51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Purelime Compression Bra

Gratis fragt
Levering 1-2 arbejdsdage

Purelime Compression Bra (Purelime 0098) har adskillige gange været testvinder i iForms sports bh test (testet på E og F skål) . Senest i 2013. Det har gjort Purelime Compression sports bh til en af wondersport's bestsellere og en meget populær sports bh.

Purelime Compression Bra giver god støtte - især i mellemstørrelserne (op til F skål). Samtidig udmærker Purelime Compression bra sig ved at give en meget flot barm i forhold til andre sports bh'er.

Purelime Compression Bra findes (som en af de eneste sports bh'er) i meget små omkredse (ned til 60cm) samt op til 100 cm i omkreds. Purelime Compression Bra er derfor wondersport's anbfaling hvis du bruger enten meget lille eller stor omkreds.

Hvis du bruger over 100cm i omkreds kan Purelime Compression Bra forlænges med bh-forlængere (giver 4-5 cm ekstra omkreds pr. stk).

Farve: Sort og hvid
Størrelse: 60-90A, 60-95B, 60-100 C/D/E/F/G/H/I og 65-100J
Uden bøjle

Farve: Blå og sort/pink i begrænsede størrelser 70-95 A/B/C/D/E/F/G

Størrelsesvejledning til Purelime Compression Bra


Materiale: Coolmax, som fjerner sved fra huden og transporterer det til ydersiden af stoffet, der tørrer hurtigt og er åndbart. 89 % polyester, 6 % polyamid, 5 % elastan.

Læs mere om Purelime Compression sports BH >>Prisgaranti på Purelime Compression Bra

Status: På lager

400,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Purelime 0098- Purelime Compression Bra
Størrelse
60-100 A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K - med undtagelse af 95A, 100A, 100B og 60J (de størrelser er ikke produceret)
Wondersport anbefaler
Purelime Compression Bra anbefales til meget lille omkreds, samt stor omkreds. Årsagen er, at det er en af de eneste sports bh'er, der er produceret i de størrelser. Det gør den ret unik. Hvis du bruger over 100 cm i omkreds kan du forlænge Purelime Compression Bra med ekstra bh-forlængere og opnå en endnu større omkreds.
Materiale
Coolmax, som fjerner sved fra huden og transporterer det til ydersiden af stoffet, der tørrer hurtigt og er åndbart. 89 % polyester, 6 % polyamid, 5 % elastan.
Front
Purelime Compression Bra har let vatteret stof i kanten under armene der afhjælper tryk og giver optimal pasform. Den har et bredt bærestykke under barmen, der giver komfort (også når den sidder stramt) og vandret stykke over barmen hvis funktion er at afhjælpe hoppende bryster.
Inderside
Purelime Compression Bra består af et enkelt lag. Dvs. bagsiden er bagsiden af fronten. Der er ikke en inderskål. Fordelen ved det er at bh'en ikke virker tyk og tung. Ulempen er at materialet ikke er så fast og der derfor ikke opnås støtte gennem materialet. Udelukkende gennem konstruktionen. Se alternativ for mere fasthed i materialet i den videreudviklede model fra samme producent: Purelime Padded Atletic Bra.
Ryg
Purelime Compression Bra har almindelig ryglukning med 3 eller 4 hægter (afhængig af størrelsen). Det betyder at Purlime Compression Bra kan forlænges med bh-forlængere. Vælg bh forlænger med 3 hægter til størrelserne: 65-90A, 60-90 B/C/D/E. Vælg bh-forlænger med 4 hægter til alle andre størrelser.
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Purelime Compression Bra er dansk desgneet og størrelse og pasform svarer derfor meget til almindelige danske størrelser. Purelime Compression Bra giver sig ved brug og du kan derfor med fordel gå ned i størrelse hvis du er i tvivl.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Purelime Compression Bra giver sig ved brug.
Køb den meget stram og lille i størrelsen. Den bliver noget løsere ved brug.
Alternativer

