> Prisgaranti på Shock Absorber Pump" />
51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Shock Absorber Pump (A-D skål)

Sports bh med fyld til den mindre barm. Giver fylde og flot facon.

Shock Absorber Pump Bra er en virkelig god sports bh til den lille barm med super pasform. Materialet er svedtransporterede og tørrer hurtigt. Modellen er lille og stram i størrelsen.

Shock Absorber Pump Bra har bryderryg og trækkes over hovedet som en sports top. Størrelsen kan reguleres nederst på ryggen med hægter. Det betyder at hægterne kan åbnes helt, så den er nemmere at trække over hovedet og at Shock Absorber Pump Bra efterfølgende kan strammes mere ind i forhold til en sports top.

Shock Absorber Pump sport bh har fyld i form af udtagelige indlæg. Indlæggene kan tages ud, men som udgangspunkt er det meningen at du bare skal lade dem sidde i.

Shock Absorber Pump Bra er en flot og sporty sports bh, som også kan bruges som "almindelig bh" under en t-shirt, da den giver en virkelig god facon til den lille barm.

Farve: Sort
Størrelse: 70-80 A og 70-85 B/C/D
Uden bøjle, med padding


Læs mere om Shock Absorber Pump >>Prisgaranti på Shock Absorber Pump
  • Sort

Sort

70758085
A70A75A80A
B70B75B80B85B
C70C75C80C85C
D70D75D80D85D

Status: På lager

399,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Shock Absorber Pump Padded
Størrelse
70-85 A/B/C/D
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler denne sports bh til lille barm.
Materiale
Coolmax, som fjerner sved fra huden og transporterer det til ydersiden af stoffet, der tørrer hurtigt og er åndbart. 89 % polyester, 6 % polyamid, 5 % elastan. Vask ved 40 grader.
Front
Flot front i to forskellige matialer (glat på midten og lidt struktur i siderne). Pump sports bh har dyb udskæring (plunge model) og er derfor god under udringede bluser eller bluser med v-udskæring.
Inderside
Glat stof på indersiden. En enkelt syning på midten adskiller de to indlæg. Bortset fra det er inderskålen helt sømløs.
Ryg
Shock Absorber Pump har bryderryg i mesh materiale (god ventilation).
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Shock Absorber Pump Bra har nogle fine detaljer, f.eks. regulering af omkreds i ryggen, gelépude ved ryghægter der modvirker tryk og udtagelige indlæg der giver brystet form.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Stropperne kan ikke reguleres. Derfor er modellen ikke god til høje piger, der er "lang" i overkroppen. Vælg istedet en model med regulerbare stropper hvis du er meget høj.

Størrelsen opleves lille. Især omkredsen. Ved at gå en omkreds op kommer der også mere højde i modellen.
Alternativer
Alternativer sports bh med padding og regulerbare stropper: Shock Absorber Push-up-padded.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Fantastisk :-)Review by Cecilie
Vurdering
Jeg købte to farver af denne BH fordi flere år siden nu, og ville ind og se om de stadig blev solgt, da det snart er på tide at jeg anskaffer mig nogle flere! De er blevet brugt flere gange om ugen og har holdt så godt. De sidder perfekt og giver en flot form. Virkelig alle pengene værd! (Indsendt den 18/01/2017)
Yndlings BH!Review by Cam
Vurdering
Har købt den for flere år siden og den er stadig min all time favourite! Passer perfekt til en med lille barm (som mig), giver god støtte og ser samtidig super godt ud! Plejer at bruge A-skål, men købte i dette tilfælde B-skålen, fordi jeg læste kommentarerne hernede! Det passer helt fantastisk! (Indsendt den 01/03/2015)
Endelig en sports BH der forskønner barmenReview by HL
Vurdering
Er særdeles tilfreds med produktet. Ville ønske at den også kunne fåes i sort! Indlæggene gi´r en flot barm og slet ikke den der fladtrykte udgave, som mange andre modeller ellers gør. Den har en stram og god pasform uden at barmen føles indeklemt.

Som moden kvinde - og indehaver af en efterhånden knap så fast barm - vil jeg da overveje at købe den til almindeligt brug (lingeri) også. Synes at den er både smart og pæn til den sporty voksne pige.

Kan absolut anbefales. Jeg fik den anbefalet af Wondersports kundeservice og både betjeningen i kundeservice og den rådgivning, som jo så førte til købet, var helt i top. Mange tak for en god kundeoplevelse! (Indsendt den 11/08/2011)
Super skøn bhReview by BB
Vurdering
Er fuldt ud tilfreds med bh'en som sidder perfekt til den lille barm. Rar og skøn at have på og man føler sig slet ikke flad som med andre sports-bh'er pga. indlægget. Overvejer stærkt at købe en mere da jeg i lang lang tid har ledt efter netop en sådan model. Bruger normalt str. 80 A - men købte en B-skål og den passer perfekt. (Indsendt den 11/05/2011)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Shock Absorber Pump (A-D skål)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.