51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

PRØVESÆT Pull-on hudfarvet bh

Bestil et prøvesæt af Pull-on hudfarvet BH top.

Du får tilsendt et prøvesæt med Pull-on hudfarvet BH i alle størrelser. I prøvesættet ligger der også en bestillingsseddel i kan bruge til at afkrydse hvor mange i vil bestille af hver størrelse, samt se rabatpriserne alt efter hvor mange i bestiller.

Størrelser i prøvesættet: 8-10 år, 12-14 år, XS, S, M, L, XL


INFO OM PRØVESÆT:

  • Bestil i så god tid det er muligt for jer. På den måde kan vi bedst sikre at der er et prøvesæt ledigt til jer i den ønskede periode.

  • Efter jeres bestilling bekræfter vi hvornår prøvesættet bliver sendt til jer (typisk 1 uge før jeres prøvedato).

  • Det koster 250 kr i depositum at låne prøvesættet. Pengene bliver ført tilbage til jer 1 arbejdsdag efter vi har modtaget prøvesættet retur.

  • Senest 1 uge efter jeres prøvning skal i sende prøvesættet retur. Der er en frankeret returpose sammen med prøvesættet. I skal blot aflevere denne pose med prøvesættet i en GLS pakkeshop. Fragten ER betalt.

  • Fragten , håndteringen af prøvesættet og returfragten koster 79 kr i alt. Bestiller i flere prøvesæt i samme pakke så betaler i kun de 79 kr én gang.

  • Hvis i bestiller mere end 15 enheder inden i sender prøvesættet retur, så får i de 79 kr i rabat. Dvs. så koster forsendelsen af prøvesættet 0 kr.

  • Der ligger også en infoseddel i pakken med prøvesættet hvor i kan læse alle detaljer omkring hvordan i opnår holdrabatter og får det fulde depositum retur samt får prøvningen til 0 kr.

  • Hvis i har spørgsmål eller har brug for hjælp så skriv til kundeservice@wondersport.dk - vi vil mægtigt gerne hjælpe jer!Udfyld felterne herunder med information om hvornår i vil prøve de hudfarvede bh'er samt dato for første opvisning. Der er ingen købetvang, men vi bruger disse oplysninger til at sende prøvesættet i god tid til jer inden prøvning, samt til at sikre at vi kan levere i god tid inden jeres opvisning såfremt i bestemmer jer for at det skal være denne model.

I må gerne bestille flere prøvesæt af forskellige bh'er i samme pakke. Nogle gange er det rart at prøve forskellige modeller inden man bestemmer sig. Det har vi stor forståelse for.

PRISEN HERUNDER ER ET DEPOSITUM

Status: På lager

250,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Bodywrappers Pull-on top
Størrelse
8-10 år, 12-14 år og XS-XL - svarer til 60-85 A/B/C

Den hudfarvede BH top passer til en A/B skål, dvs. en lille barm. Vælg størrelsen ud fra din omkreds. Du kan finde hjælp til at måle din størrelse her >>

XS = 60 A/B
S= 65-70 A/B
M= 70-75 A/B
L= 75-80 A/B
XL = 80-85 B/C

Hvis ikke du har mulighed for at måle dig skal du vælge ud fra din blusestørrelse. Vær dog opmærksom på at XS er meget lille. Vælg en størrelse større hvis du er i tvivl. De fleste gymnastik/dansepiger på 13 år bruger S eller M.

I forhold til størrelser, så måler størrelse M 60 cm i omkredsen når den ligger på et bord. Når den stækkes kan den trækkes ud til 80cm. Men så er der også strukket godt til. Dvs. den er god til 70-75 cm rundt om overkroppen. Hvis du er i tvivl så vælg en størrelse større.
Wondersport anbefaler
Wondersport anbefaler Pull-on top, hvis du har brug for en hudfarvet top, men ikke har brug for bar ryg.

Fordelen ved Pull-on toppen (fremfor de hudfarvede bh'er med bar ryg) er at toppen går hele vejen omkring kroppen uden spænder og ekstra ryg-strop. Derfor sidder den stabilt. Og rent økonomisk er den også både mere holdbar og en smule billigere pga. den mere simple udformning.

Pull-on toppen er en god og meget populær basismodel indenfor de hudfarvede bh'er.
Materiale
82% nylon, 18% lycra
Front
Selve toppen består af et enkelt lag fast elastisk hudfarvet stof. Nederst i toppen (rundt om kroppen) er der en elastik syet ind i toppen, der sikrer ekstra stramhed. Fronten har runding i halsudskæringen.
Inderside
Da Pull-on toppen består af et enkelt lag materiale er bagsiden helt glat. Der er ombuk med flad syning rundt i kanten.
Ryg
Stoffet går hele vejen rundt om kroppen. Der er en syning midt på ryggen. Ryggen er noget lavere end fronten.
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Pull-on toppen er en god basismodel hvis du søger en hudfarvet top til gymnastik eller dans. Modellen er med den simple udformning en god model under dragter, der dækker front og ryg. Hvis du har en dragt med dyb udskæring eller bar ryg er Pull-on ofte lidt for dækkende. Der er andre modeller, der dækker mindre og har bar ryg. Se alternativer lidt længere nede på siden.

Der kan købes ekstra skulderstropper hvis de med tiden trænger til at blive skiftet, så Bh'en har en lang levetid. Skulderstropperne kan også udskiftes med stropper i hudfarvet.
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
XS er en meget lille størrelse. Vælg den kun til særdeles smalle piger eller mindre børn. De fleste unge gymnastik og dansepiger på 11-13 år bruger S og M.
Alternativer
Læs guiden for hudfarvede bh'er hvis du vil have en detaljeret gennemgang af de forskellige modeller.

Hvis du søger samme model som Pull-on men ønsker bar ryg, er det bedste alternativ hudfarvede top med bar ryg.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej
Størrelse One size
Farve Hudfarvet

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PRØVESÆT Pull-on hudfarvet bh

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.