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Den bedste sportsbh nogensindeReview by Elin
Vurdering
Jeg har brugt min purelime compression bra i flere år, og den holder stadigvæk formen supergodt. Jeg har altid haft virkelig svært ved at finde en god sportsbh da jeg bruger størrelse 75I, men denne er perfekt både til løb og fodbold. Jeg må købe nogle flere! (Indsendt den 05/03/2021)
Bedste sports bhReview by Louise
Vurdering
Den bedste sports bh jeg nogensinde har haft. Ovenstående bedømmelser er af ældre dato, og er ret sikker på at design og kvalitet er forbedret siden da :) (Indsendt den 15/04/2019)
Super BHReview by Maj
Vurdering
Sidder fantastisk, ingen problemer med stropper. Jeg må ha' et par stykker mere :)
(Indsendt den 20/05/2015)
Stropper der hopper ud af hægterneReview by Marie Louise Shee
Vurdering
Allerede på første løbetur hoppede en af stropperne ud af hægterne. Har siden brugt den som 'nød-bh' på hold i træningscenteret, men sidste gang hoppede begge stropper ud så nu gider jeg ikke mere - nu ryger bh'en ud.
Brugte ellers en del tid på at undersøge, hvad der skulle være det bedste til os med stor barm, men kan desværre ikke bakke op om IForms positive anmeldelser af denne - dobbelt ØV (Indsendt den 04/03/2015)
stropperne gliderReview by Marianne
Vurdering
rigtig god bh med fin facon og god støtte til en stor barm, MEN stropperne er åbenbart for glatte, - de glider lynhurtigt i spænderne, så jeg har været nødt til at tage hægterne af og sy dem fast. (Indsendt den 25/02/2015)
Virkelig skuffet!Review by Tanjas
Vurdering
Jeg var så glad for denne BH da jeg fik den og prøvede den på!
Men allerede på første løbetur smuttede stropperne ud af hægterne bagpå... -Det kan da ikke være rigtigt?! -Det er nu umuligt at bruge den, da jeg ikke kan tage den på, eller løbe med den da stropperne smutter ud hele tiden!
Virkelig skuffet.. ØV! (Indsendt den 07/10/2014)
Bedste købReview by Helle Pedersen
Vurdering
Super bh som holder på formerne! Jeg bruger denne til hverdag (jeg har et fysisk krævende arbejde) og til ridning, og det er denne jeg kan holde ud at have på en hel dag. Jeg har dog ind imellem oplevet at spænderne bagpå kan skarve, men så krydser jeg bare stropperne på ryggen og så er problemet løst :-) Ingen problemer med stropper der går op.
Til løb foretrækker jeg dog shock-absorber-run, da den giver absolut hold.
Jeg bruger str. 65E (Indsendt den 13/05/2013)
Bruger den som hverdagsBHReview by Rina
Vurdering
Efter brystreduktion har jeg brugt sports-bh'er som hverdags-bh og denne model er bare den bedste jeg har brugt (ud af mange forskellige jeg har haft). Fint den er kommet i lys ''hudfarve''. (Indsendt den 22/03/2013)
Skulderstropperne smutter ud af spænderne omme på ryggenReview by Maria
Vurdering
Har haft samme oplevelse som Roselil med at skulderstropperne smutter ud af de spænder der er bagpå. Det skete allerede første gang jeg brugte den, på en ganske almindelig stille og rolig løbetur. Jeg blev også nødt til selv at sy stropperne fast.

Virkelig upraktisk, og jeg vil derfor ikke anbefale denne BH, i hvert fald ikke til store bryster. (Indsendt den 22/03/2013)
Bedste sportsbh på markedetReview by Safira
Vurdering
Jeg har svoret til denne sportsbh i årevis, og der findes ingen bedre på markedet. Min normale bh-størrelse er 70E, og i denne sportsbh har jeg både 65E og 70D, som begge passer fint. 65E'en kan jeg have i længere tid fordi den er strammere i omkredsen, så den bliver langsommere løs.

Jeg dyrker rigtig meget motion, og den her sportsbh holder fint på varerne. En anden kæmpefordel ved den er at man kan krydse stropperne på ryggen. Jeg synes det er superubehageligt når stropperne sidder som en almindelig bh - men når de krydses kommer de ikke i vejen (heller ikke når man ligger ned), og så ser det endda pænt ud når man har bryderryg i sine sportstoppe. Jeg har svært ved at forestille mig nogensinde at købe andre sportsbh'er end denne. :D (Indsendt den 03/03/2013)
Hægterne skærer ind i ryggenReview by Roselil
Vurdering
BH er har et absolut ideelt design mht størrelse og form, giver maximal støtte. Og det er den eneste BH på markedet som kan fås ned til 60. Alle andre BHer går kun ned til 70. Så her er noget for de slanke eller dem der har asiatisk baggrund. Men desværre sidder hægterne for yderligt så de skærer ind i ryggen. Hvis producenten læser dette vil jeg sætte pris på at blive informeret når I har løst problemet med hægterne. Det er nok ikke så stort et problem hvis man er godt polstret men for mig som tynd kvinde er det en smerte, der gør, at jeg ikke kan holde ud at have BHen på i mere end en halv time. Desuden smutter skulderstropperne ud af deres spænder omme på ryggen. Bedst som man underviser eller andet, så lyder der et smæld og stroppen er røget ud og den ene side hænger synligt mere end den anden. Jeg har været nødt til at fjerne alle spænderne og simpelthen sy stropperne fast til BHen.

