51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Purelime Compression Bra

Gratis fragt
Levering 1-2 arbejdsdage

Purelime Compression Bra (Purelime 0098) har adskillige gange været testvinder i iForms sports bh test (testet på E og F skål) . Senest i 2013. Det har gjort Purelime Compression sports bh til en af wondersport's bestsellere og en meget populær sports bh.

Purelime Compression Bra giver god støtte - især i mellemstørrelserne (op til F skål). Samtidig udmærker Purelime Compression bra sig ved at give en meget flot barm i forhold til andre sports bh'er.

Purelime Compression Bra findes (som en af de eneste sports bh'er) i meget små omkredse (ned til 60cm) samt op til 100 cm i omkreds. Purelime Compression Bra er derfor wondersport's anbfaling hvis du bruger enten meget lille eller stor omkreds.

Hvis du bruger over 100cm i omkreds kan Purelime Compression Bra forlænges med bh-forlængere (giver 4-5 cm ekstra omkreds pr. stk).

Farve: Sort og hvid
Størrelse: 60-90A, 60-95B, 60-100 C/D/E/F/G/H/I og 65-100J
Uden bøjle

Farve: Blå og sort/pink i begrænsede størrelser 70-95 A/B/C/D/E/F/G

Størrelsesvejledning til Purelime Compression Bra


Materiale: Coolmax, som fjerner sved fra huden og transporterer det til ydersiden af stoffet, der tørrer hurtigt og er åndbart. 89 % polyester, 6 % polyamid, 5 % elastan.

Læs mere om Purelime Compression sports BH >>Prisgaranti på Purelime Compression Bra

Status: På lager

400,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Purelime 0098- Purelime Compression Bra
Størrelse
60-100 A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K - med undtagelse af 95A, 100A, 100B og 60J (de størrelser er ikke produceret)
Wondersport anbefaler
Purelime Compression Bra anbefales til meget lille omkreds, samt stor omkreds. Årsagen er, at det er en af de eneste sports bh'er, der er produceret i de størrelser. Det gør den ret unik. Hvis du bruger over 100 cm i omkreds kan du forlænge Purelime Compression Bra med ekstra bh-forlængere og opnå en endnu større omkreds.
Materiale
Coolmax, som fjerner sved fra huden og transporterer det til ydersiden af stoffet, der tørrer hurtigt og er åndbart. 89 % polyester, 6 % polyamid, 5 % elastan.
Front
Purelime Compression Bra har let vatteret stof i kanten under armene der afhjælper tryk og giver optimal pasform. Den har et bredt bærestykke under barmen, der giver komfort (også når den sidder stramt) og vandret stykke over barmen hvis funktion er at afhjælpe hoppende bryster.
Inderside
Purelime Compression Bra består af et enkelt lag. Dvs. bagsiden er bagsiden af fronten. Der er ikke en inderskål. Fordelen ved det er at bh'en ikke virker tyk og tung. Ulempen er at materialet ikke er så fast og der derfor ikke opnås støtte gennem materialet. Udelukkende gennem konstruktionen. Se alternativ for mere fasthed i materialet i den videreudviklede model fra samme producent: Purelime Padded Atletic Bra.
Ryg
Purelime Compression Bra har almindelig ryglukning med 3 eller 4 hægter (afhængig af størrelsen). Det betyder at Purlime Compression Bra kan forlænges med bh-forlængere. Vælg bh forlænger med 3 hægter til størrelserne: 65-90A, 60-90 B/C/D/E. Vælg bh-forlænger med 4 hægter til alle andre størrelser.
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Purelime Compression Bra er dansk desgneet og størrelse og pasform svarer derfor meget til almindelige danske størrelser. Purelime Compression Bra giver sig ved brug og du kan derfor med fordel gå ned i størrelse hvis du er i tvivl.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Purelime Compression Bra giver sig ved brug.
Køb den meget stram og lille i størrelsen. Den bliver noget løsere ved brug.
Alternativer

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Purelime Compression Bra

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.