51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Magic Clip i klar silikone

Magic Clip er en must have! Her er en enkel clip, der samler stropperne på ryggen. Du kan både samle stropperne for at få dem væk fra ryggen (hvis de kan ses under en top med bryderryg) men også for at få et ekstra løft. Når du samler stropperne på din bh får du et ekstra løft i siden af din bh. Det giver pænere barm og mere støtte.

Brug magic clip til at lave bryderryg på din sports bh. Fordelen ved Magic clip i forhold til almindelige bh-clips er, at magic clip er mere holdbar, den springer ikke op ved bevægelse og magic clip kan bære langt mere vægt.

Med Magic Clip kan du bruge dine almindelige BH'er under dine sommertoppe og sportstoppe med bryderryg.

Magic Clip kan også bruges til at ændre vægtfordelingen på dine skuldre. Brug Magic Clip hvis du har stor barm og har problemer med ømme skuldre.

Magic clip kan også bruges hvis du har problemer med at stropperne på din bh eller bluse glider ned. Brug Magic clip til at samle stropperne og undgå problemet.

Den måler 11-19,5 cm i omkreds (kan indstilles i længden). Dvs. ca.5-9,5 cm mellem bh-stropper når den samles til en ring.

Størrelse: One size
Farve: klar silikone

Status: På lager

49,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
Mærke/model
Braza Bra Magic clip
Størrelse
One size - måler 11-19,5 cm i omkreds (kan indstilles i længden)

Yderligere information

Yderligere information

Prisgaranti Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Magic Clip i klar silikone

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Tags på produktet

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.