Svar fra Wondersport: Tak for din anmeldelse. Jeg har videregivet dine meget brugbare tilbagemeldinger til Purelime. Jeg har ikke haft mulighed for at videregive dine kontaktoplysninger da du kun har skrevet dit navn, men jeg vil meget gerne sende dine kontaktoplysninger til Purelime eller selv informere dig hvis modellen bliver ændret. Men det kræver lige at du sender en mail til kundeservice@wondersport.dk så jeg kan komme i kontakt med dig. /Louise Wondersport. OPDATERING: Roselil har selv sendt sin anmeldelse til Purelime, som er meget glade for tilbagemeldingen. (Indsendt den 08/02/2013)
SvedabsorberendeReview by Jette
Vurdering
Jeg synes ikke den er særlig absorberende. Jeg får sviende røde slidmærker under barmen når jeg har løbet,selv om BH sidder perfekt. Det er bærestykket under barmen der er problemet, det er som om stoffet ikke kan ånde og at den holder på fugten. (Indsendt den 22/11/2012)
brandmærkerReview by kristina krogh
Vurdering
Den var rigtig god i starten, men efter noget tid er den blevet meget løs og støtter slet ikke. Derudover er den begyndt at give mig nogle rigtig grimme slidmærker/brandmærker under brysterne. Det er virkelig en meget pinefuld oplevelse :-( (Indsendt den 20/11/2012)
Øv...lever ikke op til forventningerne Review by Mette
Vurdering
...Bruger 75 G/H og har virkelig prøvet mange sportsbh´er efterhåden...og troede at denne måtte da være perfekt... Men den støtter på en underlig og ubehagelig måde når man har den på og bevæger sig, gnaver nogle steder og er for løs andre steder, og så maser den brysterne sammen til en underlig klump i stedet for at holde dem adskilt (og som det ser ud til at den gør på billedet....) øv. (Indsendt den 26/10/2012)
Supervelegnet sports-bh til brystimplantaterReview by Sabine T
Vurdering
Jeg har for nyligt fået foretaget en BFO (brystforstørrende opr.) og de efterfølgende 3-6 mdr. må man kun gå med sports-bh (ingen støttebøjle etc.). Her kan jeg absolut anbefale Purelime Compressions bh'en, da den giver super støtte, hvor den skal! Selve bh'en "dækker" et bredt område, hvilket er virkelig rart, da man føler, man er "sikret" og intet hopper ud el. frem og tilbage. Efter en BFO har man ikke den største trang til at få beklædningsdele op over hovedet, hvorfor denne også er super anvendelig, da den lukkes på ryggen ligesom en normal bh. Stropperne gnaver ikke og disse kan også justeres til den enkelte - hvilket er endnu et plus.
Det skal lige siges, jeg IKKE har prøvet bh'en i motionssammenhæng - jeg vurderer den kun ud fra hverdags-brug ifm. en BFO - hvor den er "worth every penny"! (Indsendt den 11/09/2012)
Wow!Review by Vivi Rom
Vurdering
Det var min søster (som rider), der fortalte mig om vigtigheden af en god sportBH.
Jeg købte en Shockabsorber og en Purelime. Den sidste blev hurtigt til tre. I starten brugte jeg BH-forlængeren. Det var nødvendigt, og fint nok. Efter vægttab er det ikke nødvendigt længere.
Havde jeg vidst før, hvad jeg ved nu, havde jeg købt sportsBH'en Purelime langt tidligere. Den er så langt rarere at have på end en bøjleBH - til samme eller lidt dyrere - pris. Og blondebøjleBH'er bruger jeg nu kun til særlige situationer. Til hverdag (med tryk på dag) er det sportBh'er.
På et tidspunkt fik jeg brændmærker i overkanten af BH'en (nærmest under armene). Efter lidt frustration fandt jeg ud af, at jeg skulle justere BH'ens stropper.
MIne bryster er (eller var!) str. E før vægttabet. i "alm." BH'er, men D i sportsBH'er.
Kan kun anbefale Purelimes compression sportBH.
Vivi, 57 år (Indsendt den 07/09/2012)
God i starten...men...Review by Dorte
Vurdering
Var ret glad for bh'en i starten, men efterhånden er den blevet utolig dålig under brysterne og laver slidsår (som brandmærker), og det er meget ubehageligt. Så med tiden synes jeg den bliver dårlig under brysterne. Jeg løber meget og langt (1/2marathon), og vil ikke igen købe bh'en. (Indsendt den 05/06/2012)
StørrelseReview by Nanna
Vurdering
Jeg har lige købt min anden purelime sportsbh, da jeg simpelthen har været så glad for min gamle. Jeg kan se ud fra kommentarerne, at nogle har haft problemer med, at bh'en er blevet for stor. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville fortælle om min oplevelse med størrelsesforholdene i bh'en. Jeg bruger normalt en 70F, men i denne sportsbh skulle jeg helt ned i 65E. Jeg kan derfor godt anbefale, at man forsøger med en mindre størrelse, end man normalt bruger for at være sikker på, at bh'en ikke bliver for stor. Udover dette kan jeg kun anbefale sportsbh'en, da den sidder fabelagtigt, og holder (selv store bryster) rigtig godt på plads. (Indsendt den 30/05/2012)
Lidt til den store sideReview by DH
Vurdering
En rigtig god sports-bh til løb, men til den store side.
Jeg bruger normal 80C, men har i en forretning købt denne i 75 d, efter vejledning. Den sidder perfekt :-) (Indsendt den 23/01/2012)
Fungerer superReview by Anette
Vurdering
Har købt min BH i samme størrelse som normalt (80G) uden problemer. Har nu haft den godt ½ år og brugt den hver uge til ropeskipping (Sjipning) og den fungerer bare SUPER. Er så glad for den og som nævnt af flere, får barmen en pæn facon. (Indsendt den 07/01/2012)
Super BH - størrelse mindreReview by Regina
Vurdering
Jeg er simpelthen så glad for min - men jeg skulle have en størrelse mindre en jeg plejer.. (Indsendt den 30/12/2011)
Store i størrelserne?Review by Kirsten
Vurdering
Min datter har prøvet den i sportsbutik - og hun bruger normalt 75D - men skal i denne bh kun have 75 c.

