51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Padded Athletic Bra (A-G skål)

Gratis fragt
Levering 1-2 arbejdsdage

Purelime 0095 - Padded Sports bh fra Purelime.

Flot design med ekstra padding. Vælg Padded Athletic Bra hvis du søger sports bh i almindelig bh-look med formstøbte skåle og bøjlebh-look. Der er ikke bøjler i Padded Athletic Bra. Men dette design er det, der kommer tøttest på - dog uden at have bøjlerne.

Padded Athletic Bra har formstøbte skåle med ekstra padding. Det giver en mere støttende konstruktion, der er god til at løfte og forme en tung barm og til at undgå synlige brystvorter.

Stropperne er justerbare og kan sættes som almindelige bh-stropper eller hægtes sammen til en bryderryg med et lille (men meget holdbart) spænde.

Farve: Sort/grå og sort/pink
Størrelse: 70-95 A/B/C/D/E/F/G
Uden bøjle. Men med padding og i bøjlebh-snit. Se billederne!

Størrelsesvejledning til Padded Athletic Bra


Læs mere om Purelime Athletic Padded Bra >>Prisgaranti på Padded Athletic Bra

Status: På lager

499,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Purelime 0095- Padded Athletic Bra
Størrelse
70-95 A/B/C/D/E/F/G
Wondersport anbefaler
Padded Athletic Bra har et ekstra lag af fast og ufleksibelt padding, der betyder at Padded Athletic Bra er et godt valg til en tung barm, der har brug for et ekstra løft. Anbefales også hvis du har problemer med synlige brystvorter gennem tøjet.
Materiale
100% polyester
Front
Fronten består af formstøbte skåle (dvs. der ikke er syninger hen over brystet). Padded Athletic Bra har et dobbelt lag materiale mellem brysterne for at give adskillelse af skålene og et dobbelt lag vandret "bånd" over hver skål, til at afhjælpe at brysterne hopper op.
Inderside
Det er her Padded Athletic Bra VIRKELIG afskiller sig positivt fra andre sports bh'er. Det er nemlig et ekstra lag formstøbte skåle i padding, der indkapsler brysterne. Snit og udformning er det tætteste du kommer på et bøjle bh (dog uden at have bøjlerne der ikke kan anbefales tl sport og megen bevægelse).
Ryg
Almindelig ryglukning med hægter, der kan justeres i omkredsen. Dvs. Padded Athletic Bra kan forlænges med bh-forlængere. Vælg bh-forlængere med 3 hægter.
Wondersport's kommentarer og tips til pasform
Stropperne kan justeres i længden.
Derudover kan du selv bestemme om du vil have stropperne til at sidde almindeligt over skuldrene eller om du vil have bryderryg. På stropperne sidder nemlig en lille (men meget holdbar) hægte du kan bruge til at hægte stropperne sammen til en bryderryg. Hægten kan flyttes op og ned på stropperne alt efter hvordan du vil have trækket på siden af brysterne og over skuldrene. En virkelig god detalje!
Wondersport's bemærkninger omkring størrelse
Padded Athletic Bra giver sig i omkredsen ved brug. Vælg den stram fra starten.
Alternativer
Padded Athletic Bra er helt sin egen og kan derfor ikke sammenlignet med andre alternativer. Hvis du vil have samme design uden padding er Purelime Compression Bra den, der kommer tættest på.

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Ikke til stor barm.Review by Helle
Vurdering
Jeg er meget skuffet der står at der er meget støtte til en stor barm, det er ikke rigtigt. (Indsendt den 11/10/2018)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Padded Athletic Bra (A-G skål)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.