51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

PRØVESÆT Hudfarvet bh med fyld

Bestil et prøvesæt af Hudfarvet BH med fyld, bar ryg og lige oversæring.

Du får tilsendt et prøvesæt med Hudfarvet BH med fyld, bar ryg og lige overskæring i alle størrelser. I prøvesættet ligger der også en bestillingsseddel i kan bruge til at afkrydse hvor mange i vil bestille af hver størrelse, samt se rabatpriserne alt efter hvor mange i bestiller.

Størrelser i prøvesættet: XS, S, M, L, XL


INFO OM PRØVESÆT:

  • Bestil i så god tid det er muligt for jer. På den måde kan vi bedst sikre at der er et prøvesæt ledigt til jer i den ønskede periode.

  • Efter jeres bestilling bekræfter vi hvornår prøvesættet bliver sendt til jer (typisk 1 uge før jeres prøvedato).

  • Det koster 300 kr i depositum at låne prøvesættet. Pengene bliver ført tilbage til jer 1 arbejdsdag efter vi har modtaget prøvesættet retur.

  • Senest 1 uge efter jeres prøvning skal i sende prøvesættet retur. Der er en frankeret returpose sammen med prøvesættet. I skal blot aflevere denne pose med prøvesættet i en GLS pakkeshop. Fragten ER betalt.

  • Fragten , håndteringen af prøvesættet og returfragten koster 79 kr i alt. Bestiller i flere prøvesæt i samme pakke så betaler i kun de 79 kr én gang.

  • Hvis i bestiller mere end 15 enheder inden i sender prøvesættet retur, så får i de 79 kr i rabat. Dvs. så koster forsendelsen af prøvesættet 0 kr.

  • Der ligger også en infoseddel i pakken med prøvesættet hvor i kan læse alle detaljer omkring hvordan i opnår holdrabatter og får det fulde depositum retur samt får prøvningen til 0 kr.

  • Hvis i har spørgsmål eller har brug for hjælp så skriv til kundeservice@wondersport.dk - vi vil mægtigt gerne hjælpe jer!Udfyld felterne herunder med information om hvornår i vil prøve de hudfarvede bh'er samt dato for første opvisning. Der er ingen købetvang, men vi bruger disse oplysninger til at sende prøvesættet i god tid til jer inden prøvning, samt til at sikre at vi kan levere i god tid inden jeres opvisning såfremt i bestemmer jer for at det skal være denne model.

I må gerne bestille flere prøvesæt af forskellige bh'er i samme pakke. Nogle gange er det rart at prøve forskellige modeller inden man bestemmer sig. Det har vi stor forståelse for.

PRISEN HERUNDER ER ET DEPOSITUM

Status: På lager

300,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Bodywrappers Hudfarvet BH med fyld.
Størrelse
XS-XL - svarer til 60-85 A/B/C

Den hudfarvede BH med fyld passer til en A/B skål, dvs. en lille barm. Vælg størrelsen ud fra din omkreds. Du kan finde hjælp til at måle din størrelse her >>

XS = 60 A/B
S= 65-70 A/B
M= 70-75 A/B
L= 75-80 A/B
XL = 80-85 B/C

Hvis ikke du har mulighed for at måle dig skal du vælge ud fra din blusestørrelse.
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler Hudfarvet bh med fyld til gymnastik og dans hvis du ønsker en hudfarvet bh med fyld, hvor dragten har bar ryg.

Fordelen ved den hudfarvede bh med fyld er at den har vatterede skåle, hvilket giver fylde og facon til en lille barm og skjuler brystvorter.
Materiale
82% nylon, 18% spandex. Stoffet i kanten på indersiden er 100% polyester
Front
Fronten består af et 2-lags materiale. Stoffet på ydersiden er strækbart med en glat yderside, der betyder at dragten eller kjolen du har udenpå falder godt over barmen. Bagsiden består af to vatterede skåle, der er holdt fast i en kant af blødt og åndbart materiale.

Fronten har en lige overskæring, hvilket giver en flot facon til barmen. Bemærk at den lige (og lave) overskæring gør den hudfarvede bh med fyld til et godt valg under dragter og dansekjoler med bare skuldre.
Inderside
Indersiden består af to vatterede skåle, der er syet i en kant af blødt stof. Der er ingen generende syninger over brystet.
Ryg
Ryggen er bar og den hudfarvede bh med fyld holdes fast med en rygstrop i klar silikone.

Der følger en rygstrop med bh'en, der passer til den størrelse du har købt. Du kan købe ekstra (og andre størrelser) her: køb ekstra rygstrop

Der er god holdbarhed i stroppen, men wondersport.dk anbefaler at du har en ekstra med i tasken til vigtige turneringer hvis uheldet er ude. Brug af selvbruner nedsætter levetiden af rygstroppen. Du skal regne med at bruge 2 rygstroppe pr. sæson.

Den hudfarvede bh med fyld har aftagelige og justerbare stropper. Der medfølger stropper i klar silikone.

Stropperne kan sættes på 3 forskellige måder: Almindeligt, som halterneck eller med krydsede stropper.
Alm. rygHalterneckKrydsede stropper
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Den hudfarvede bh med fyld er den model, der dækker mindst i siden. Den er derfor god til dragter med bare skuldre.

Der kan købes ekstra skulderstropper hvis de med tiden trænger til at blive skiftet, så Bh'en har en lang levetid. Skulderstropperne kan også udskiftes med stropper i hudfarvet. Ligesom ved rygstroppen gælder det, at brug af selvbrunder nedsætter levetiden. Du skal regne med at udskifte BH-stropperne i løbet af sæsonen. De hudfarvede har længere levetid end de klare.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Den hudfarvede bh med fyld kommer med en rygstrop, der passer til den størrelse du har valgt. Hvis du senere har brug for en større (eller mindre) strop kan rygstroppen udskiftes med en i en anden størrelse. Rygstropperne fås i 6 forskellige størrelser her: køb rygstrop.
Alternativer
Læs guiden for hudfarvede bh'er hvis du vil have en detaljeret gennemgang af de forskellige modeller.

Hvis du søger et andet alternativ med fyld, så finder du den her: hudfarvet bh med fyld og dyb udskæring. De to modeler adskiller sig i snittet i fronten. De fleste vælger efter udformningen af den dragt eller dansekjole den hudfarvede bh med fyld skal anvendes under.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej
Størrelse One size
Farve Hudfarvet

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PRØVESÆT Hudfarvet bh med fyld

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.