Venlig hilsen
Kirsten (Indsendt den 13/12/2011)
StørrelseReview by Betina
Vurdering
Jeg læste, at man skulle købe denne bh i samme størrelse, som man normalt bruge, men den er ALT for stor, så nu må den sendes retur :o( (Indsendt den 13/11/2011)
Jeg er ret skuffetReview by Trine
Vurdering
Har virkelig gjort en grundig recearch for at finde den bedste sports bh og som i andre skriver er denne blevet rost til skyerne. Så jeg hoppede med på vognen og købte den. Jeg var i en butik og prøve den med kyndig vejledning fra sælgeren. Men efter at jeg har brugt den 6-10 gange, viser det sig, at den har givet sig så den nu er for stor. Brysterne hopper med når jeg træner og i øvrigt ligner det at jeg konstant går rundt med stive brystvorter. Dette skaber nok smil i træningscenteret, men for mig er det mega øv og irriterende. Jeg købte den jo for at få den helt rigtige støtte når jeg løbetræner. (Indsendt den 08/11/2011)
Thumbs up :)Review by Sarah
Vurdering
Rigtig god og behagelig sports BH. Dog mindre svedabsorberende, end jeg havde forventet efter anmeldelser i IFORMs stortest, men den støtter som den skal og er rigtig behagelig at have på. (Indsendt den 02/05/2011)
85HReview by Dorthe
Vurdering
Jeg er aktiv rytter og købte sidste år denne bh i en str 85H. Som sådan er jeg rigtig glad for den, men har det som en anden kunde skriver, den er for lav i udskæringen til os med en stor barm. Jeg har dog løst mit problem ved at tage en sportsbh fra Change på udenover - eller en top købt herinde også. Ulempen ved dette er dog, at jeg føler mig for "indpakket", ligesom jeg synes, det er lidt ærgeligt at skulle købe en ekstra bh, da den jo er dyr nok i forvejen. :-)
Dog foretrækker jeg klart denne fremfor Shock Absober'en, den har jeg også købt herinde... Formen på min barm er en del pænere i denne model ;-) (Indsendt den 21/11/2010)
super !!Review by heidi
Vurdering
Jeg har købt denne bh da jeg er rytter, og derfor havde brug for ekstra støtte ved barmen...Og den lever til fulde op til mine forventninger, yderligere har jeg brugt den meget i sommer da jeg skulle mønstringstræne min hoppe i forbindelse med kåring, her var den også uundværlig. Barmen sad pænt ( jeg mærker faktisk ikke barmen når jeg har den på ), det er ikke noget kønt syn at skulle løbe med en hest, og barmen så hopper op og ned....Ingen problemer der, har jeg efterflg. kunnet konstatere på den video min man har optaget af hyppen og mig....Så mange ++++++++++++++++fra mig til denne sportsbh......(0: (Indsendt den 09/08/2010)
SuperReview by Dorte Larsen
Vurdering
Jeg har primært anvendt denne sportsbh når jeg fremviser min hund på udstilling. Denne BH giver den støtte den skal, så det hele ikke hopper og danser når jeg løber med hunden. Det ekstra plus ved denne BH er, at barmen stadig ser pæn ud under en skjorte eller bluse (Indsendt den 01/08/2010)
holder alting på pladsReview by Fan
Vurdering
Den er rigtig god, når man bevæger sig meget, som fx. ridning.
Den holder på alting- ingen hopperi der.
Størrelsen passede osse perfekt (Indsendt den 15/07/2010)
For lav udskæringReview by Mette
Vurdering
Jeg har også købt denne sports-bh, da jeg fik den anbefalet i en sportsbutik. Er ikke 100% overbevist, for den har for lav udskæring, så mine 75H hopper stadig foroven. Havde udskæringen været 2 cm højere oppe, havde den været perfekt (Indsendt den 30/06/2010)
Holder slet brystet på plads.....Review by Pia
Vurdering
den sad fint de første 6 gange så gav den sig, den holder slet ikke og løfter ikke, jeg tror muligvis det ville hjælpe hvis jeg havde to på udover hindanden.... men har ikke prøvet.

