51 35 66 09 - alle hverdage 10-14. Udenfor telefontid ringer vi dig gerne op. Eller brug kontaktformularen og få svar på mail.

Julegaver - info jul 2017

Sidste frist for køb af julegaver er tordag 21. december kl.13. Alle bestillingen inden kl. 13 afsendes som standard med GLS eller PostNord som du vælger det ved bestilling. Hvis du er sent ude så vælg PostNord uden omdeling. Så kan du faktisk bestille helt frem til fredag 22. december kl.13. PostNord lover at disse pakker ligger i pakkeboksen lørdag 23. december. Men men men. Bestil i god tid hvis muligt så vi ikke skal lægge for meget an på PostNord klarer det hele 23. december. Der er MANGE pakker i pakkeboksen op til jul.

Gavekort kan bestilles helt frem til lørdag 23. december kl.20.00. Gavekortet bliver sendt til dig på mail, så du blot skal printe det og lægge det under juletræet. Køb gavekort her >>

Glædelig jul!

Julegaver kan byttes til 24. januar 2018

Du kan trygt købe julegaver hos wondersport.dk. Den almindelige retur og bytteservice er udvidet for julegaver.

Normalt er der 30 dages returret på alt. For alle ordrer bestilt fra nu til jul er denne returret udvidet så du kan bytte eller returnere helt frem til 24. januar 2018.

Hvis du har brug for hjælp og vejledning sidder Louise klar på kundeservice@wondersport.dk eller brug kontaktformularen. Du kan også ringe på 51356609 (mellem 10-14).

Bestil inden 21. december kl. 13 (PostNord pakker uden omdeling kan bestilles helt frem til 22. december kl.13)

Både GLS og PostNord uddeler pakker til og med 22. december. PostNord lægger også pakker i pakkeboksene lørdag 23. december. Vi afsender hver dag og lover at pakkerne kommer herfra. Men vi er selvfølgelig afhængige af at der ikke sker fejl og at GLS og Post Danmark leverer som lovet. Bestil derfor i så god tid som muligt så du har pakken til jul.

Når du bestiller julegaver i sidste øjeblik anbefaler vi at du vælger at få din ordre tilsendt som GLS pakke til Pakkeshop (dette er standard leveringsform for alle ordrer over 250 kr) eller PostNord pakke uden omdeling. Pakker kan spores og det er pakkerne GLS og PostNord kan garantere kommer frem i de sidste dage op til jul.

Vælg pakke uden omdeling i de sidste dage op til jul. Disse pakker vil blive lagt klar så du selv skal afhente dem på nærmeste posthus. Du får en e-mail og sms når pakken er klar til afhentning. Så behøver du ikke være hjemme når posten kommer. Det er klart den sikreste måde at gaver frem de sidste dage op til jul. Pakken har også et track& trace nummer så den kan spores.

Hvis du er i aller sidste øjeblik og totalt i panik kan du også afhente pakken selv her hos os. Aftal afhentning ved at skrive til kundeservice@wondersport.dk. Du er velkommen til at afhente helt frem til 24. december bare vi har lavet en aftale om det.

Gavepanik?

Det er der ingen grund til. Hvis du har brug for flere gaver eller hjælp til gaveidéer kan du sende en mail til kundeservice@wondersport.dk eller brug kontaktformularen. Så kommer vi med gaveidéer, sender dig et link til betaling. Denne service er selvfølgelig gratis.

Gavekort

Køb et gavekort på et valgfrit beløb. Så kan gavemodtager selv vælge størrelse og farve (og få sin gave tilsendt uden fragtomkostninger). Vi sender gavekortet til dig på e-mail, så du blot skal printe det ud og lægge det under træet. Sidste frist for bestilling af gavekort er 23. december kl.20. Hvis du køber gavekort i sidste øjeblik sørger vi for at du har det på e-mail senest kl.12 juleaftensdag.

Køb gavekort her >>

Er du i sidste øjeblik?

Har du brug for en gave i aller sidste øjeblik? Skriv til kundeservice@wondersport.dk eller brug kontaktformularen - husk telefonnummer når du skriver. Vi kan aftale at du afhenter gaven selv (i 8340 Malling) helt frem til juleaftensdag den 24. december.

Bytte

Hvis du ønsker at bytte til anden farve eller størrelse skal du blot sende varen til wondersport.dk. Det koster ikke ekstra porto - du skal blot betale for forsendelsen hertil. Send retur med Post Danmark eller GLS. Hvis du ikke selv har adgang til billig returportio, så tilbyder wondersport, at du kan købe returporto til 39,- her >>

Medsend udfyldt bytteseddel som ligger i pakken. Du kan også printe en ny her >>.

Vi bytter frem til 24. januar 2018.

Retur

Hvis du vil returnere skal du blot sende varen til wondersport.dk. Send retur med Post Danmark eller GLS. Hvis du ikke selv har adgang til billig returportio, så tilbyder wondersport, at du kan købe returporto til 39,- her >>

Medsend udfyldt returseddel som ligger i pakken. Du kan også printe en ny her >>

Du kan returnere helt frem til 24. januar 2018.