelse hvis du ligger mellem størrelser. Når det er sagt, så er det dog den model af de tre sports bh'er der strækker sig bedst. Ryggen er lavet i et mesh materiale og modellen kan derfor stække bedre end de andre to, der kan føles mere fast i materialet. Hvis du er over 90 cm i omkreds, så er det klart denne model, der strækker sig bedst.

UDSEENDE

Moderne design og moderne materialer. Fås ud over sort og hvid også i super smarte farver (sæsonfarver så længe lager haves).
Lidt gammeldags i sit snit. Funktion frem for udseende.
Moderne design og moderne materialer. Er som noget helt nyt også kommet i flotte grafiske mønstre og sjove farver.

RYGGEN

Ekstra rygspænde, der samler stroppene i ryggen og giver mere frihed. God hvis du foretrækker en bryderryg.
Almindelige stropper.
Ekstra rygspænde, der betyder at stropperne starter højere på ryggen og giver mere frihed til skuldre og arme. God hvis du foretrækker en bryderryg.

Materialet i ryggen er lidt elastisk og derfor kan det føles som om modellen giver sig lidt mere i omkredsen end de to andre, der sidder meget stramt til.

SIDEN

Der er stor forskel i pasformen ved armhulen. Shock Absorber Run går mere ud i armhulen og snittet ligger højt i siden under armen fra forsiden til bagsiden, mens Max Support D plus har det laveste snit. Max Sports Top ligger en anelse højere end Max Support D+ men stadig noget lavere end Run.

Det ene er ikke bedre end det andet, men hvis du foretrækker det ene frem for det andet er det en nyttig information.

FORAN

Går ikke så langt op foran i forhold til at det er en sports bh med virkelig god støtte. Eksempel: i størrelse 85G går den 1 - 1,5 cm mindre op foran i forhold til Max Support D+.
Går meget langt op foran. Det er en af grundene til den gode støtte. Kanten er synlig under en udringet top.
Går mindst op foran af de 3 modeller. Eksempel: i størrelse 85G går den 1,5 - 2 cm mindre op foran i forhold til Max Support D+.

INDERSIDEN

Shock Absorber Run er lavet i 2 lag. Yderste lag er konstrueret med syninger og snit som sikrer den bedst mulige støtte. Inderste lag er en sømløs inderskål, der er formet helt uden sømme. Det betyder at der ikke er sømme ind mod kroppen.
Lavet i et enkelt lag med forstærkninger i siden, under brystet og mellem brysterne.

Den ekstra forstærkning giver en god støtte (og løft) fra siden.
Også lavet i et enkelt lag med forstærkninger i siden, under brystet og mellem brysterne.

Forstærkningen er lidt bredere i siden og under brystet i denne model. Den har derfor større tendens til at klemme brysterne sammen i de store skålstørrelser.

ADSKILLELSE AF BRYSTERNE

Ingen af de bedste sports bh’er adskiller brysterne helt. Det er der en grund til. Nyeste forskning i sports bh’er (ja, det findes faktisk…) viser at for at få den bedste støtte skal brysterne skubbes sammen, op og ind til kroppen. Derfor vil du opleve at alle de sports bh’er, der giver den bedste støtte ikke adskiller brysterne.

Du kan heller ikke forvente at midterstykket sidder helt ind til brystbenet mellem brysterne i de store skålstørrelser. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre uden en bøjle.

Når det er sagt så er der alligevel forskel:
Det yderste lag er konstrueret af to adskilte skåle og et midterstykke, der giver en let adskillelse af brysterne. I de små skålstørrelser afskilles brystene fint. I de større størrelser (F-G skål) vil du opleve en bedre adskillelse i Max Support D+.
Til en stor barm adskiller denne sports bh brysterne mest. Men du får ikke brysterne adskildt i nogle af de gode sports bh'er. Heller ikke denne. Brysterne vil blive klemt sammen og ind til kroppen.
Denne sports bh har en tendens til at klemme brysterne sammen i de største skål-størrelser.

JUSTERINGSMULIGHEDER

Omkredsen kan reguleres i ryggen hvor der er et rygspænde (med 2 hægter).

Længden af stropperne kan justeres. Hægterne griber ind i et hul hvilket betyder at længen af stroppen er fast. Den kan ikke glide eller løsne sig under brug.
Omkredsen reguleres i ryggen hvor der er et rygspænde (med 3 hægter).

Stropperne kan justeres.
Omkredsen reguleres i ryggen hvor der er to rygspænder (hver med den smalle udgave af 2 hægter).

Stropperne kan justeres.

MULIGHED FOR AT FORLÆNGE OMKREDSEN

Omkredsen kan forlænges med en enkelt bh-forlænger (vælg den med 2 hægter). Pga. det ekstra rygspænde er det kun muligt at forlænge med en enkelt bh-forlænger.
Omkredsen kan uden problemer forlænges med 1-3 bh forlængere (vælg den med 3 hægter). Dette er den sports bh, der bedst kan forlænges i omkredsen og samtidig holde pasform og den gode støtte. Vælg bh-forlængere med 3 hægter.
Omkredsen kan uden problemer forlænges med 1 bh-forlænger. Dog kræver det, at du køber 2 bh-forlængere, da der er dobbelt lukning. Wondersport.dk anbefaler ikke at forlænge med mere end 1 forlænger (2 stk), da forlængerne er meget smalle til denne model og derfor kan gnave i ryggen. Vælg 2 stk bh-forlænger med 2 hægter (smal model).

MATERIALE

Materialet er blødt og kan strække sig en smule så den er behagelig. Dog er der god fasthed (det skal der være for at få den gode støtte).
Meget fast materiale, der ikke strækker sig.

Sports bh’en giver sig stort set ikke ved brug og holder sin fasthed længe.

Nogle tilbagemeldinger siger at Shock Absorber Max Support D+ kan føles som en ”brynje”. De fleste ser det som en fordel.

Vær opmærksom på at denne sports bh er så fast og ufleksibel i materialet, at den bærer brystet utroligt godt i stoffet (og ikke i elastikken omkring kroppen). Det betyder at nogle kan opleve at undersiden af elastikken ikke sidder ind til kroppen midt under brysterne. Det er intet problem i forhold til støtten - det er blot sådan modellen sidder på nogen.
Materialet er blødt og kan strække sig en smule så den er behagelig. Dog er der god fasthed (det skal der være for at få den gode støtte).

Max Sports Top består af to lag plus forstærkninger i siden. Derfor kan denne model føles meget tyk i stoffet.

SPORTS BH TEST

De to sports bh'er her har ikke været udvalgt til de største tests. Når bl.a. iForm har testet Shock Absorber har det været en anden model. Derfor er der ikke rigtigt nogle testresulteter på disse to modeller selvom de hos Wondersport er top-anbefalingerne (læs mere om sports bh test her>>)
Testvinder iForm 2014 og nummer 2 i 2013. Men husk at Max Support D+ ikke var med i testen, så det siger ikke noget om at den ene er bedre end den anden. Kun at denne sports bh vandt over de andre mærker, der var med i testen. Se alle testresultater her.