jeg troede ellers lige jeg havde fundet en som duede..... mine 70-75 G / H er umulige at få hold på, jeg har prøvet mange sports bhér og INGEN holder. (Indsendt den 23/06/2010)
PerfektReview by SUSAP
Vurdering
Har netop modtaget og afprøvet min nye Purelime BH ved løb ved rimelig høj hastighed!! Den er perfekt. Jeg bruger normalt C80 - men denne løbebh skulle være en str. C75 for at passe mig. En god ting er også, at bhén giver pæne bryster. (Indsendt den 08/05/2010)
Normal i størrelsenReview by Wondersport
Vurdering
Svar til Viktoria: denne sports bh er normal i størrelsen. De fleste af vores kunder bruger samme størrelse i Purelime Compression sports bh som de normalt bruger. Til jer andre: Hvis du har købt en Purelime Compression sports bh må du meget gerne anmelde størrelsen her på siden. Husk at spørgsmål omkring produkterne kan stilles direkte til kundeservice på kundeservice@wondersport.dk eller via kontaktsiden - så kan vi svare dig hurtigt og direkte. (Indsendt den 07/04/2010)
Spørgsmål!Review by Viktoria
Vurdering
Hvordan er denne i størrelsen?
Bruker vanligvis 70E (altså 70DD), er det denne størrelsen jeg skal ha bhen? (Indsendt den 04/04/2010)
Fantastisk støtte!Review by Henriette
Jeg har netop modtaget min sportsBH med posten - skønt med hurtig levering - og har brugt den på min løbetur idag! Jeg er imponeret!!! Den er fantastisk - intet mindre. Som følge af min graviditet har jeg brug for ekstra støtte til de voksende bryster, og det giver denne BH!!
Nu er mit eneste ønske blot, at PureLime ville udvide sortimentet til også at omfatte sportstøj til gravide og måske noget som kunne støtte maven på samme fantastiske vis som denne BH gør det!

God fornøjelse til jer andre.
Mvh. Henriette (Indsendt den 21/08/2009)
FabelagtigtReview by BanDitte
Kan kun være enig, det er også min bedste sportsbh!
Jeg bruger en DD og alligevel tænker jeg overhovedet ikke over om de skulle hoppe når jeg virkelig giver den gas. Alle pengene værd (Indsendt den 10/07/2009)
Top kvalitetReview by Anne-Mette Jensen
Vurdering
Dette er den bedste BH jeg nogensinde har haft! (Indsendt den 21/12/2008)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Purelime Compression Bra

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.